Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » První grow 600W Homebox XL
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4
Autor
Téma 
cecilka...
Nový Člen

Karma uživatele cecilka... - 11% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Zdravim te males_killer, no naposled kldyz sem u tebe byla tak jsi to mel prazdne a kurnik ted jak se ti to zazelenalo...jen tak dale drzim palecky dale, jinak vypada to skvele...a jinak uz si teda prepnul jo?tak pak posly zase nejake ty fota

Old Post 13-04-2009 v 08:59 AM
cecilka... je offline   Profil uživatele cecilka...   Find more posts by cecilka...   Foto galerie člena cecilka...   Click here to Send cecilka... a Private Message   Add cecilka... to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 18

citace:
Původní příspěvek od cecilka...
Zdravim te males_killer, no naposled kldyz sem u tebe byla tak jsi to mel prazdne a kurnik ted jak se ti to zazelenalo...jen tak dale drzim palecky dale, jinak vypada to skvele...a jinak uz si teda prepnul jo?tak pak posly zase nejake ty fota

Ahojda, jj, roste to jako z vody Šak to znáš. Jinak na květ jsem přepnul předevčírem ;-)

Old Post 14-04-2009 v 12:17 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 19

Tak kytky jsou zase o něco větší, tak přidávám nějaký to foto. Překvapilo mě ale že kytky narostly tak hodně do výšky. V lampě máme rezervu na zvednutí nahoru ještě tak 40 cm, tak snad už se holky nějak rapidně do výšky nepotáhnou. Jinak holky maj 4-tý den režim 12/12 Už se mooooc těšíme na první pálečky ;-)

Old Post 16-04-2009 v 14:43 PM
Host
Host

Příspěvek č. 20

Měl bych takovou otázku skrz PH..... Když si dělám zálivku podle návodu na zadní straně a použiju dešťovou vodu, tak je PH něco kolem 4,5. Jde mi o to, že každý moje hnojivo od Plagronu moc sráží PH a nemůžu hnojit naplno... Je na to nějakej fígl? Prosím helpněte mi. Díky moc všem

Old Post 21-04-2009 v 19:23 PM
mari
Stálý Člen

Karma uživatele mari - 98% PěstitelskáKarma uživatele mari - 98% PěstitelskáKarma uživatele mari - 98% PěstitelskáKarma uživatele mari - 98% PěstitelskáKarma uživatele mari - 98% PěstitelskáKarma uživatele mari - 98% PěstitelskáKarma uživatele mari - 98% PěstitelskáKarma uživatele mari - 98% PěstitelskáKarma uživatele mari - 98% PěstitelskáKarma uživatele mari - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

citace:
Původní příspěvek od males_killer
Měl bych takovou otázku skrz PH..... Když si dělám zálivku podle návodu na zadní straně a použiju dešťovou vodu, tak je PH něco kolem 4,5. Jde mi o to, že každý moje hnojivo od Plagronu moc sráží PH a nemůžu hnojit naplno... Je na to nějakej fígl? Prosím helpněte mi. Díky moc všem

hojj, co treba koupit ph + , jinak me plagron ph nesnizuje , aspon teda A,B cocos a Green sensation, PK. U Hesi ph hodne snizuje PK je v nem hodne fosforu tak skoro s hesinama na kvetu neupravuju a mam +-6ph a voda z kohoutku ma 7,3ph

Starlight sativa

Reverzni osmoza 0,0 ec, ph 6,0
Hindu Kush sklizeno
HASH PLANT® grow č. 3 , Plagron vs Hesi
1 in 400w
Začátky + Jack Flash
GALERIE

Old Post 21-04-2009 v 20:30 PM
mari je offline   Profil uživatele mari   Find more posts by mari   Foto galerie člena mari   Click here to Send mari a Private Message   Add mari to your buddy list     Navštiv homepage uživatele mari! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 22

citace:
Původní příspěvek od mari

hojj, co treba koupit ph + , jinak me plagron ph nesnizuje , aspon teda A,B cocos a Green sensation, PK. U Hesi ph hodne snizuje PK je v nem hodne fosforu tak skoro s hesinama na kvetu neupravuju a mam +-6ph a voda z kohoutku ma 7,3ph

jj, už jsem tu o tom ph+ něco četl... já mám Plagron grow a alga bloom a obě hodně srážejí ph.... neměl by jsi prosím nějakej dobrej tip na ph+ ? Co třeba pro akvaristiku? díky

