Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tady máme celek jsou to fota ze dneška.
sem zvědavej kolik to bude G, objednal sem si váhu tak se těšim jak to bude suchý a já budu vážit. seknout to plánuju ted nekdy v tejdnu dame ješte dva dny tmy a můžeme česat :-D
Ahojda mas to pekny, ale s tim sekanim v tejdnu, nevim nevim,,, přijde mi to unahleny..., ty palicky mi prijdou malo, kyti jsou zeleny jako krava, to taky neni dobry a ukazuje to na nedozralost nebo slabej flushing. Me to prijde ze to ma minimalne tejden cas a pak bych videl, takhle se podle me pripravis o G. GL
Souhlasim s Lamaterem, jeste je urcite nech, zrale to jeste nemas. Chtel bych ti poradit, abys tak moc nestrihal listy. Kytky pak maji male palicky a celkove je z toho docela prd. Poprve jsem to taky moc ostrihal a uz to proste dal nerostlo Chce to vychytat ten pravej pomer, ale vsimni si, ze kde mas nejvetsi listy, tam jsou nejvetsi palice. A kdyz ty velky listy ustrihnes, zacnou ti rust male na palickach. Jako je jasny, ze na spodcich ti banany nenarostou, ale chapes, co tim chtel basnik rici, ne? Jinak hezky, K+
diky všenm za K
ja sem to prostříhal protože sem mel problém s třásenkama pouzil sem na to nejakej postřik a moc to nezabralo tak sem ty napadený listy odstříhal a zbylý sem se snažil očistit. A taky se mi zdalo že to tam moc neprosvítí.
takže po 69 dnech světla z toho 2 dny tmy přišla kosa. Sice ICE by ještě měl chvilku než by se mel kosit, ale ostatní už celkem byly tak sem to nechtěl nechat přezrát přezrát abych z toho neměl nejaký strašný výtuháče