Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od white-w mno já vim,že takhle by to u mě taky fungovalo,ale spíš mi jde o to,že dopadnout tak,že se ráno vzbudim a první co budu dělat je balit špeka....vždycky jsem byla ráda za to,že jsem občasnej hulič a že to dokážu utáhnout na určitej míře a najednou je to takhle a nevim jak se zase hodit do toho dřívějška...
hele ja kdyz se rano vzbudim tak si dam bongo tim odpada to baleni a muzes jit zase spat
ketaminek jak si tak pročítám ty tvoje přízpěvky tak věřím tomu že pochazíš z peněžité rodiny jenom ti krom peněz asi nenadělili nic jiného takové rozmazlené fracky miluju co tvůj přízpěvek jenom chlouba huba mele prsty datlujou ale foto z těch tvojich mega boxu nic mej se a pozdrav doma jinak se omlouvám za ot ale mám z takových nervovou schýzu
Původní příspěvek od Intergalacticc ketaminek jak si tak pročítám ty tvoje přízpěvky tak věřím tomu že pochazíš z peněžité rodiny jenom ti krom peněz asi nenadělili nic jiného takové rozmazlené fracky miluju co tvůj přízpěvek jenom chlouba huba mele prsty datlujou ale foto z těch tvojich mega boxu nic mej se a pozdrav doma jinak se omlouvám za ot ale mám z takových nervovou schýzu
kamarade do moji rodiny ti nic neni ne nepochazim z bohate rodiny ale sem vyuceny a mam dobrou praci pri ktere si vydelavam dvakrat tolik co muj fotr jestli si chces povidat o tom jak sem vyrustal tak ti muzu povedet ze pochazim z mista zvanem ostrava dubina a sem v podstate takove to decko pred vchodovych gengu nikdy sem lowe nemel a proto sem se ucil s rodinou nejsem v kontaktu na secko sem si zarobil sam takze mam pravo se pochlubit ja nemuzu za to ze tebou kyva zavist a nemuzes si dovolit to co ja mel ses ucit ,naucit se nejakou rec a vypadnout do zahranici jako ja najit si tam byt praci a jistotu a ejhle uz se budes taky chlubit na groweru jak ti to krasne roste a kolik toho mas nenutim te aby sis cetl moje prizpevky a urcite bys me mel prestat urazet a soudit me kdyz vubec nevis s kym mluvis zamysli se nad tim cos napsal ps muj fofik robi na nhcku jako ridic jerabu kokote
Původní příspěvek od ketaminek kamarade do moji rodiny ti nic neni ne nepochazim z bohate rodiny ale sem vyuceny a mam dobrou praci pri ktere si vydelavam dvakrat tolik co muj fotr jestli si chces povidat o tom jak sem vyrustal tak ti muzu povedet ze pochazim z mista zvanem ostrava dubina a sem v podstate takove to decko pred vchodovych gengu nikdy sem lowe nemel a proto sem se ucil s rodinou nejsem v kontaktu na secko sem si zarobil sam takze mam pravo se pochlubit ja nemuzu za to ze tebou kyva zavist a nemuzes si dovolit to co ja mel ses ucit ,naucit se nejakou rec a vypadnout do zahranici jako ja najit si tam byt praci a jistotu a ejhle uz se budes taky chlubit na groweru jak ti to krasne roste a kolik toho mas nenutim te aby sis cetl moje prizpevky a urcite bys me mel prestat urazet a soudit me kdyz vubec nevis s kym mluvis zamysli se nad tim cos napsal ps muj fofik robi na nhcku jako ridic jerabu kokote
ha-ha, tak ty ses učil jo? Ale při češtině jsi asi na čárky a tečky mezi větama chyběl, co?
Ja s nehulenim problemy nemam.. je to o tom, jak moc je tvuj zivot fixovany na huleni.. ja se dokazu docela dobre zabavit i bez huleni a jak uz tady nekdo psal - kdyz neni, tak neni. I kdyz v mem pripade porad je
A spek po ranu si nedavam, protoze to uz vim, ze bych za ten den vubec nic neudelal.
Aby clovek neco dokazal, musi u toho obcas trochu myslet, neco realizovat a snazit se, coz se nepodari, kdyz jste 24/7 vypaleni. A ja dospivam do veku, kdy si uz tohle intenzivni vypalovani nemuzu a nechci dovolit.
souhlas s Psycho84...spoustu věcí si užiju víc nezhulenej .. Po ránu už taky nehulím - je to ztracenej den.
Jinak co se týká schýzy z toho, že vás někdo uvidí zhulený nebo jak pálíte jointa, takový věci jsem nikdy neřešil ani když jsem si vypaloval několik jointů za den...na ulici to umotám a na ulici to taky vyhulím, jestli s tím má někdo problém ať jde na fízly ale ty se mu většinou jen vysmějou do tváře..
Jasně že si dávám bacha kde můžu mluvit o trávě a kde ne, ale to se týká spíš konkrétních lidí. Rozhodně se s jointem neschovávám jak smažky!
Původní příspěvek od PsYcHo84 Ja s nehulenim problemy nemam.. je to o tom, jak moc je tvuj zivot fixovany na huleni.. ja se dokazu docela dobre zabavit i bez huleni a jak uz tady nekdo psal - kdyz neni, tak neni. I kdyz v mem pripade porad je
A spek po ranu si nedavam, protoze to uz vim, ze bych za ten den vubec nic neudelal.
Aby clovek neco dokazal, musi u toho obcas trochu myslet, neco realizovat a snazit se, coz se nepodari, kdyz jste 24/7 vypaleni. A ja dospivam do veku, kdy si uz tohle intenzivni vypalovani nemuzu a nechci dovolit.
x2
presne muj pripad, akorat toho huleni by mohlo byt vic
pres tyden kourim maximalne vecer, jako relax po praci
a o vikendech jak je chut a jak to cas a zeny dovoli.
slecne bych doporucil na par tydnu vysadit zeli uplne at se mozek da zas trochu dokupy...neni to tak tezke ale musis to fakt chtit.
Tak poslušně hlásím,že jsem teď vysadila na čtyři dny a docela dobrý....akorát mi teď na plotně stojí mlíko co uvařil včera spolubydlící a to si ale dam...ale je fakt,že i za ty čtyři dny je to takový jiný....začínám chápát...možná až moc....a sakra ne,zatim pohoda
Já dřív míval také celkem slušné schýzy třeba z hulení na veřejných místech nebo prostě z lidí, kteří na mně hned na první pohled poznají, že jsem zhulený a tak. Ale před nějakým časem jsem zjistil, že mé schýzy jsou naprosto neopodstatněné.
To jsem se zrovna vracel domů z práce, zrovna v nezhuleném stavu a jak jsem tak procházel Prahou, u jedný hospody stáli 3 týpci a zrovna hulili špeka Vůbec jim nevadilo, že kolem chodí davy lidí. Prostě tam jen tak stáli a užívali si to hulení. Tak jsem jen tak na dálku přičichnul a s lehkým pousmátím jsem pokračoval dál v cestě. Po pár stovkách metrů jsem procházel kolem jednoho obchodu s výpočetní technikou, před ním stál prodavač z onoho obchodu ještě s jedním týpkem a hádejte co? Ano, zrovna hulili špeka! Přitom tihle nejen že hulili mezi mega davy právě procházejících lidí, ale ten prodavač se po onom špeku normálně vrátil do krámu a opět začal prodávat. To já bcyh třeba zhulený nedal
To už jsem si začínal říkat, že v týhle zemi asi hulí opravdu tak každý druhý. No nic, pokračoval jsem cestou dál v tramvaji, ve které se shodou náhod zrovna 2 týpci bavili o tom, jak si večer zahulej. A jako ne že by se o tom bavili zrovna nějak tiše. Vystoupil jsem z tramvaje na Malostranském náměstí a poté jsem se vydal směrem nahoru, jakoby k Pražskému hradu. Procházel jsem ulicí , kde krom ambasád a krámků se suvenýry byly už jen šíleně předražené hospody pro turisty ze zahraničí. No a před jednou tou hospodou stál číšník s kuchařem a normálně tam mezi těmi davy turistů hulili špeka!
Po tomhle dni jsem definitivně přišel o veškeré své schýzy a došel jsem k názoru, že v týhle zemi asi fakt hulí úplně každej
Tedy bát se fakt není čeho. Jenom ten stav po hulení v nás bude i nadále probouzet pocit schýzy, protože to prostě hulení dělá
Víš jak poznáš, že hulíš skunk? Tak, že každý prd je plný překvapení!
...Spolek závislých pěstitelů konopí...
ha-ha, tak ty ses učil jo? Ale při češtině jsi asi na čárky a tečky mezi větama chyběl, co?
mno nechybel ale kdyz my sme v cestine dycky jenom literaturu delali bo se nam skurenym nic jineho nechtelo tak nam ucitelka predcitala z knizky a celou hodinu nas okrikovala at sme ticho zlate casy na nh ne vis jak hlavni ze si rozumime ne
ketaminek: hmm, tak jestli ste meli takovou cestinu, tak to bych chtel teda videt ty ostatni predmety
clandestino: "Selský skepticismus říká, že na Zemi je takové množství kultur, že nějaká se svými mýty do reality trefit musela."
-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-
A:"Ty pořád něco chceš! Víš co dělají v Tibetu když něco chtějí? Vzdají se nščeho jiného."
B:"Opravdu? Proto jsou asi tak silná světová velmoc."
_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
Líza:"Jak oslovíte arcibiskupa?"
školník Willy:"Já ti zakroutím kejhákem ty černoprdelníku!"
Původní příspěvek od CzechMan ketaminek: hmm, tak jestli ste meli takovou cestinu, tak to bych chtel teda videt ty ostatni predmety
mno cela moje strdni stala za to nerikam ze ne v prvaku sem hulil jenom ja a kamos a ve tretaku hulila uz cela trida a hodiny proste perfektni ucili se jenom ti keri sedeli v prvni lavici bo ti ostatni toho ucitele neslyseli