Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Jak sem šel ráno sázet a co jsem tam viděl!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
cannabio
Stálý Člen

Karma uživatele cannabio - 40% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

To já zas jednou pozoroval v takovim křoví liščí rodinku. Matku a tři malý.

"jako vždy i dnes"

Old Post 01-09-2004 v 12:16 PM
cannabio je offline   Profil uživatele cannabio   Find more posts by cannabio   Foto galerie člena cannabio   Click here to Send cannabio a Private Message   Add cannabio to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
S~th
Stálý Člen

Karma uživatele S~th - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

jj , jdu si sázet - procházim lesem a najednou na lesní cestě srnky ... chvilku jsem je pozoroval a že si zapálim cigo - škrtnutím sirky srnky zmizli

Old Post 05-09-2004 v 09:40 AM
S~th je offline   Profil uživatele S~th   Find more posts by S~th   Foto galerie člena S~th   Click here to Send S~th a Private Message   Add S~th to your buddy list     Navštiv homepage uživatele S~th! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Moriaty
Stálý Člen

Karma uživatele Moriaty - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

První rok sem před sklizní sem si udělal v září volno. Pospíchal sem unavenej z lidí a rachotu na camp. Zářijovej žár tavil smůlu na těch mých trifidech stejně jako asfalt na silnicích a omamná vůně "liščího lejna" mne běžela naproti. Mateřsky sem vomakal všechny ty zázraky, co sem vypiplal ze sémátek. Já věděl, že pravidlo zní" letošek hulit až po vánocích", ale nedalo se vodolat. Uštíp sem pár vopocenejch lístečků a ... a pak se válel celý to prosluněný vodpoledne v usmoleným frigovským kloboučku a párkru uprostřed mýho měsíčního ůdolí a mhoural voči na tu rudou kouli
až mlha se mi za patama houlí
a tak sem jí i s další cigaretou vtáh

Old Post 05-09-2004 v 12:40 PM
Moriaty je offline   Profil uživatele Moriaty   Find more posts by Moriaty   Foto galerie člena Moriaty   Click here to Send Moriaty a Private Message   Add Moriaty to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chOdec
účastník silničního provozu

Karma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

Super příspěvek...!!! Goood....
BTW co to je frigovský klobouček..? sorry za mou nevědomost...

:: subham astu sarvadžagatam ::

Jak jsem lezl na stromy... :: Ali G - svatyně oddaných :: Zajímavé tipy na originální rande :: Brno - roll´n smoke I,II :: 50W/70W Black Egg by chOdec :: ..neomlouvám cikány! :: Nahrávání zajímavých pořadů z TV - co vy na to?
Jsem si plně vědom skutečnosti, že mé názory jsou subjektivního charakteru, nemám v úmyslu je prezentovat jako objektivní.
Pravidlo č.1: Nelíbí se ti, co říkám? Neargumentuj, stačí mě nařknout z povýšenosti (vševědoucnosti)..

Old Post 07-09-2004 v 11:59 AM
chOdec je offline   Profil uživatele chOdec   Find more posts by chOdec   Foto galerie člena chOdec   Click here to Send chOdec a Private Message   Add chOdec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Moriaty
Stálý Člen

Karma uživatele Moriaty - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

Frigo je americkej komik Buster Keaton. Pro mne osobně největší hvězda němýho filmu, muž, který se nikdy nezasmál. Jen jednou a letmo a filmový "fajnšmejkři" si ten záběr krokujou na videu po políčkách, aby si to vychutnali. Tak tenhle smutnej komik měl takovej tralaláček, klobouček s krátkou krempou zatočenou ze všech stran. Vzádu a zepředu trochu víc. Nahoře na střeše promáčklej dovnitř. Věřím, že můj výklad je vyčerpávající....a vidim se jak si ten muj popis vysvětluju, bejt někdo jinej...

Old Post 07-09-2004 v 19:54 PM
Moriaty je offline   Profil uživatele Moriaty   Find more posts by Moriaty   Foto galerie člena Moriaty   Click here to Send Moriaty a Private Message   Add Moriaty to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chOdec
účastník silničního provozu

Karma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

Buster Keaton mi něco říká.... jen tak letmo se mi dostal do povědomí...
O.K... Dík za vysvětlení, hned se cítím o něco vzdělanější....
Doufám, že budu mít možnost tě někdy v tom tralaláčku zahlídnout a popř. s těbou společně vtáhnout nějakou tu marihuanovou cigaretu...

