Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nevadí když na ně nesvítí celý den slunko, jen nesmí být úplná tma. Minulý rok sem měl v kýblu na zahradě kytku a byla víc jak půldne ve stínu a v poho, vykvetla někdy k podzimu...
Somewhere far away in space and time, where stars are falling down, over the edge of Universe....
chcem sa opytat ze preco mi po zastrihnuti klasickou metodou este nevyliezaju dalsie vyhonky a uz je to 4dni po zastrihnuti ....moze to byt tym ze mame teraz na.... pocasie ?? furt je zamracene atd
cauko ludia poradte miiiiiiiii ...niak mi to malo rastie hnojim kazde tri dni kristalon travnik ale tie rastliny rastu niak velmi strasne pomaly nemal by som to presadit do vacsich kvetinacov alebo co vyzeraju uplne zdravo ale proste strasne pomaly rastu
bolo zle pocasie malo slnka. a este moj nazor, ze rastliny maju niekedy taku periodu ze raz za cas sa trocha zaseknu a potom pokracuju v raste. no a na koniec je uz skoro august a niektore odrody sa pomaly prepinaju na kvet a tym padom sa rast spomaluje.
no moze byt ale este nech sa neprepinaju lebo su este male ja som vysadil na konci juna a tie kitky maju len mesiac a nejsu ani niak moc velke to koli tomu ze moji posrani rodicia si musia zatahovat rolety na balkone aby im nesvietilo na balkon prepnuty degesi
to AUTOGEN2
Nie nemyslím si že by ti hned po tom ako budú v tme ukázali pohlavie. Rastlinkám väčšinou trvá nejaký ten den kým sa prepnú ale sa mozrejme záleží aj na odrodke a tak.
mozem dat vykvitnut pod lampu rastliny ktore mi rastu na balkone
je to no name -ale za to zatial najkrajsi model aky som pestoval
chcel by som to dat pod 150w
a rozmislal som ze by som to nehal este podrast lebo su dost male okolo 35 cm lebo som nemal vobec cas stihnut cez den otvorene zahradkarstvo teraz pred 5timi dnami som to presadil do vacsich chcel by som mat take aspon 65 70 cm rastlinky uz ket uplne dorastu
Ne aj ked to nie je idel ale do 12 nie su v uplnej tme ..aspon si myslim ...Mozno nemaju priame slnko ale su na svetle a to sa razta..tiez takze by to malo byt ok........
no ide to v pohode po tom presadeni do tych kyblov sa trosku rozbehli ale uz zacali kvitnut takze dufam ze to vyrastie aspon na pol metra zasrane male kvetinace ......... skoda ze nemam fotak a vsetci co maju su prij...... a nemozu dojs odfotit 3 fotky jak keby ze doma varim hero alebo co skoda no inac ked uz mi to zacalo kvitnut ma to este chvilku hnojit na rast a potom ked to zacne uz vazne kvitnut hnojit na kvet alebo uz teraz....chcem ale aby mi to este povirastlo.......mimochodom na rast hnojim kristalonom-travnik