Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
První rok sem před sklizní sem si udělal v září volno. Pospíchal sem unavenej z lidí a rachotu na camp. Zářijovej žár tavil smůlu na těch mých trifidech stejně jako asfalt na silnicích a omamná vůně "liščího lejna" mne běžela naproti. Mateřsky sem vomakal všechny ty zázraky, co sem vypiplal ze sémátek. Já věděl, že pravidlo zní" letošek hulit až po vánocích", ale nedalo se vodolat. Uštíp sem pár vopocenejch lístečků a ... a pak se válel celý to prosluněný vodpoledne v usmoleným frigovským kloboučku a párkru uprostřed mýho měsíčního ůdolí a mhoural voči na tu rudou kouli
až mlha se mi za patama houlí
a tak sem jí i s další cigaretou vtáh
Frigo je americkej komik Buster Keaton. Pro mne osobně největší hvězda němýho filmu, muž, který se nikdy nezasmál. Jen jednou a letmo a filmový "fajnšmejkři" si ten záběr krokujou na videu po políčkách, aby si to vychutnali. Tak tenhle smutnej komik měl takovej tralaláček, klobouček s krátkou krempou zatočenou ze všech stran. Vzádu a zepředu trochu víc. Nahoře na střeše promáčklej dovnitř. Věřím, že můj výklad je vyčerpávající....a vidim se jak si ten muj popis vysvětluju, bejt někdo jinej...
Buster Keaton mi něco říká.... jen tak letmo se mi dostal do povědomí...
O.K... Dík za vysvětlení, hned se cítím o něco vzdělanější....
Doufám, že budu mít možnost tě někdy v tom tralaláčku zahlídnout a popř. s těbou společně vtáhnout nějakou tu marihuanovou cigaretu...
já jsem tuhle kouřil na svý oblíbený skále se srnkou...přišla, pobyla 20 minut 10 m od mě..pásla se...pak šla po svejch a já taky...jestli to nebude tím, že když člověk kouří, tak se mu hejbá jenom mozek?..:-))))
Jojo výlet ke kytičkám je pro mě vždycky příjemnej. Včera jsem si k nim poprvé zajel jen tak posedět a zapálit cigárko (hnojil jsem je dva dny předtím), a to je mám 25 km od domu.
Hulim si takhle za barakem. Koukam na pole,luka.../ bydlim na kraji/...a najednou dve srnky hned za plotem. Chtel jsem prijit co nejbliz. Pomalu jdu, zhulenej na mraky k tem srnkam. Pasou se, ocumujou me ale v klidu. Dosel jsem az k plotu. Stojim 4 metry od jedny srnky. Cumim na ni. Cumi na me. Prezvykuje. Proste v klidu.
Asi po deseti minutach me prepadla desiva zizen, tak jsemsel normalne pomalu pozadu a cumim na ne. Porad v klidu. Tak se otocim k nim zady a zkousim rychly pohyby. Jdu se napit a schvalne prasknu s dverma do garaze. Po chvili je jdu zkotrolovat.....a porad se pasou. Tak jsem dal ,,s nima,, v klidu dalsiho a pak uz si to nepamatuju..
To s tim kánětem mi připomělo, jak sem eště jako malej kluk jezdil u nás v takovim lesiku na BMXku a zničeho nic těsně vedle mě spadnul holub bez hlavy. Určitě ho taky sejmul nějakej dravec. Tohle mě prostě fascinuje. Jak jedno zvíře lový jiný zvýře.
krasny naturalisticky tema,
i z tutoho je poznat, ze se clovek growerenim trochu navraci k prirode /samo ze hlavne outdoor/. Pestovani neni jen o konecnym produktu, ale taky o pecovani o svy maly, vetsi az dospeli deticky /kyticky/, ktery se vasi praci nakonec odvdeci svyma vonavyma plodama...
staci se jen nadechnout certvyho lesniho vzdousku, pohladit svy kyticky, lehnout si do travy a splinout s prirodou. Vzdyt jsme z ni vzesli...
green peace
" Když zasadíš semínko, vyroste ti kytička,
z kytičky pak lísteček a z lístečku palička,
chlape, ty jseš hlavička! "
Jo, jednou sme byli s kamošem u rybnika, zhulený jak prasata, a najednou začali z tý vody vyskakovat ryby, byl to fakt nářez, jako kdyby pařily
Maš pravdu, tohle tema je fakt dobrý a ňáký zvířata se potkavaj Furt=)
Čus.
jo ja sem dycky sla vecer zcazena z piwa a pozkala sem potkany jezky kuny vsechno mozny nejlepsi rychta je jit do lesa a poslouchat.to v dnesni dobe moc lidi neumi a proto sou takovy jaky sou...peace animals...