:: subham astu sarvadžagatam ::

Jak jsem lezl na stromy... :: Ali G - svatyně oddaných :: Zajímavé tipy na originální rande :: Brno - roll´n smoke I,II :: 50W/70W Black Egg by chOdec :: ..neomlouvám cikány! :: Nahrávání zajímavých pořadů z TV - co vy na to?
Jsem si plně vědom skutečnosti, že mé názory jsou subjektivního charakteru, nemám v úmyslu je prezentovat jako objektivní.
Pravidlo č.1: Nelíbí se ti, co říkám? Neargumentuj, stačí mě nařknout z povýšenosti (vševědoucnosti)..

Old Post 08-09-2004 v 10:17 AM
chOdec je offline   Profil uživatele chOdec   Find more posts by chOdec   Foto galerie člena chOdec   Click here to Send chOdec a Private Message   Add chOdec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
glider04
Stálý Člen

Karma uživatele glider04 - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

já jsem tuhle kouřil na svý oblíbený skále se srnkou...přišla, pobyla 20 minut 10 m od mě..pásla se...pak šla po svejch a já taky...jestli to nebude tím, že když člověk kouří, tak se mu hejbá jenom mozek?..:-))))

Old Post 08-09-2004 v 10:56 AM
glider04 je offline   Profil uživatele glider04   Find more posts by glider04   Foto galerie člena glider04   Click here to Send glider04 a Private Message   Add glider04 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Šťovík
Stálý Člen

Karma uživatele Šťovík - 90% PěstitelskáKarma uživatele Šťovík - 90% PěstitelskáKarma uživatele Šťovík - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

Jojo výlet ke kytičkám je pro mě vždycky příjemnej. Včera jsem si k nim poprvé zajel jen tak posedět a zapálit cigárko (hnojil jsem je dva dny předtím), a to je mám 25 km od domu.

Old Post 08-09-2004 v 10:57 AM
Šťovík je offline   Profil uživatele Šťovík   Find more posts by Šťovík   Foto galerie člena Šťovík   Click here to Send Šťovík a Private Message   Add Šťovík to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
S~th
Stálý Člen

Karma uživatele S~th - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

to máš docela z ruky ...

Old Post 09-09-2004 v 17:36 PM
S~th je offline   Profil uživatele S~th   Find more posts by S~th   Foto galerie člena S~th   Click here to Send S~th a Private Message   Add S~th to your buddy list     Navštiv homepage uživatele S~th! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Herbie_Smokes
Nový Člen

Karma uživatele Herbie_Smokes - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

Hulim si takhle za barakem. Koukam na pole,luka.../ bydlim na kraji/...a najednou dve srnky hned za plotem. Chtel jsem prijit co nejbliz. Pomalu jdu, zhulenej na mraky k tem srnkam. Pasou se, ocumujou me ale v klidu. Dosel jsem az k plotu. Stojim 4 metry od jedny srnky. Cumim na ni. Cumi na me. Prezvykuje. Proste v klidu.
Asi po deseti minutach me prepadla desiva zizen, tak jsemsel normalne pomalu pozadu a cumim na ne. Porad v klidu. Tak se otocim k nim zady a zkousim rychly pohyby. Jdu se napit a schvalne prasknu s dverma do garaze. Po chvili je jdu zkotrolovat.....a porad se pasou. Tak jsem dal ,,s nima,, v klidu dalsiho a pak uz si to nepamatuju..

Old Post 25-11-2004 v 10:56 AM
Herbie_Smokes je offline   Profil uživatele Herbie_Smokes   Find more posts by Herbie_Smokes   Foto galerie člena Herbie_Smokes   Click here to Send Herbie_Smokes a Private Message   Add Herbie_Smokes to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jirka P.
grower racer

Karma uživatele Jirka P. - 73% PěstitelskáKarma uživatele Jirka P. - 73% PěstitelskáKarma uživatele Jirka P. - 73% PěstitelskáKarma uživatele Jirka P. - 73% PěstitelskáKarma uživatele Jirka P. - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

heh . . . predminuly tyden sem si zahulil a jel se projet na kole kolem Temze (sem ted v Londyne) . . . na jednom peknem miste sem si sedl na lavicku a paradne si to uzival - bylo chladno, ale slunicko svitilo a rackove si hrali nad vodou, proste sem se kochal, a co je nejlepsi, to pozitivni naladeni mi vydrzelo jeste dalsi 3 dny . . . tu je par obrazku co sem udelal:
http://www.mujweb.cz/zabava/pospisji/PICT0096.JPG
http://www.mujweb.cz/zabava/pospisji/PICT0098.JPG
http://www.mujweb.cz/zabava/pospisji/PICT0099.JPG
http://www.mujweb.cz/zabava/pospisji/PICT0101.JPG
http://www.mujweb.cz/zabava/pospisji/PICT0102.JPG
http://www.mujweb.cz/zabava/pospisji/PICT0104.JPG
http://www.mujweb.cz/zabava/pospisji/PICT0105.JPG

edit: odkazy nako nefungovaly, takze jedine kopirovat/vlozit . . .