Old Post 21-04-2009 v 21:08 PM
Host
Host

Příspěvek č. 23

citace:
Původní příspěvek od males_killer

jj, už jsem tu o tom ph+ něco četl... já mám Plagron grow a alga bloom a obě hodně srážejí ph.... neměl by jsi prosím nějakej dobrej tip na ph+ ? Co třeba pro akvaristiku? díky

http://www.klecka.cz/growshop/Uprav...50__0_25_l.html

Old Post 21-04-2009 v 21:34 PM
Host
Host

Příspěvek č. 24

Zdrawím, tak už se začínaj pomalu ale jistě dělat pálečky... Zanedlouho zase přihodím nějaký fotečky ;-) Ještě bych měl dotaz ohledně zastřihování, protože na spodek kytky absolutne neprosvítá... Je lepší ostřihat listy nebo rovnou velký listy otrhat? Nechci něco pokazit, tak se radši zeptám.... Díky moc

Old Post 26-04-2009 v 19:53 PM
Host
Host

Příspěvek č. 25

Tak po menší odmlce přidávám další foto jak už jsem slíbil. Holky jsou na ní 31. den na květu a myslím že na první grow to špatný snad není. No posuďte sami

Old Post 14-05-2009 v 10:54 AM
Host
Host

Příspěvek č. 26

Tak holky jsou 31. den na květu. Přidávám nějaký to foto jak jsem slíbil. Myslím že na první grow to není špatný, no šak posuďte sami
Foto:
1. Náhled boxu
2. Náhled boxu 2
3. Purple Haze
4. White Berry
5. White Berry vrchol

Naposledy upravil 14-05-2009 v 11:22 AM

Old Post 14-05-2009 v 11:05 AM
Host
Host

Příspěvek č. 27

Pokus o makra White Berry...

Old Post 14-05-2009 v 11:17 AM
Host
Host

Příspěvek č. 28

Jinak vlhkost se nám daří držet max. na 55% ( přes noc), jinak je to něco kolem 40% , což si myslím že je paráda. Teplota min. 17°C, max. 25°C. Hnojíme hnojivy od Plagronu, obohacenými o PH+ a PH-. Příští kolo ale plánujeme holky daleko jinak zastřihnout a taky je nenechat tak přerůst přes hlavu jako tohle kolo, protože šišky jsou na kytkách jen od poloviny nahoru. Ale tak první grow je prví grow = jsme spokojení ;-)

Old Post 14-05-2009 v 11:28 AM
rastajohn
Bushmaker

Karma uživatele rastajohn - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

zdar. Tak jsem se dival zes zastrihaval listy... Vypada to dobre, chce to strihat a zastrihavat uplne minimalne, jen tak aby svetlo decentne prosvitilo alespon do pulky krovi... Treba u tech kytek, ktre jsou uplne na kraji, nezastrihavam vubec, pac nicemu nestini... Tak at to roste, zatial.

Old Post 14-05-2009 v 11:56 AM
rastajohn je offline   Profil uživatele rastajohn   Find more posts by rastajohn   Foto galerie člena rastajohn   Click here to Send rastajohn a Private Message   Add rastajohn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 30

citace:
Původní příspěvek od rastajohn
zdar. Tak jsem se dival zes zastrihaval listy... Vypada to dobre, chce to strihat a zastrihavat uplne minimalne, jen tak aby svetlo decentne prosvitilo alespon do pulky krovi... Treba u tech kytek, ktre jsou uplne na kraji, nezastrihavam vubec, pac nicemu nestini... Tak at to roste, zatial.

Zdravím, díky za radu...Hned mám zase o čem přemýšlet. Mno šlo nám hlavně o to aby světlo hezky prosvítilo šišky, tak jsme ostříhávali spíš jen kolem šišek. Někde jsem četl že je to lepší, když šisky maj dostatek světla... Snad je to pravda

Old Post 14-05-2009 v 13:29 PM
rastajohn
Bushmaker

Karma uživatele rastajohn - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

O tom se hrozne jednoduse presvedcis kdyz se podivas na konci growu na spodni stinene palicky a porovnas je s nejakou, ktera stinena nebyla a pritom byla ve stejne vzdalenosti od vybojky. O tom nejde pochybovat...

Old Post 15-05-2009 v 10:00 AM
rastajohn je offline   Profil uživatele rastajohn   Find more posts by rastajohn   Foto galerie člena rastajohn   Click here to Send rastajohn a Private Message   Add rastajohn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 32

citace:
Původní příspěvek od rastajohn
O tom se hrozne jednoduse presvedcis kdyz se podivas na konci growu na spodni stinene palicky a porovnas je s nejakou, ktera stinena nebyla a pritom byla ve stejne vzdalenosti od vybojky. O tom nejde pochybovat...

Máš pravdu, určitě takový porovnání na konci growu uděláme. Ono celkově je tady tohle kolo takový zkušební, aby jsme vychytaly ty největší mouchy a mohli se plně pustit to dalšího kola. Snad to následující už bude mnohem lepší

Old Post 15-05-2009 v 17:28 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:50 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
10-06-2019 - První grow s ph metrem :) - 97 odpovědí
28-06-2018 - první indoor 400w 5x NL - 90 odpovědí
01-09-2014 - První Hydro 600W - 40 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás