Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tentokráte fotky z dalsiho pestebniho mista a to skleniku na Sev. Morave nehnojeno strain: bubble gum, sry foceno telefonem
kytka vypada zrdave, LE JE NAPADENA SVILUŠKAMA nechcu na to davat zadnou chemku a ani roztoce pac ti nalákají další hmyz nemate nejakou radu? nebo ji mam nechat svemu osudu?
heled pokud to chceš řešit a zároven napíšeš že nechceš ani predátory který sou imho nejlepší řešení (btw - jakej hmyz přilákají? takovej kterej ti sežere palice? hmm upřesni to)...prostě si napsal pěknou blbost
kytka tedka v růstu má větší obranou reflexi nebo jak to napsat ale v květu ji ty svilušky můžou pěkně pondat a tobě zbydou oči pro pláč . taková velká hezká žvýkačka chutná tyvole prober se
edit - ony ty sviluchy nemusí tu kytku zákonitě sežrat celou ale já osobně bych v tvý situaci prostě zasáhl
Pekny roští,no nevim stim sracem,kazdopadne na to neser nic doceho doporucujou dat jar apd,jinak to bude cejtit v chuti,coz se skoro neda hulit!
jako možnost je Omite,ale strikat tim celou kytku zadna prdel,možna jen nejpostiženejsi časti,každopadne počítej stím že se jich stejne komplet nezbavíš.Z roztočema nemam zkušenost,ale možna by to mohly vyřešit.
Mrkni do groweshopu.Drzim palec
u biocontu.cz si objednej telefonicky tohoto roztoče ten s nima zatočí na sklenik ti bude stacit jedno baleni roztočů (stoji to myslim 130korun)za 3dny je maš doma, mě přijdou zitra
to je jasny ze je objednam az nez tam pojedu, ale zaukoloval jsem hodnou dusi, co se o ne stara, at vyzkousi co uslysi a kdyz nic dostanou brouky a mozno i chemku....
Původní příspěvek od Smah máš to brutální kolikátý že to už jedeš pěst ?
ani nevim kamo jak dlouho pestuju ale zacatky s guerilla growingem probehly nekdy v 98 tusim....a dostal jsem se az do stavu, ktery panuje dnes a to ze mam tri mista, ktere jsou bezpecne vuci corkam a maji sveho zahradnika a ja jezdim jen na kontroly a sklizen samozrejme....