Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
pokud vim tak grower.sk je jen prostrednik mezi prodejem semen v obchode zadne nemaji pač je to nelegal jen kdyz si nekdo objedna da keš a seminka mu prijdou poštou z vídně.
Původní příspěvek od aero1 pokud vim tak grower.sk je jen prostrednik mezi prodejem semen v obchode zadne nemaji pač je to nelegal jen kdyz si nekdo objedna da keš a seminka mu prijdou poštou z vídně.
no jasné, to snad pochopí každý s náznakem šedé kůry mozkové. vyvstává ale otázka, proč do takového obchodu angažovat prostředníka, který navíc tímto svým jednáním buduje dosti citlivou databázi kontaktů na osoby, které se mohou podílet na výrobě omamných či psychotropních látek
No s tou databázovou je to fakt pravda . . . a ked sme už pritom mohli by ste hodiť nijaký link ako objednať z Viedne ? nech sa vihnem problemikom vopred dík
BOl som sa tam pozret, a pytal som sa na tie semena, a dal mi pekne katalog, a povedal mi ze to tam funguje asi tak ze do piatku das zalohu polovicu, a oni ich potom objednaju a v pondelok to dojde, a mozes si to vyzdvihnut..Furt vsak newiem pochopit naco tie semiacka predavaju>? To im ich potom tie seedbanky musia predavat za nizsiu cenu ako ostatnym ludom.. Ale hadam taky seriozny growshop by nerobil nieco take ze by trebars vyrobil falosne balenie a dal by do nich niake falosne semena.... dufam.
Čaute páni a dámy, v utorok (17.03.) som si od nich objednal cez e-shop Sweet Purple od Paradise Seeds. Potom som však náhodou zbadal na oficálnom webe Paradise, že momentálne nie sú dostupné, tak som čakal ako sa zachovajú. Objednával som na dobierku. Dnes (23.03.) mi volala slečna z growshopu, že bohužiaľ Sweet Purple nemajú a že či chcem niečo iné alebo to chcem zrušiť... Tak som jej povedal nech mi zavolá o chvíľu, porozmýšľal som, a rozhodol som sa že si zoberiem Durban Poison od Nirvany a rovno ešte k tomu Belladonu... A týpkyňa sľúbila že zajtra/pozajtra to mám doma... No veď uvidíme. Strašne som chcel vyskúšať kúpiť takto semená, dúfam že sa nesklamem
Keď dojdú dám vedieť čo a ako.
Każdy zna granice swej wytrzymałości
Sokół, Deszczu Strugi, Realista weź posłuchaj tych gości
nie wymądrzeń - życiowych mądrości i uszanuj, nie dość ci?
Pamiętaj zgredziu...
Původní příspěvek od fear Podla mna ich nakupuju lacnejsie....ako ich predavaju....
Zajímavá myšlenka zadarmo ani kuře nepípá Vsak to je jasne, seedbanky maji cenu hrozne natahnutou pro konecnyho zakaznika To je lepsi, pokud jsou ceny stejny, dat vydelat slovenskejm prukopnikum (castecnejm).
Můj MaaaYský projekt 2012 Konec světa se nekonal, zázraky na zahrádce taky ne.. MaYa´s 1st AF grow 2012
Pokud u mě v threadu chcete cokoli komentovat, zkuste to neprve přes karmu nebo PM, uděláte mi tim rozhodně větší radost..
je to doveryhodne bol som v tom obchode a sam som tie balicky semiacok videl, ked som sa ich spytal ze ako je mozne ze ich predavaju ked to je nelegalne tak mi typek povedal ze to predavaju ako suveriny cize to legalne je )
Čaute,
keď mi volala baba z grower.sk, povedal som jej ze namiesto toho Sweet Purple chcem DP. Potom som ešte dodal že nech mi zavolá že ešte niečo chcem do objednávky doplniť... Keď mi o 15 minút zavolala, tak som jej povedal že ešte teda tú Bellu. Ale ona ma asi zle pochopila a namiesto toho Sweet Purple mi poslali Bellu... Nevadí, aj tak chcem radšej DP od DP No a dneska mi došla zásielka, vyplatil som ju a vzal. Bola v obyčajnej škatuli a až neskôr som si všimol, že páska na krabici je zospodu prerezaná, niekto sa na pošte nudil Našťastie nič nechýbalo, lebo škatuľa bola zvnútra celá vystlaná prospektmi od AH, Plagronu a Konoptikom... Písal som im o tom mail a odpísali mi že sa im to ešte nestalo, ale že odteraz budú všetky balíčky baliť ešte do extra papiera... Takže všetko v pohode, bez problémov objednávajte.
Każdy zna granice swej wytrzymałości
Sokół, Deszczu Strugi, Realista weź posłuchaj tych gości
nie wymądrzeń - życiowych mądrości i uszanuj, nie dość ci?
Pamiętaj zgredziu...