Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim te males_killer, no naposled kldyz sem u tebe byla tak jsi to mel prazdne a kurnik ted jak se ti to zazelenalo...jen tak dale drzim palecky dale, jinak vypada to skvele...a jinak uz si teda prepnul jo?tak pak posly zase nejake ty fota
Původní příspěvek od cecilka... Zdravim te males_killer, no naposled kldyz sem u tebe byla tak jsi to mel prazdne a kurnik ted jak se ti to zazelenalo...jen tak dale drzim palecky dale, jinak vypada to skvele...a jinak uz si teda prepnul jo?tak pak posly zase nejake ty fota
Ahojda, jj, roste to jako z vody Šak to znáš. Jinak na květ jsem přepnul předevčírem ;-)
Tak kytky jsou zase o něco větší, tak přidávám nějaký to foto. Překvapilo mě ale že kytky narostly tak hodně do výšky. V lampě máme rezervu na zvednutí nahoru ještě tak 40 cm, tak snad už se holky nějak rapidně do výšky nepotáhnou. Jinak holky maj 4-tý den režim 12/12 Už se mooooc těšíme na první pálečky ;-)
Měl bych takovou otázku skrz PH..... Když si dělám zálivku podle návodu na zadní straně a použiju dešťovou vodu, tak je PH něco kolem 4,5. Jde mi o to, že každý moje hnojivo od Plagronu moc sráží PH a nemůžu hnojit naplno... Je na to nějakej fígl? Prosím helpněte mi. Díky moc všem
Původní příspěvek od males_killer Měl bych takovou otázku skrz PH..... Když si dělám zálivku podle návodu na zadní straně a použiju dešťovou vodu, tak je PH něco kolem 4,5. Jde mi o to, že každý moje hnojivo od Plagronu moc sráží PH a nemůžu hnojit naplno... Je na to nějakej fígl? Prosím helpněte mi. Díky moc všem
hojj, co treba koupit ph + , jinak me plagron ph nesnizuje , aspon teda A,B cocos a Green sensation, PK. U Hesi ph hodne snizuje PK je v nem hodne fosforu tak skoro s hesinama na kvetu neupravuju a mam +-6ph a voda z kohoutku ma 7,3ph
hojj, co treba koupit ph + , jinak me plagron ph nesnizuje , aspon teda A,B cocos a Green sensation, PK. U Hesi ph hodne snizuje PK je v nem hodne fosforu tak skoro s hesinama na kvetu neupravuju a mam +-6ph a voda z kohoutku ma 7,3ph
jj, už jsem tu o tom ph+ něco četl... já mám Plagron grow a alga bloom a obě hodně srážejí ph.... neměl by jsi prosím nějakej dobrej tip na ph+ ? Co třeba pro akvaristiku? díky
jj, už jsem tu o tom ph+ něco četl... já mám Plagron grow a alga bloom a obě hodně srážejí ph.... neměl by jsi prosím nějakej dobrej tip na ph+ ? Co třeba pro akvaristiku? díky
Zdrawím, tak už se začínaj pomalu ale jistě dělat pálečky... Zanedlouho zase přihodím nějaký fotečky ;-) Ještě bych měl dotaz ohledně zastřihování, protože na spodek kytky absolutne neprosvítá... Je lepší ostřihat listy nebo rovnou velký listy otrhat? Nechci něco pokazit, tak se radši zeptám.... Díky moc
Tak po menší odmlce přidávám další foto jak už jsem slíbil. Holky jsou na ní 31. den na květu a myslím že na první grow to špatný snad není. No posuďte sami
Tak holky jsou 31. den na květu. Přidávám nějaký to foto jak jsem slíbil. Myslím že na první grow to není špatný, no šak posuďte sami
Foto:
1. Náhled boxu
2. Náhled boxu 2
3. Purple Haze
4. White Berry
5. White Berry vrchol
Jinak vlhkost se nám daří držet max. na 55% ( přes noc), jinak je to něco kolem 40% , což si myslím že je paráda. Teplota min. 17°C, max. 25°C. Hnojíme hnojivy od Plagronu, obohacenými o PH+ a PH-. Příští kolo ale plánujeme holky daleko jinak zastřihnout a taky je nenechat tak přerůst přes hlavu jako tohle kolo, protože šišky jsou na kytkách jen od poloviny nahoru. Ale tak první grow je prví grow = jsme spokojení ;-)
zdar. Tak jsem se dival zes zastrihaval listy... Vypada to dobre, chce to strihat a zastrihavat uplne minimalne, jen tak aby svetlo decentne prosvitilo alespon do pulky krovi... Treba u tech kytek, ktre jsou uplne na kraji, nezastrihavam vubec, pac nicemu nestini... Tak at to roste, zatial.
Původní příspěvek od rastajohn zdar. Tak jsem se dival zes zastrihaval listy... Vypada to dobre, chce to strihat a zastrihavat uplne minimalne, jen tak aby svetlo decentne prosvitilo alespon do pulky krovi... Treba u tech kytek, ktre jsou uplne na kraji, nezastrihavam vubec, pac nicemu nestini... Tak at to roste, zatial.
Zdravím, díky za radu...Hned mám zase o čem přemýšlet. Mno šlo nám hlavně o to aby světlo hezky prosvítilo šišky, tak jsme ostříhávali spíš jen kolem šišek. Někde jsem četl že je to lepší, když šisky maj dostatek světla... Snad je to pravda
O tom se hrozne jednoduse presvedcis kdyz se podivas na konci growu na spodni stinene palicky a porovnas je s nejakou, ktera stinena nebyla a pritom byla ve stejne vzdalenosti od vybojky. O tom nejde pochybovat...
Původní příspěvek od rastajohn O tom se hrozne jednoduse presvedcis kdyz se podivas na konci growu na spodni stinene palicky a porovnas je s nejakou, ktera stinena nebyla a pritom byla ve stejne vzdalenosti od vybojky. O tom nejde pochybovat...
Máš pravdu, určitě takový porovnání na konci growu uděláme. Ono celkově je tady tohle kolo takový zkušební, aby jsme vychytaly ty největší mouchy a mohli se plně pustit to dalšího kola. Snad to následující už bude mnohem lepší