Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Odrůdy a Šlechtění » Gr0wer.SK
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4
Autor
Téma 
MTM3
Stálý Člen

Karma uživatele MTM3 - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

citace:
Původní příspěvek od pan.smakovicka
hmm dobierkou rychlejsie jak osobne

viac menej.. postovne & balne = 1,5eur

Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.

Old Post 03-03-2009 v 17:09 PM
MTM3 je offline   Profil uživatele MTM3   Find more posts by MTM3   Foto galerie člena MTM3   Click here to Send MTM3 a Private Message   Add MTM3 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele MTM3! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 18

pokud vim tak grower.sk je jen prostrednik mezi prodejem semen v obchode zadne nemaji pač je to nelegal jen kdyz si nekdo objedna da keš a seminka mu prijdou poštou z vídně.

Old Post 09-03-2009 v 21:28 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dokktor
Stálý Člen

Karma uživatele dokktor - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

citace:
Původní příspěvek od aero1
pokud vim tak grower.sk je jen prostrednik mezi prodejem semen v obchode zadne nemaji pač je to nelegal jen kdyz si nekdo objedna da keš a seminka mu prijdou poštou z vídně.

no jasné, to snad pochopí každý s náznakem šedé kůry mozkové. vyvstává ale otázka, proč do takového obchodu angažovat prostředníka, který navíc tímto svým jednáním buduje dosti citlivou databázi kontaktů na osoby, které se mohou podílet na výrobě omamných či psychotropních látek

Old Post 10-03-2009 v 13:44 PM
dokktor je offline   Profil uživatele dokktor   Find more posts by dokktor   Foto galerie člena dokktor   Click here to Send dokktor a Private Message   Add dokktor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
J@mie
Nový Člen

Karma uživatele J@mie - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

No s tou databázovou je to fakt pravda . . . a ked sme už pritom mohli by ste hodiť nijaký link ako objednať z Viedne ? nech sa vihnem problemikom vopred dík

Old Post 12-03-2009 v 20:05 PM
J@mie je offline   Profil uživatele J@mie   Find more posts by J@mie   Foto galerie člena J@mie   Click here to Send J@mie a Private Message   Add J@mie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Amsterdam
Nový Člen

Karma uživatele Amsterdam - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

BOl som sa tam pozret, a pytal som sa na tie semena, a dal mi pekne katalog, a povedal mi ze to tam funguje asi tak ze do piatku das zalohu polovicu, a oni ich potom objednaju a v pondelok to dojde, a mozes si to vyzdvihnut..Furt vsak newiem pochopit naco tie semiacka predavaju>? To im ich potom tie seedbanky musia predavat za nizsiu cenu ako ostatnym ludom.. Ale hadam taky seriozny growshop by nerobil nieco take ze by trebars vyrobil falosne balenie a dal by do nich niake falosne semena.... dufam.

Old Post 22-03-2009 v 12:43 PM
Amsterdam je offline   Profil uživatele Amsterdam   Find more posts by Amsterdam   Foto galerie člena Amsterdam   Click here to Send Amsterdam a Private Message   Add Amsterdam to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 22

no treba taky chcou mit jen spokojene zakazniky, kterym se snazi dat neco "vic" nez ostatni growshopy. spokojeny zakaznik se vzdy vrati

Old Post 22-03-2009 v 14:16 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fear
Stálý Člen

Karma uživatele fear - 40% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

Podla mna ich nakupuju lacnejsie....ako ich predavaju....

Old Post 22-03-2009 v 18:44 PM
fear je offline   Profil uživatele fear   Find more posts by fear   Foto galerie člena fear   Click here to Send fear a Private Message   Add fear to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rooftop
Stálý Člen

Karma uživatele Rooftop - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rooftop - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

Tak sem si obednal Skunk 1 (5ks) a prisel mi po prevedeni penez pekne asi do 5 dnu. Original baleni, vse v poradku...

