Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar..tvůj trýýd sleduju už od doby než jsem se konečne asi po roce registroval...máš mooc pěkný kytky ..v čem je máš když už jsou velký?Myslim jako jakej květináč..Jinak K+
Edit: Tak sry..už jsem si všiml z minulý stránky..máš v tom kyblííčku ( ) nějaký dírky na odtok přebytečný vody?
Zdravim vsechny
Po dlouhe odmlce prikladam finalni fotodokumentaci uspesneho roku 2008. WW me mile prekvapila. Letos sem nemel dikybohu problem ani s plisni ani se sviluskama (coz bylo zatim poprve). Pekne se vetvi, palice jsou celkem velke, ale tvrde moc ne. High je silne a dlouhotrvajici. Stav je hodne zamysleny, ale kdyz se to neprezene tak se to da zvladat.
Ted uz fotos:
Jak uz jsem zminoval vyse, v lete po bource se ulomila jedna velka vetev a tak sem z ni udelal tri rizky a soupl do jednoho kvetinace...vyrostli z toho tri krasne male vdovky. Prikladam foto.
Tak tomuto sa hovorí paráda Kytky vyzerali veľmi zdravo, aj v porovnaní s tým tvojim kamošom. Hlavne sa mi páčilo ako si využil aj ten odlomený konár, a nenechal si ho len tak. Vidno, že máš za ušami
Mal by som otázočku. Prečo si počas kvetu zastrihoval spodné listy? Som začiatočník, tak by som bol rád, kebyže mi to vysvetlíš Ď. K+