Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
É É É cožééé ??? Tagže vod 16 let vstup povolen ? ano ? Jako taghle me je 17 a kdyby to tam bylo vod 18 tag se tam nehrabu a ted na ty kamoše ano jedu tam s kámošema je jim víc než mě to jo , ale může se to pronášet ven ? Napadá mě že kdyby se to dalo pronášet ven (prodaj nejvíc 5g jedné osobě na den) tag že bych stoho mohl dýlovat dál ? Ale zase na druhou stranu tam je to tag jaqko tady pivo ...tag co ? dejte radu ...odkolika a jestli se to může pronášet ven ?
Jezismarja samozrejme ze se to muze pronaset ven.Si myslis ze si u baru koupis 5g Jacka Herera a oni te kontrolujou jestli to tam vsechno vyhulis???
Jinak kofacu je tam je jak hub po desti a 5g se muzes koupit v kazdym z nich.Takze kdyz jich obejdes dvacet za den tak mas 100g.Chapes?
Tak jakych 5g na osobu na den???Nebo si myslis,ze ti daji razitko na celo "8.srpna si u nas tento manik koupil 5g a uz mu nic neprodavejte az zitra"???
Paneboze to je svobodna zeme.Aha sorry jestli si tam zatim nebyl tak vlastne nemuzes vedet jak vypada svobodnej rozumnej stat.Tak to promin.V CR nic takove zazit nemuzes.Tam se zavira i za pampelisky proste postkomunistickej magorov.No ale CR neni sama podobnych debilnich vlad je na svete vic to je pravda.
Byl jsem v Holandsku před dvěma týdny a všude je vstup od 18-ti let. Někde pasy chtějí vidět (většinou v Amstru), v Utrechtu si nás zase změřili pohledem a s úsměvem pustili dovnitř. Mimochodem: líbezné město Utrech rozhodně DOPORUČUJI za návštěvu, zvláště pak cofeeshop Bordeaux Rosse (nebo tak nějak) - 2,1 g Herrera za 12 euro.
Jo, a pokud pojedete někdo do Holandska autem, tak pozor na Kobru 11. Nám se stalo, že když jsme odjížděli v noci z Holandska, přepadla nás na německé straně hranice zásahovka německé dálniční policie. Bylo to fakt hustý, byli připraveni vytáhnout bouchačky a střílet. Naštěstí jsme s sebou měli kámoše a kámošku policisty (vážně!!!), tak jim ukázali placky a oni se trochu uklidnili. Pak nám řekli, že v Holandsku někdo udělal ozbrojený přepad a ti lupiči měli podobnou dodávku jako my, taky s SPZ LB (jsme z Liberce). NO, výborný! Nikomu nic nenašli, i když čmuchali, hošíci, čmuchali. To byl šok!!!!
Ale nevypadas jak debil.Ja to chapu protoze v zemi ktera nedokaze tolerovat lidskou svobodu je tezky si predstavit ze kousek dal je zeme jejiz vlada premysli jak pomoct lidem a ne jak jim podkopavat nohy.
Vazne si tam zajed a vychutnej si ten pocit.Stoji to za to.Mimochodem Amsterdam je krasny mesto.Hlavne vecer kdyz si sednes na breh nejakeho kanalu a kolem pluji pomalu houseboaty je krasna tepla noc a do toho das par prasku neceho dobryho tak je to parada.
Jo jeste kdyz bys nahodou chtel vedet co by se stalo kdyby si sedel s kamosema nekde vecer venku a koloval by joint a sel kolem policajt?Tak ti to reknu.NIC.Pokud nebudete delat bordel tak vam nikdo nic nerekne.
Tady mas K+ na cestu.
Je tam vstup od 18 let ale stejně je to jedno. Pokud nevypadáš na 14 tak ti prodají co chceš. Byl jsem tam a kupoval tam týpek (taky z Čech a tomu bylo 15 a bez problémů. Když tak si nech narůst vousy - to by mohlo pomoci.
Sun in your minds. Rastafari
vubec se nemusis bat..budes prijemne prekvapenej...O vstup tam vubec nejde..Dovnitr muze asi kazdej voni po to be nepudou otazka je jestli vypadas mlade jestli ti to na baru prodaji...Ale jinak se tam potlouka spousta cernochu kteri nabizi Kosk ajiny srracky ale i oni maj gut dunn a hlavne levnej HASH
NO samozřejmě že to tam maj od 18ti, alespoň když jsem tam byl tam v každým coffáči po mě chtěli pas nebo nějakej doklad že mi je nad 18 (snad kromě Dark Paradise, tam jim stačilo čestný slovo, čehož mladší turisté s oblibou využívali :-°)
samolepky Vstup od 16 let jsem na kofíšopu pamatuju , to bylo myslím ještě v roce1992 , tenkrát taky šlo oficielně najednou koupit 30g teď už jen 5. Já začal kouřit až od 21 a jsem docela rád , to je ale každýho věc