edit2: jak dostanu fotky do galerie??( a pak ven? )

70W secret grow - powerplant | 70W secret grow II. - powerplant | 70W secret grow III. - isis | 70W grow IV. - jack herer, mazar | 70W grow V. - skunk#1
Rozum mne pronásleduje, ale já jsem rychlejší!

Naposledy upravil Jirka P. 25-11-2004 v 22:31 PM

Old Post 25-11-2004 v 22:22 PM
Jirka P. je offline   Profil uživatele Jirka P.   Find more posts by Jirka P.   Foto galerie člena Jirka P.   Click here to Send Jirka P. a Private Message   Add Jirka P. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cannabio
Stálý Člen

Karma uživatele cannabio - 40% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

To s tim kánětem mi připomělo, jak sem eště jako malej kluk jezdil u nás v takovim lesiku na BMXku a zničeho nic těsně vedle mě spadnul holub bez hlavy. Určitě ho taky sejmul nějakej dravec. Tohle mě prostě fascinuje. Jak jedno zvíře lový jiný zvýře.

"jako vždy i dnes"

Old Post 26-11-2004 v 06:33 AM
cannabio je offline   Profil uživatele cannabio   Find more posts by cannabio   Foto galerie člena cannabio   Click here to Send cannabio a Private Message   Add cannabio to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LeTman
Stálý Člen

Karma uživatele LeTman - 20% Pěstitelská

nádhera Příspěvek č. 29

krasny naturalisticky tema,
i z tutoho je poznat, ze se clovek growerenim trochu navraci k prirode /samo ze hlavne outdoor/. Pestovani neni jen o konecnym produktu, ale taky o pecovani o svy maly, vetsi az dospeli deticky /kyticky/, ktery se vasi praci nakonec odvdeci svyma vonavyma plodama...
staci se jen nadechnout certvyho lesniho vzdousku, pohladit svy kyticky, lehnout si do travy a splinout s prirodou. Vzdyt jsme z ni vzesli...

green peace

" Když zasadíš semínko, vyroste ti kytička,
z kytičky pak lísteček a z lístečku palička,
chlape, ty jseš hlavička! "

Gardens in the sky... a ta nadpozemská chut

Old Post 21-03-2005 v 17:11 PM
LeTman je offline   Profil uživatele LeTman   Find more posts by LeTman   Foto galerie člena LeTman   Click here to Send LeTman a Private Message   Add LeTman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wawe22
Nový Člen

Karma uživatele wawe22 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

Jo, jednou sme byli s kamošem u rybnika, zhulený jak prasata, a najednou začali z tý vody vyskakovat ryby, byl to fakt nářez, jako kdyby pařily
Maš pravdu, tohle tema je fakt dobrý a ňáký zvířata se potkavaj Furt=)
Čus.

Old Post 22-03-2005 v 12:53 PM
wawe22 je offline   Profil uživatele wawe22   Find more posts by wawe22   Foto galerie člena wawe22   Click here to Send wawe22 a Private Message   Add wawe22 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Stratekk
Nový Člen

Karma uživatele Stratekk - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

.......sorry pls delete..

Old Post 22-03-2005 v 13:06 PM
Stratekk je offline   Profil uživatele Stratekk   Find more posts by Stratekk   Foto galerie člena Stratekk   Click here to Send Stratekk a Private Message   Add Stratekk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mykee
Stálý Člen

Karma uživatele mykee - 27% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

jo ja sem dycky sla vecer zcazena z piwa a pozkala sem potkany jezky kuny vsechno mozny nejlepsi rychta je jit do lesa a poslouchat.to v dnesni dobe moc lidi neumi a proto sou takovy jaky sou...peace animals...

vymrdej!!!

Old Post 23-03-2005 v 11:09 AM
mykee je offline   Profil uživatele mykee   Find more posts by mykee   Foto galerie člena mykee   Click here to Send mykee a Private Message   Add mykee to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:42 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás