Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
..když se ti rozjede plísen tak ti to nic už nezastavý jen tvoje dekultivace napadených častí, a 14dní svítit, foukat, a hlavně nesmí bejt nizká oblačnost, to je v prdeli s plísní totál... final je dobrej, ale na plísen to vliv nemá, ted v uterý je uplněk a měsíc v beranovy, je dobré sklízetm uvidíme jak situace a plísen a počas bude přát, zbytek kytek by tam mohl být do středy, hlasí hezky, hlavně vyschlé kytky a sklízet v noci dle mého
...a doteraz som nevedel co ta plisen je..bol som vcera na fleku po vyse mesiaci a bol som nemilo prekvapeny na par rastlinkach na macikoch plisen vyvadzala..co s tym??? je nejaky recept ako tomu zabranit..da sa to vobec hulit potom...dik
No ja souhlasim jak někdo psal,prostě zkouším a zkouším po tydnu pěkně po knedli a až to ma pro mě dobrý účinek tak to necham ještě tyden a sklidím!!jinak hodně štěstí při sklizni!!
Já mám teda ještě Euforii, bude chtít tak ještě tejden. I když jsem už odhalil místa napadená jak stonkovou tak palicovou plísní, který sem teda samozřejmě vyřízl ( až do zdravého pletiva ) respektive ustříhl, tak jsem rozhodnutej to nechat dál. Možná to vyjde, možná ne. Matrošu na mlíko či hash bude dost i tak.
nerekl bych ze pro kytky je zima nejaky velky problem, vetsi problem je malo svetlo a to me dovadi k zamysleni => Jak narostou jeste palice ? Ovlivni vni hodne vynos to ze kyti zacinaji kvest pozde ? Budou palice ridsi nez obvykle ? Mam jeste 6 kytek ktere na tom s kvetem jsou celkem pozadu a zajimalo by me jak se malo svetla projevi na konecnem produktu. Tudiz bude kytka uz jenom dozravat nebo dal nabirat i vice na objemu ?
Původní příspěvek od do_0b nerekl bych ze pro kytky je zima nejaky velky problem, vetsi problem je malo svetlo a to me dovadi k zamysleni => Jak narostou jeste palice ? Ovlivni vni hodne vynos to ze kyti zacinaji kvest pozde ? Budou palice ridsi nez obvykle ? Mam jeste 6 kytek ktere na tom s kvetem jsou celkem pozadu a zajimalo by me jak se malo svetla projevi na konecnem produktu. Tudiz bude kytka uz jenom dozravat nebo dal nabirat i vice na objemu ?
Pokud ti začly kytky nakvítat dýl, tak tvůj výslednej výnos bude chudší o to co bude kytkám chybět do plnýho květu, takže objem a kvalita výslednýho materiálu.
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
Zdravim, jen bych k tomuhle tematu prihodil mojí dnešní zkušenost s mrazíkama...
Před dvouma dnama jsem se byl sklidit moje Criticaly.. Žraloci, co tam rostli s nima, vypadali, že by ještě pár dní chtěli.. V tu dobu krásně voněli a všechno... Přídu po dvou dnech ( oba dva dny bylo v noci a po ránu zhruba -3 stupně ) a ať sem ke kytkam čichal jak sem čichal, nic sem necítil, absolutně ztratily vůni... Takže sem teď nasranej a fakt doporučuju sledovat předpovědi a nenechat to ani jednou přemrznout...
Já mám venku Grapefruit v 47, dnu květu, 3 dny v noci mrzlo a začíná pěkně fialovět, všechny listy jsou zdravý, žádná nemoc, žádná plíseň.
Voní pořád stejně, pryskyřice taky dost a pěkně lepí. Nechám to minimálně do 60. dne květu a pak uvidím podle trichomů. Dřív to ale sekat rozhodně nenechám. Sklízet to nedozrálý, to můžu rovnou spálit.
Pokud to někomu přemrznutím šlo do kopru, tak ta kytka nebyla zdravá. Pokud se ji vede na 100%, tak to dá i v mrazu a ve sněhu.
Musím souhlasit s desertwolfem, včera sem sklízel. A to jen proto, že už byly fakt zralý. Po třech dnech ranních mrazů po rozpoštění zmrzlé rosy krásně voněli, spousta pryskyřice. Plíseň je teda věc druhá. Ale že by jim mrazíky nějak uškodily sem teda nepozoroval.
to ja mam jednu kytku venku(orange bud) rano je trochu omrzla a povadla a odpoledne uz je normal, myslim ze zdrava kytka s tlustym stonkem to vydrzi aji -5 kazdou noc
a kvete taky docela rychle moc ju to nezabrzdilo ten mraz
neni treba sklizet jeste pokud to neni zraly...
Je možný že mi plesnivěj ve větranym skleníku listy a do (70% nakvetlejch) palic to nejde? Na listech mam začínající plíseň jak na chlebu, paličky netknutý.. mam tý plísni v týhle mlze/zimě věřit, že nepřeskočí, nebo radši votrhat ty "napadený" listy, kterejch je tak 40%?
Můj MaaaYský projekt 2012 Konec světa se nekonal, zázraky na zahrádce taky ne.. MaYa´s 1st AF grow 2012
Pokud u mě v threadu chcete cokoli komentovat, zkuste to neprve přes karmu nebo PM, uděláte mi tim rozhodně větší radost..