Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jak si kvetinky udelas takovy je máš
dej si na ten balkon treba 4kyble a kvetinky drz co nejbliže k zemi sktřihej tvaruj roztahuj atd atd (ja davam rezivo na zacatku cervna)aby mi to moc nenarostlo ted je docela brzo na to neco davat na balkon. max tak předpěst na pole.
a na zabradli si udelej maskovani (folie ,nebo zaclona ,moznosti je vic)bez toho maskovani ti to z protejska uvidi i na 100metru se zaclonou ani hovno
Taky trochu pridam,
nevim kde a nevim s kym,ale probehl soud,kde konecny vyrok znel v tom smyslu,ze pestovani neni trestny cin a jelikoz kliftoni nezajistili dukaz o zpracovani ci prodeji tak to bylo jasne !!! - tolik skutecnost a ted nevim jestli je to jenom jedna pani povidala , ale slysel jsem ze neni trestny cin mit tri kyticky na hlavu dospelaka .
S temi cervenymi pinpong-micky je fajn inspirace pro balkon - ja mam 8 kiticek zatim cca 30 cm na parapetu v panelaku a jenom preventivne pro okukovace se tam chystam dat napadne jasne zlute umnele kvitka k sehnani levne u vietnamcu.Zelene bude z dalky porad jenom zelene.
Původní příspěvek od vycuranek fakt kraviny se tu řeši,kamoš bydlel v prvnim patře hned 3 metry od codniku travu mel za oknem šla vidět asi 8 kytek policajti codily kolem a nic,casem se stehoval kytky meli metr a pul.dival jsem se z okna jak je stehujou byl to dobry kamos,no a uvidel jsem zcenku jak stehovak stehoval i jeho kytky a povidal podivej to je super trava a taky nic slo to videt do toho stehovaku a to bych mohl pokračovat takovyma hystorkama jo a je to tak 6 let zpatky
a ty si jako myslíš,že když se tohla "stalo" tvýku kámošovi,tak že mužeš globalizovat? ani hovno... Stačí jeden pohled a můžou být problémy, to, že někdo někdy někde měl štěstí znamená tak akorát to, že měl štěstí, ne že všichni dáme kytky do prostřed hřiště,kde jim nic nestíní a budem spolíhat na to, že tvojemu kamarádoj se nic nestalo. Prevence je základ.
zdravim balkonare 09 kazdej ma jinej balkon ale ja ho mam fakt celkem na hovnomam ho sice velkej ale je dirkovanej sou v nem kolecka o prumeru 1 cm a primo pod balkonem mam park kde od rana sou krasny maminky a skaredi tatinkove a este k tomu sou vedle me z kazde strasny jeden balkon sice nikdo nic nerikal ale mam proste bobkya premyslim jak by se to mohlo zamaskovat.... premyslel sem o nejake polii nebo tak neco ale to bude asi k nicemu
Tak si kup takovou tu rákosovou rohož, tu mužeš dát přes to dírkovaný zábradlí a z parku uvidí každej leda rákos. Je to i hezký docela,ale proti sousedům nevím co dělat...
učitelka nám o praxi vyprávěla jak s dětma věšila slunečnicový květy na třímetrový kytky , potřebovala na to prej i štafle. maskovat se dá jakkoliv, chce to jen fantazii. jedinýho čeho bych se bál u balkdooru by byly čórky. kdysi jsem bydlel ve městě a z balkonu v pátym patře nám ukradly kožený potahy na gauč (ne moc levný), teď sme na vesnici, no coment...
pokud bydlíš v 1 až 3 patře, tak bych si to kamufloval i klidně před čorkama
Původní příspěvek od Hy3nA taky jsem tu někde čet,že je dobrý věšet na kytky na červeno obarvený ping-pongáče,což mě sice dost pobavilo,ale může to bejt užitečný
ne vanocni ozdoby preci pestuju rajcata nee ?
...kazdopadne to jde a neni to problem
tady je DUKAZ 13.7. jsem mel kytku v urovni zabradli a.. prerostla a dost ale o co de, ptimo nad balkonem mi lita 3x denne policejni vrtulnik, jo taky sem mel bobky ale to sem byl jeste "malej" 18nactnik
Cus, hele kámoš to minulej rok mel taky na balkoně na narmálním sídlišti a nic, nikdo na něj nic nezavolal,.... ale mel to trosku krytý různejma dalšíma kytkama aby to prej nebylo tak nápadný,....
Jojo, resim stejnou "potiz".. Balkon v patem patre, otoceny na jiho-zapad, a naproti panelak, z ktereho je ku me dohled asi ze ctyriceti bytu (proste cela panelakova stena naproti, vsak to znate).. Sic trosku schyzka, tak je to jasny... Rakos nebo podobny cover pres zabradli, ~10 kytek, a jeste nejaky okolni cover. Dost se mi tu zalibily ty slunecnice, asi vysadim nejenom ganju )