Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
seškrábávat neustále čaras z prstů při ostříhávání a obíraní paliček akorát zdržuje a ztěžuje práci jak se prsty lepí.
Používám chirurgické rukavice, pryskyřice se na ně sice naplepí stejně, ale nemusíte to pak pracně dávat dolů z prstů.
Jo když ty rukavice s tím čarasem necháte do druhýho dne někde v suchu tak z nich ten čarásek krásně všechen opadá, úplně bez práce, stačí je jen trochu natáhnout a už se to sype.
Pokud mám přece jen prsty od pryskyřice tak to sundám benzínem co mám do zipáka. Mycí prostředky nebo mýdlo jsou na nic.
nečetl sem ani řádek, neb mám na to 100% účinnou metodu - sklízím a přebírám v lékařských rukavicích. neulpívá to na nich skoro vubec a ruce máte na 100% chráněny
ps.: nutno dodat, že sou potřeba eště dlouhé špičaté nůžky, pokud ovšem nemáte tlapy jak lopaty a ty rukavice (keré sou věčinou dost velké) vám nesednou
...otrhat listí, ošoupat prsty a uválet kuličku...
Nechci se nikoho dotknout, ale nůžky a rukavice sou pro "holčičky"...
Já osobně si myslím, že mozoly na koncích prstů patří k podzimu stejně jako burčák či oblečení bundy