Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
psal jsem v jiném vlákně: měl jsem critical mass a vynikající zkušenost. dozrála včas, žádná plíseň. výnos, kvalita na výbornou. v našich zeměpis ných šířkách venku - ok. to samé blue widow, kytky menšího vzrůstu, palice jak pěsti, krásně dofialova, dozrála včas. třetí od stejné banky jsem ten rok jel moby dicka (teď to dělá dynafem, nevím, jaké mají vztahy s mr.nice, čert aby se v katalozích vyznal :-) , to byla vzrůstem největší kytka, výrazná sativa. leč nestihla dozrát. v čr na ven nedoporučuju.
Na Mr.Nice se těším jako malý.... Jako seedbanka samozřejmě zaujme originální genetikou, jenže i tady je problém I těchto klasických odrůd mají tolik, že člověk si nemůže vybrat všechno.....
Jelikož tohle léto trávím v Amsterdamu, návtěva Mr.Nice mě nemine. Reportů tady taky moc není, rád bych si konečně zařídil skříňku a udělal selekci, rád bych aby vybrané odrůdy dozrávaly i venku. Zatím je 100% jistá Black Widow a velký zálusk si dělám i na Shit a Super Silver Haze.... Nějaké návrhy???
Polovina dekády + matkárna ve skleníku (2012) http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=63753&perpage=16&pagenumber=1
tak zatim shark shock z 30ti semen 27 roste to je slusna klicivost rekl bych od dutch passion orange bud z 30 venku 8 a nevypada to ze by lezli dalsi no uvidime..............
Původní příspěvek od kseroks tak zatim shark shock z 30ti semen 27 roste to je slusna klicivost rekl bych od dutch passion orange bud z 30 venku 8 a nevypada to ze by lezli dalsi no uvidime..............
Ty jsi dával před 10dny ven 30semen shark shock ???
Jinak všem co sem dával ven Critical mass tak všichni co sklizeli tak velká spokojenost , ufff moje plíce tyhle dny jsou fakt hard Hlava