Old Post 22-03-2009 v 19:16 PM
Rooftop je offline   Profil uživatele Rooftop   Find more posts by Rooftop   Foto galerie člena Rooftop   Click here to Send Rooftop a Private Message   Add Rooftop to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Čófer
Stálý Člen

Karma uživatele Čófer - 96% PěstitelskáKarma uživatele Čófer - 96% PěstitelskáKarma uživatele Čófer - 96% PěstitelskáKarma uživatele Čófer - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

Čaute páni a dámy, v utorok (17.03.) som si od nich objednal cez e-shop Sweet Purple od Paradise Seeds. Potom som však náhodou zbadal na oficálnom webe Paradise, že momentálne nie sú dostupné, tak som čakal ako sa zachovajú. Objednával som na dobierku. Dnes (23.03.) mi volala slečna z growshopu, že bohužiaľ Sweet Purple nemajú a že či chcem niečo iné alebo to chcem zrušiť... Tak som jej povedal nech mi zavolá o chvíľu, porozmýšľal som, a rozhodol som sa že si zoberiem Durban Poison od Nirvany a rovno ešte k tomu Belladonu... A týpkyňa sľúbila že zajtra/pozajtra to mám doma... No veď uvidíme. Strašne som chcel vyskúšať kúpiť takto semená, dúfam že sa nesklamem

Keď dojdú dám vedieť čo a ako.

Każdy zna granice swej wytrzymałości
Sokół, Deszczu Strugi, Realista weź posłuchaj tych gości
nie wymądrzeń - życiowych mądrości i uszanuj, nie dość ci?
Pamiętaj zgredziu...

Old Post 23-03-2009 v 16:50 PM
Čófer je offline   Profil uživatele Čófer   Find more posts by Čófer   Foto galerie člena Čófer   Click here to Send Čófer a Private Message   Add Čófer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MaaaYaaa
Stálý Člen

Karma uživatele MaaaYaaa - 73% PěstitelskáKarma uživatele MaaaYaaa - 73% PěstitelskáKarma uživatele MaaaYaaa - 73% PěstitelskáKarma uživatele MaaaYaaa - 73% PěstitelskáKarma uživatele MaaaYaaa - 73% PěstitelskáKarma uživatele MaaaYaaa - 73% PěstitelskáKarma uživatele MaaaYaaa - 73% Pěstitelská

ekonom Příspěvek č. 26

citace:
Původní příspěvek od fear
Podla mna ich nakupuju lacnejsie....ako ich predavaju....

Zajímavá myšlenka zadarmo ani kuře nepípá Vsak to je jasne, seedbanky maji cenu hrozne natahnutou pro konecnyho zakaznika To je lepsi, pokud jsou ceny stejny, dat vydelat slovenskejm prukopnikum (castecnejm).

Můj MaaaYský projekt 2012 Konec světa se nekonal, zázraky na zahrádce taky ne..
MaYa´s 1st AF grow 2012
Pokud u mě v threadu chcete cokoli komentovat, zkuste to neprve přes karmu nebo PM, uděláte mi tim rozhodně větší radost..

Old Post 23-03-2009 v 17:47 PM
MaaaYaaa je offline   Profil uživatele MaaaYaaa   Find more posts by MaaaYaaa   Foto galerie člena MaaaYaaa   Click here to Send MaaaYaaa a Private Message   Add MaaaYaaa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LojzoIV
Nový Člen

Karma uživatele LojzoIV - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

je to doveryhodne bol som v tom obchode a sam som tie balicky semiacok videl, ked som sa ich spytal ze ako je mozne ze ich predavaju ked to je nelegalne tak mi typek povedal ze to predavaju ako suveriny cize to legalne je )

Old Post 24-03-2009 v 10:09 AM
LojzoIV je offline   Profil uživatele LojzoIV   Find more posts by LojzoIV   Foto galerie člena LojzoIV   Click here to Send LojzoIV a Private Message   Add LojzoIV to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PARANOIK
Stálý Člen

Karma uživatele PARANOIK - 93% PěstitelskáKarma uživatele PARANOIK - 93% PěstitelskáKarma uživatele PARANOIK - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

ja do toho samozrejme nevidim,ale ked bude dealer predavat gramy ako suveniry tak to bude tiez v pohode?

