Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ja bych je osobně nechal vyrust na min 30 čísel, mně když jsem je přepnul ve 40 udělaly 55 cm. Zaleží na tom jak je chceš mit velký. Ten pog moc nevyjede.
Momentalne jedu v 1.7 L ,zalevam kazde tri dny,coz my dava vetsi kontrolu nad kytkama nez ve vetsich,tam si obcas musis pockat trochu dyl nez to proschne, a jak ja nerad cekam hehe
Jinak jak uz psal Claune nech je jeste vyrust,kort jestli jsi je zastrihl,muzes mit pekny keriky ,kort z takovymi kvetinaci
drzim palce
zdarec
hele čerstvý POGy tak to posleduju,taky mi tam něco klube
ty jo ta vlhkost je až moc,mohlo by ti to chytit nějakou svini.
v takové fázi před přepnutím zvlhčuju tak na 60% max.
30cm je myslím až moc,já bych přepnul,počítám že pojedou do cca65 cm.
jak píše Claune,všechno pasuje,ten střih je taky zbrzdil.
budou to hutné,vyšší keře,tak akorát pod šestikouli....
...dej foto,už to budou pěkný křáčky
Nevim jaký má Simor pheno, ale to moje fakt moc nevyjede, z 30 čísel dá 40-45 čísel max. což by ale pro to 4kilo mělo být tak akorát. Protože ta asi ani víc neprosvítí.
hm predevcirem sem prepl na kvet. a stou vlhkosti nevim nevim ja bych rek ze jim vyhovuje tech 80-90%. mel sem tam tech 50-60%a holkyy byly takovy nazloutli jak sem to zvisil a ted maj krasnou barvicku