Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » schýza největší :)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
ketaminek
Stálý Člen

Karma uživatele ketaminek - 52% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

citace:
Původní příspěvek od white-w
mno já vim,že takhle by to u mě taky fungovalo,ale spíš mi jde o to,že dopadnout tak,že se ráno vzbudim a první co budu dělat je balit špeka....vždycky jsem byla ráda za to,že jsem občasnej hulič a že to dokážu utáhnout na určitej míře a najednou je to takhle a nevim jak se zase hodit do toho dřívějška...

hele ja kdyz se rano vzbudim tak si dam bongo tim odpada to baleni a muzes jit zase spat

Old Post 27-12-2008 v 18:24 PM
ketaminek je offline   Profil uživatele ketaminek   Find more posts by ketaminek   Foto galerie člena ketaminek   Click here to Send ketaminek a Private Message   Add ketaminek to your buddy list     Navštiv homepage uživatele ketaminek! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Intergalacticc
Stálý Člen

Karma uživatele Intergalacticc - 95% PěstitelskáKarma uživatele Intergalacticc - 95% PěstitelskáKarma uživatele Intergalacticc - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

ketaminek jak si tak pročítám ty tvoje přízpěvky tak věřím tomu že pochazíš z peněžité rodiny jenom ti krom peněz asi nenadělili nic jiného takové rozmazlené fracky miluju co tvůj přízpěvek jenom chlouba huba mele prsty datlujou ale foto z těch tvojich mega boxu nic mej se a pozdrav doma jinak se omlouvám za ot ale mám z takových nervovou schýzu

zkušební pokus v nové skříni 150w(sušina 82g)

2pokus 7*(chronic) 150w(sušina 75g)

3 grow 6*(hashberry soil)o5 150w ještě frčí(sušina 91,3g)

4té kolo 150w 7ks (hashberry) 1ks (ww) (jede)

Old Post 27-12-2008 v 18:44 PM
Intergalacticc je offline   Profil uživatele Intergalacticc   Find more posts by Intergalacticc   Foto galerie člena Intergalacticc   Click here to Send Intergalacticc a Private Message   Add Intergalacticc to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ketaminek
Stálý Člen

Příspěvek č. 19

citace:
Původní příspěvek od Intergalacticc
ketaminek jak si tak pročítám ty tvoje přízpěvky tak věřím tomu že pochazíš z peněžité rodiny jenom ti krom peněz asi nenadělili nic jiného takové rozmazlené fracky miluju co tvůj přízpěvek jenom chlouba huba mele prsty datlujou ale foto z těch tvojich mega boxu nic mej se a pozdrav doma jinak se omlouvám za ot ale mám z takových nervovou schýzu
kamarade do moji rodiny ti nic neni ne nepochazim z bohate rodiny ale sem vyuceny a mam dobrou praci pri ktere si vydelavam dvakrat tolik co muj fotr jestli si chces povidat o tom jak sem vyrustal tak ti muzu povedet ze pochazim z mista zvanem ostrava dubina a sem v podstate takove to decko pred vchodovych gengu nikdy sem lowe nemel a proto sem se ucil s rodinou nejsem v kontaktu na secko sem si zarobil sam takze mam pravo se pochlubit ja nemuzu za to ze tebou kyva zavist a nemuzes si dovolit to co ja mel ses ucit ,naucit se nejakou rec a vypadnout do zahranici jako ja najit si tam byt praci a jistotu a ejhle uz se budes taky chlubit na groweru jak ti to krasne roste a kolik toho mas nenutim te aby sis cetl moje prizpevky a urcite bys me mel prestat urazet a soudit me kdyz vubec nevis s kym mluvis zamysli se nad tim cos napsal ps muj fofik robi na nhcku jako ridic jerabu kokote

Old Post 27-12-2008 v 20:03 PM
ketaminek je offline   Profil uživatele ketaminek   Find more posts by ketaminek   Foto galerie člena ketaminek   Click here to Send ketaminek a Private Message   Add ketaminek to your buddy list     Navštiv homepage uživatele ketaminek! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Spejsek
Stálý Člen

Karma uživatele Spejsek - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

Tyhle věci se nikdy nemůžou stát nikomu kdo má rodinu, a dobrý kámoše který nehulí... když pak sou všichni okolo vás 24/7 vypálený tak se to nedá ...

Old Post 02-01-2009 v 11:38 AM
Spejsek je offline   Profil uživatele Spejsek   Find more posts by Spejsek   Foto galerie člena Spejsek   Click here to Send Spejsek a Private Message   Add Spejsek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 21

citace:
Původní příspěvek od ketaminek
kamarade do moji rodiny ti nic neni ne nepochazim z bohate rodiny ale sem vyuceny a mam dobrou praci pri ktere si vydelavam dvakrat tolik co muj fotr jestli si chces povidat o tom jak sem vyrustal tak ti muzu povedet ze pochazim z mista zvanem ostrava dubina a sem v podstate takove to decko pred vchodovych gengu nikdy sem lowe nemel a proto sem se ucil s rodinou nejsem v kontaktu na secko sem si zarobil sam takze mam pravo se pochlubit ja nemuzu za to ze tebou kyva zavist a nemuzes si dovolit to co ja mel ses ucit ,naucit se nejakou rec a vypadnout do zahranici jako ja najit si tam byt praci a jistotu a ejhle uz se budes taky chlubit na groweru jak ti to krasne roste a kolik toho mas nenutim te aby sis cetl moje prizpevky a urcite bys me mel prestat urazet a soudit me kdyz vubec nevis s kym mluvis zamysli se nad tim cos napsal ps muj fofik robi na nhcku jako ridic jerabu kokote

ha-ha, tak ty ses učil jo? Ale při češtině jsi asi na čárky a tečky mezi větama chyběl, co?

Old Post 02-01-2009 v 11:50 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PsYcHo84
Stálý Člen

Karma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

Ja s nehulenim problemy nemam.. je to o tom, jak moc je tvuj zivot fixovany na huleni.. ja se dokazu docela dobre zabavit i bez huleni a jak uz tady nekdo psal - kdyz neni, tak neni. I kdyz v mem pripade porad je
A spek po ranu si nedavam, protoze to uz vim, ze bych za ten den vubec nic neudelal.
Aby clovek neco dokazal, musi u toho obcas trochu myslet, neco realizovat a snazit se, coz se nepodari, kdyz jste 24/7 vypaleni. A ja dospivam do veku, kdy si uz tohle intenzivni vypalovani nemuzu a nechci dovolit.

p s y c h o 8 4

Old Post 04-01-2009 v 15:18 PM
PsYcHo84 je offline   Profil uživatele PsYcHo84   Find more posts by PsYcHo84   Foto galerie člena PsYcHo84   Click here to Send PsYcHo84 a Private Message   Add PsYcHo84 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
littl_grouwr
Host

Příspěvek č. 23

souhlas s Psycho84...spoustu věcí si užiju víc nezhulenej .. Po ránu už taky nehulím - je to ztracenej den.

Jinak co se týká schýzy z toho, že vás někdo uvidí zhulený nebo jak pálíte jointa, takový věci jsem nikdy neřešil ani když jsem si vypaloval několik jointů za den...na ulici to umotám a na ulici to taky vyhulím, jestli s tím má někdo problém ať jde na fízly ale ty se mu většinou jen vysmějou do tváře..
Jasně že si dávám bacha kde můžu mluvit o trávě a kde ne, ale to se týká spíš konkrétních lidí. Rozhodně se s jointem neschovávám jak smažky!

Old Post 05-01-2009 v 10:39 AM
HorrigEn
Stálý Člen

Karma uživatele HorrigEn - 21% PěstitelskáKarma uživatele HorrigEn - 21% PěstitelskáKarma uživatele HorrigEn - 21% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

citace:
Původní příspěvek od PsYcHo84
Ja s nehulenim problemy nemam.. je to o tom, jak moc je tvuj zivot fixovany na huleni.. ja se dokazu docela dobre zabavit i bez huleni a jak uz tady nekdo psal - kdyz neni, tak neni. I kdyz v mem pripade porad je
A spek po ranu si nedavam, protoze to uz vim, ze bych za ten den vubec nic neudelal.
Aby clovek neco dokazal, musi u toho obcas trochu myslet, neco realizovat a snazit se, coz se nepodari, kdyz jste 24/7 vypaleni. A ja dospivam do veku, kdy si uz tohle intenzivni vypalovani nemuzu a nechci dovolit.

x2
presne muj pripad, akorat toho huleni by mohlo byt vic
pres tyden kourim maximalne vecer, jako relax po praci
a o vikendech jak je chut a jak to cas a zeny dovoli.

slecne bych doporucil na par tydnu vysadit zeli uplne at se mozek da zas trochu dokupy...neni to tak tezke ale musis to fakt chtit.

flow,grow,glow

Old Post 05-01-2009 v 11:25 AM
HorrigEn je offline   Profil uživatele HorrigEn   Find more posts by HorrigEn   Foto galerie člena HorrigEn   Click here to Send HorrigEn a Private Message   Add HorrigEn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 25

Tak poslušně hlásím,že jsem teď vysadila na čtyři dny a docela dobrý....akorát mi teď na plotně stojí mlíko co uvařil včera spolubydlící a to si ale dam...ale je fakt,že i za ty čtyři dny je to takový jiný....začínám chápát...možná až moc....a sakra ne,zatim pohoda