Old Post 24-03-2009 v 10:19 AM
PARANOIK je offline   Profil uživatele PARANOIK   Find more posts by PARANOIK   Foto galerie člena PARANOIK   Click here to Send PARANOIK a Private Message   Add PARANOIK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Čófer
Stálý Člen

Karma uživatele Čófer - 96% PěstitelskáKarma uživatele Čófer - 96% PěstitelskáKarma uživatele Čófer - 96% PěstitelskáKarma uživatele Čófer - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

Čaute,
keď mi volala baba z grower.sk, povedal som jej ze namiesto toho Sweet Purple chcem DP. Potom som ešte dodal že nech mi zavolá že ešte niečo chcem do objednávky doplniť... Keď mi o 15 minút zavolala, tak som jej povedal že ešte teda tú Bellu. Ale ona ma asi zle pochopila a namiesto toho Sweet Purple mi poslali Bellu... Nevadí, aj tak chcem radšej DP od DP No a dneska mi došla zásielka, vyplatil som ju a vzal. Bola v obyčajnej škatuli a až neskôr som si všimol, že páska na krabici je zospodu prerezaná, niekto sa na pošte nudil Našťastie nič nechýbalo, lebo škatuľa bola zvnútra celá vystlaná prospektmi od AH, Plagronu a Konoptikom... Písal som im o tom mail a odpísali mi že sa im to ešte nestalo, ale že odteraz budú všetky balíčky baliť ešte do extra papiera... Takže všetko v pohode, bez problémov objednávajte.

Każdy zna granice swej wytrzymałości
Sokół, Deszczu Strugi, Realista weź posłuchaj tych gości
nie wymądrzeń - życiowych mądrości i uszanuj, nie dość ci?
Pamiętaj zgredziu...

Old Post 25-03-2009 v 17:47 PM
Čófer je offline   Profil uživatele Čófer   Find more posts by Čófer   Foto galerie člena Čófer   Click here to Send Čófer a Private Message   Add Čófer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Amsterdam
Nový Člen

Karma uživatele Amsterdam - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

fuu ,tak to je super, nemusim sa jebat do viedne

Old Post 26-03-2009 v 06:36 AM
Amsterdam je offline   Profil uživatele Amsterdam   Find more posts by Amsterdam   Foto galerie člena Amsterdam   Click here to Send Amsterdam a Private Message   Add Amsterdam to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
suri
Stálý Člen

Karma uživatele suri - 88% PěstitelskáKarma uživatele suri - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

Ja som od nich objednaval a v pondelok to ma dojst ale ako to tu citam tak dufam mi to nedonesu nejaky zakukleny pokemony ked pride ohlasim co a ako

Tak dnes to pekne doslo ako doporuceny list postovne 2 eur ale inak je vsetko uplne okic kludne mozte objednavat.

Za necelych 40 hodin vyliezlo 10/10 takze spokojnost aj v tomto smere.

Naposledy upravil suri 24-04-2009 v 08:55 AM

Old Post 17-04-2009 v 10:25 AM
suri je offline   Profil uživatele suri   Find more posts by suri   Foto galerie člena suri   Click here to Send suri a Private Message   Add suri to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
.:INDI:.
Stálý Člen

Karma uživatele .:INDI:. - 76% PěstitelskáKarma uživatele .:INDI:. - 76% PěstitelskáKarma uživatele .:INDI:. - 76% PěstitelskáKarma uživatele .:INDI:. - 76% PěstitelskáKarma uživatele .:INDI:. - 76% PěstitelskáKarma uživatele .:INDI:. - 76% PěstitelskáKarma uživatele .:INDI:. - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

Tak dnes som objednal 5ks durban poison len tak na skušku tak som zvedavý....

Hlavne si veriť

Old Post 21-04-2009 v 12:36 PM
.:INDI:. je offline   Profil uživatele .:INDI:.   Find more posts by .:INDI:.   Foto galerie člena .:INDI:.   Click here to Send .:INDI:. a Private Message   Add .:INDI:. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 12:03 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
16-03-2010 - Grower.sk - 1 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás