Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nazdáár, mám tu náky novinky. Takže, šoupnul jsem tři mršky ven na střechu a ta kombinace odpoledních veder a nočních mrazíků je tak sendala, že to skoro nepřežili, tak jsem je dal na léčenído takovýho poloskleníku. No a zdá se mi, že se mi už ukázal první chalan...
čest, nechci ti do toho moc hudrovat ale ty kytky na mě působí krapet nezdravě, jakoby přelitý a buďto jim některé živiny schází nebo nadbývají...
ale jinak ať se daří...
Předpokladem kulturně morální společnosti je kulturně morální jedinec. Největším společenským hříchem je nezávislé myšlení. H.E.M.P. for Victory!!! Help Eliminate Marijuana Prohibited
asi jo a taky to zkresluje i ten pohled zhora tak sorry každopádně ty tři jsou poznamenané, stejně jak ty moje, taky mi je rozbilo počasí... tak hodně úspěchů...
mimochodem už hnojíš...???
Předpokladem kulturně morální společnosti je kulturně morální jedinec. Největším společenským hříchem je nezávislé myšlení. H.E.M.P. for Victory!!! Help Eliminate Marijuana Prohibited
jo, nedávno jsem začal hnojit zkvašenejma kopřivama, jinak podporuju přírodu, takže na růst mám připravený kopřivy a granulovanej kravskej hnůj a na květ asi něco od BioBizzu
Zdar. Podle fotek nejde poznat, jestli to jsou, nebo nejsou samci. Zatím se normálně větví, nic víc, nic míň. To, jestli je to samec, nebo samice si průběžně kontroluj třeba tady
Je fakt, že kytky nevypadají moc vitálně - jsou docela vytáhlý, co indikuje nedostatek světla. To se ale spraví, až je dáš ven. Po přesazení je normální, že kytky trochu povadnou, z toho si po tom nedělej hlavu.
Díky za radu, ale ty horní listy žlutý nejsou, já jsem to fotil při západu slunce a jak se to světlo odráželo od skla, tak to vypadá tak jak to vypadá Já mám právě problém s těma žlutýma "žilkama" na pár listech, jak je to v tom detailu.... Viděl jsem tam na tom právě pár breberek...