Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
houuuu, tak figaro, to si smaknes jaxsfin!!!! Tezka zavist. Muj osobni favorit je MC GQ, fakt maser. Pokud bude radit s Andym, tak bych se tam asi roztekl...
http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=1 sice uz tenhle thred je ,ale co
Jinak jsem vloni byl na crem v polsku a pripravte se na security ktery vas budou prohledavat, jako kdybyste byli teroristi , na pivo do kteryho lili stavu ,samozrejme jsme hned zakrocili , to byl fakt hnus, i kdyz obsluha luxus polky. Ve dne jsme se tam bali balit brko protoze tam chodila ochranka ve skupince a cumeli vsude kolem jestli se tam nedeje neco nekaliho.Dokud bylo slunce na nebesich , tak se kazdej choval jak na srazu pionyrskyho tabora. ALe hned co se setmelo kazdej zacal jezdit na svym , fakt mazec , vubec jsem nechapal. Po ceste jsme na okraji silnice mijeli nejakyho typa voblecenyho v pytlovejch hadrech s metrovym krizem kterej nesl na zadech, nikdo nechapal. Ale po hudebni strance super ,ted si to moc uz nevybavuju ,ale Audio bullys a Frestaylers si to diktovali slusne.Ted prijedou Prodigy, Ed Rush ,Hype ci Jeff Mills. Jinak letosni SOL bude zase kvalita a Machac Carl Cox.
EDIT: prehled festaku u nas http://www.poslouchej.net/4762-Preh...-festivalu.html
u mě to jednoznačně vyhrál Trutnov a jeho 20 let těším se už teď jak sviň!jináč něco z těch ostatních asi taky bude,jen když bude čas a hvězdy ve správné poloze.
majte sa
Pamatujte si,že jste lidi a že se musíte dívat i skrze temný mrak v daleký prostor a vědět,že ZDE trvá všechno jen do času.....
Realita nemá konec v onom bodě, na němž končí naše vědomosti... Profes. Werner Jäger, filolog out06/ukradeno, in/ sklizeno, OG FaQ, dávkování B´cuzz hnojiv
hele .. nevite jesstli bude tenhle rok taky takovej ten jeden nekomercni regggae festak, vstup byl volnej a minulej rok to bylo pod nejakym kopcem. vypadalo to dost zajimave .. nebyl sem a ted bych zajel
a nahodou, ohledne koz, netusi nekdo? stranky nejedou .. je standa mrtvej ci co?
3.-5.8.2007 Antifest - Svojšice u Přelouče - www.antifest.cz
9.-11.8.2007 Brutal Assault - Jaroměř / vojenská pevnost Josefov/ - www.brutalassault.cz
"To co jsem prožila, mi dalo sebevědomí a po politické stránce to, že budu do konce života proti komunismu a totalitě. A nemůžu pochopit, že mladý člověk se může přiklonit k jejich programu a k jejich straně. Já vím, že neustále lžou"
Hana Truncová, politická vězenkyně
"Co dal bolševismus světu, národům, člověku? Světu vzpoury, zmatky, násilné revoluce, občanské války, teror. Národům bídu, neštěstí, bezpráví, zotročení materiální i duchovní. Lidem věčná strádání. Bolševický stát vzal člověku svobodu, čest,mravnost." Alexandr Jakovlev - bývalý vysoký komunistický funkcionář
minuly rok som bol na Pohode a xcel by som tam zavitat aj tento rok, tesim sa na haluze ako ABUSUS HIROMI
atd... , ved program si mozete pozriet priamo tu
inak, mozeme si zorganizovat aj taku mensiu MASOFKU, piste na PM, bye