Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Durban ti určitě doroste.. jel jsem jej minulej rok a byl to brutus.. hh sklizel jsem to na zacatku rijna..
¨nemusis mit strach..
(semena jsem mel primo z amstru..)
“Only after the last tree has been cut down, Only after the last river has been poisoned, Only after the last fish has been caught, Only then will you find that money cannot be eaten.”
Údajně čistý Durban Poison nabízí také Afropips seeds.
Nevím jak u durbanu, ale některé africké sativy mají něco ve smyslu af tendencí a proto i přes svou délku květu jsou schopny v našich podmínách dokvést na přelomu září/října (viz. například nigerian ibl).
Durban asi bude něco podobného, vždyť klasický prodávaný durban je údajně prokřížen samcem Skunk numero uno, a je to v našich podmínkách rychlá věhlasná outdoorová odrůda (myslím ten durban poison, ne sk#1).
Hádám, že s nebude nijak velký problém s dokvětem toho landrace durbana u nás.
Ale neberte mě úplně seriózně , je to můj laický pohled. :strong_intoxicated:
Tak pisu drobet pozdejs,nakonec muzu rict ze to nevyslo...byl to hermous,tak jsem ho vyrejpnul,se slzou v oku,ale nedalo se nic delat,na mast dobrej,docela pisu opozdene,sorry za to,vychutnavam si modely na Novym zealandu....tohle tema muzem uzavrit,jestli semena nevyschla,zkusim to again pristi rok...dik za nazory...a rady