Old Post 06-01-2009 v 20:00 PM
Jack_Herer
Prof.Šluk

Karma uživatele Jack_Herer - 29% PěstitelskáKarma uživatele Jack_Herer - 29% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

Já dřív míval také celkem slušné schýzy třeba z hulení na veřejných místech nebo prostě z lidí, kteří na mně hned na první pohled poznají, že jsem zhulený a tak. Ale před nějakým časem jsem zjistil, že mé schýzy jsou naprosto neopodstatněné.
To jsem se zrovna vracel domů z práce, zrovna v nezhuleném stavu a jak jsem tak procházel Prahou, u jedný hospody stáli 3 týpci a zrovna hulili špeka Vůbec jim nevadilo, že kolem chodí davy lidí. Prostě tam jen tak stáli a užívali si to hulení. Tak jsem jen tak na dálku přičichnul a s lehkým pousmátím jsem pokračoval dál v cestě. Po pár stovkách metrů jsem procházel kolem jednoho obchodu s výpočetní technikou, před ním stál prodavač z onoho obchodu ještě s jedním týpkem a hádejte co? Ano, zrovna hulili špeka! Přitom tihle nejen že hulili mezi mega davy právě procházejících lidí, ale ten prodavač se po onom špeku normálně vrátil do krámu a opět začal prodávat. To já bcyh třeba zhulený nedal
To už jsem si začínal říkat, že v týhle zemi asi hulí opravdu tak každý druhý. No nic, pokračoval jsem cestou dál v tramvaji, ve které se shodou náhod zrovna 2 týpci bavili o tom, jak si večer zahulej. A jako ne že by se o tom bavili zrovna nějak tiše. Vystoupil jsem z tramvaje na Malostranském náměstí a poté jsem se vydal směrem nahoru, jakoby k Pražskému hradu. Procházel jsem ulicí , kde krom ambasád a krámků se suvenýry byly už jen šíleně předražené hospody pro turisty ze zahraničí. No a před jednou tou hospodou stál číšník s kuchařem a normálně tam mezi těmi davy turistů hulili špeka!
Po tomhle dni jsem definitivně přišel o veškeré své schýzy a došel jsem k názoru, že v týhle zemi asi fakt hulí úplně každej
Tedy bát se fakt není čeho. Jenom ten stav po hulení v nás bude i nadále probouzet pocit schýzy, protože to prostě hulení dělá

Víš jak poznáš, že hulíš skunk? Tak, že každý prd je plný překvapení!
...Spolek závislých pěstitelů konopí...

Old Post 09-01-2009 v 21:11 PM
Jack_Herer je offline   Profil uživatele Jack_Herer   Find more posts by Jack_Herer   Foto galerie člena Jack_Herer   Click here to Send Jack_Herer a Private Message   Add Jack_Herer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ketaminek
Stálý Člen

Příspěvek č. 27

citace:
Původní příspěvek od Ramon_Dexter

ha-ha, tak ty ses učil jo? Ale při češtině jsi asi na čárky a tečky mezi větama chyběl, co?
mno nechybel ale kdyz my sme v cestine dycky jenom literaturu delali bo se nam skurenym nic jineho nechtelo tak nam ucitelka predcitala z knizky a celou hodinu nas okrikovala at sme ticho zlate casy na nh ne vis jak hlavni ze si rozumime ne

Old Post 17-01-2009 v 14:47 PM
CzechMan
Stálý Člen

Karma uživatele CzechMan - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

ketaminek: hmm, tak jestli ste meli takovou cestinu, tak to bych chtel teda videt ty ostatni predmety

clandestino: "Selský skepticismus říká, že na Zemi je takové množství kultur, že nějaká se svými mýty do reality trefit musela."
-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-
A:"Ty pořád něco chceš! Víš co dělají v Tibetu když něco chtějí? Vzdají se nščeho jiného."
B:"Opravdu? Proto jsou asi tak silná světová velmoc."
_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
Líza:"Jak oslovíte arcibiskupa?"
školník Willy:"Já ti zakroutím kejhákem ty černoprdelníku!"

Old Post 22-01-2009 v 21:26 PM
CzechMan je offline   Profil uživatele CzechMan   Find more posts by CzechMan   Foto galerie člena CzechMan   Click here to Send CzechMan a Private Message   Add CzechMan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ketaminek
Stálý Člen

Příspěvek č. 29

citace:
Původní příspěvek od CzechMan
ketaminek: hmm, tak jestli ste meli takovou cestinu, tak to bych chtel teda videt ty ostatni predmety
mno cela moje strdni stala za to nerikam ze ne v prvaku sem hulil jenom ja a kamos a ve tretaku hulila uz cela trida a hodiny proste perfektni ucili se jenom ti keri sedeli v prvni lavici bo ti ostatni toho ucitele neslyseli

Old Post 05-02-2009 v 22:52 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:47 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás