Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
a nejsem uplne "hrdej" na tuto urodu. Ackoliv jsem ji uz ochutnal a ma devastujici ucinky, tak jsem leccos posral. Cely se to nachazi v nepouzivane koupelne, kde v podstate neni zadne vetrani. Ale teplota, pokud se nechaji otevrene dvere nepresahuje 30 stupnu... Ale... kytky jsem se snazil dat co nejbliz k svetlu a asi po mesici si vsimam, ze spodni palice jsou mnohem hezci nez ty horni... hm... proste jim bylo moc teplo i pri te teplote 30 stupnu. tak kytka putovala o kus niz (asi 25 cm) a behem tydne se horni palice zdvojnasobili. Nojo, pozde bycha honiti (doufam, ze se to pise s "Y")... A navic, jsem na tech kytkach trochu experimentoval. Totiz jsem je vubec ani jednou nezastrihnul a zadnou, krome jedne jsem neustrihnul ani listecek. No a jak to ted pozoruju, tak oboji byla chyba. Protoze opet, ted jsem ostrihal listy jeste u jedne kytky a behem par dnu se palice opet nafoukly... nojo... chybama se clovek uci.... Kazdopadne uz mam pripravenych sest rizku, ktere asi za 10 dni poputuji misto techto...
Jak tak koukám, tak tak koukám a co nevidím, to nevidím a co vidím, to je to, že seš skoro svatej (teďko by se hodil smajlík se svatozáří) a i když se jako starej zaběhlej growerař asi nějak nehoníš za karmičkama, tak ti přestou doufám ještě jedna navíc udělá trochu radost. Tak 3.. 2.. 1.. - letí..........
No ne fakt moc moc hezký - bohužel moja situace je naprosto opačná: moc moc až ouvej málo místa v bytečku... ale tak hodně úspěchů! čus
dalajlama in love SPEKTRUMŠTĚSTÍZAOKNOVKAGOOD-MUSICmyWEBík
------------------------------------------------------------------------------------
KDYBYCHOM VŠICHNI UMĚLI VŠECHNO, NEPOTŘEBOVALI BYCHOM SE.. jaman
No, tak jsem ty kytky nejak pokosil a uplne zapomnel napostovat. Ted jsem zrovna ve fotaku nasel fotky z BlueBerry, ktera rostla spolu s shiwama. Byla to puvodne matka, takze palice nic moc. Bylo to jen na zkousku. Kazdopadne, bylo na te kytce jen 25 g suchycho, ale zato uplne obsypany krystalama a zhuluje to fakt exelentne...
Jinak z tech shiw bylo dohromady asi 150 g (4 kytky)