Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Rozkošní Hazeminiprdi. Jsem zvědav, o kolik ještě naberou, zatím to vypadá rozumně.
OT: nevíš kolik stojí vyšetření na neurologii? Myslím že se mi skříp krční nerv,...
edit: nechce se mi přesouvat monitor k posteli a la Pampalini...
HydePark - White Phoenix
"Jo kámo, kdybych věděl co myslíš tim horizontálně nebo vertikálně. Každopádně porostou kolmo k zemi!"
Murphyho zákony nemusel vymyslet Murphy, nýbrž někdo, kdo se jmenoval stejně.
tak opet po 6 dnech sem tady ve svem grow worku
trochu jsme protrhali listi a nasly prvni problem na spodnich listech se nam zacina mnozit zivot takovy ty maly cerny tecky co kdyz po nich prejedete prstem tak se rozmaznou
prsty mi ted lepi jak ve videu od arjana z greenhouse ale me vazne lepi
tento skoro tyden mely opet po dlouhe dobe jeden proplach peroxidem
k tomu vsemu zalivku o hodnote EC 1.6 a 1.4(dnes) PH sem snizil na 6.0 jelikoz to vzdycky trochu stoupne po case
posledni pokus bylo PH 6.4 a po asi 12 hodinach souplo na 6.6
vlhkost se snazime s holkama udrzet kolem tech 40% coz znamena ze pres den mely nejnizsi 38% a pres noc 44%
teplota se drzi pres noc na 19 stupnich celsia a pres den trochu skace jednou 24 pak 26
tak ted uz jen doufam ze se neco zacne dit jelikoz se mi zda jako by kyti byly ve stazi ci co
jo to sem mnel s lampou taky nakonec jsem vzal vybojku do growshopu a tam fachala predradnik jsem premneril a nakonec to byla vadna objimka proud do ni sel ale nefachala vem objimku at ti ji odskousi v growshopu
jj taky sem mel spatnou objimku jak pise powerjules
tecky na listech mysliz svilusky? na ty bacha
co se tice vody tak sem mel taky problem s ph je to kvalitou vody spis jak ji nechas dlouho zbavovat chloru ja ted mam osmozu a ph drzi dobre ale predtim sem to resil bublakem v kanistru kterej dva dny bublal nez sem ho nalil do roztoku srazel sem to na 5.2 a vylezlo to na 6 po dvouch dnech
Objímka je nová teda ne uplně ale ma za sebou teprve půl roku působení.
Předřadník jemně bzučí a žárovka vypadá tak jak vypadá na té fotce.
TO aero:
říkáš svilušky??? já ani nevím jak sviňušky vypadají jen vím že
na listech jsou velmi malé černé tečky. A v tomhle stádiu asi postřik nedělat co??
zkusil jsem druhý který sice nebyl až v tak dokonalém stavu jak
můžete posoudit na přiložených fotokách ale jede ........
...............a to je to oč tu hrajem.
no ted už jen pořešit ty sviňušky a bude klid zas na chvíli
edit : nějak mi tam nejdou připojit fotky tak je tam pak někdy dodám