Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak co jdem do toho ve 4 a něco v tom případě by to dělalo cca 80D na hlavu já bych to už zavřel doby kdy se dalo tady na G vybírat koho vzít a koho né do spol objědnávky jsou už dávno pryč takže já bych to začal řešit já to objědnám takže love mě a modely bych rozděli mezi mě imugina a plhu
takže asi takhle kdo do toho jde at mi napíše do PPPPPMMMMMMMMM já mu pošlu adresu na kterou pošle částku kterou vypočítám podle ¨toho kolik nás bude už se to vleče dost dlouho a já bych rád něco rozjel
takže včera jsem odeslal objědnávku do seedbutique Grapefruit x blueberry jelikoš neměli hoga a mental floss tak budu muset poslat pro tyto dva modely budu muset poslat do drchronic a to docela nerad nebyl jsem s jejich službamy spokojen
ty vole hydro semínko jsem z toho naprosto roseknej kurva a ještě pořádnej skunk k tomu
TO:do_0b už týden čekám na grapefruit x blueberry až příjdou objednám od Dr chronic HOGA a MENTAL FLOSS stratil se plha jestli to budu vše rozkjíždět sám tak bych to viděl někdy leden vše
dnes je to téměř měsíc a nic nedorazilo začínám mít obavy dnes večer napšu email uvidíme co na to druhá strana jinak když to nedorzí do týdne tak zbytek peněz pošlu někmu kdo ty zbylé dva modely objědná já už na to nemám nervy