Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jinak zajímalo by mě jestli někdo z pěstitelů co mrknou na tento tread nemá zkušenosti s hydrem pod úsporkou, jestli jo tak se prosím ozvěte. Nejvíc mě zajmá výnos jestli je vyšší????
Jestli tam bude těch 70g tak si pro řezy klidně dojeď a pomůžeš mi i ze smoke reportem :-) To bych totiž nepochopil, s takové sklizně pod úsporkou. Ale věřím tomu že se to dá zvládnout, otázka je jeslti to zvládnu já?
taky věřím, že se to dá zvládnout , ale podle těch obrázků si nemyslím, že to bude tvůj případ, obzvláště jestli to chceš sklidit takhle brzo, hodil by se nějaký update fotek.
Můj odhad tvého výnosu je 34 g, na tipovačku je to ale oprvavdu brzo, obzvláště na tipovačku z obrázků, který tam máš, z těch se celkový výnos opravdu téměř nedá určit. Samozřejmě přeju co nejvíce Ale ty paličky z posledních fotek opravdu nevypadaj na to, že by se měli za týden sklízet
Zdravím jsem tady z novýma fotkama 42 den 12/12
Sklizeň plánuju za 7 až 10 dní
for: lamater
cau chlape vidím že už máš pod úsporkou něco odpěstovaný tak by mě zajímalo kolik si dostal nejvíc s jedné kytky a v jak velkým byla květináči?
dík za odpověď
Jo a k tvé hádce s Canaboyem, mám na to stejnej názor.Hodně posílám přes českou poštu a tyhle lidi fakt nesnáším
2masum nejvic z jedne kytky asi v prvnim growu tak kolem 18 g, ale tam me ty kytky moc prerosly a nebyl tam poradnej scrog takze by to rozhodne slo lip kvetinac byl tak 5-10L, tezko rict. Ted jedu teprv treti grow a druhej byl nepodarenej kvuli hermikum a moji blbosti , pestovany to bylo v truhlicich a musel jsem nektery kytky vyhodit, takze jsem ve vyslednym efektu mel blbe rozvrzeny svetlo na kytky, z nejvetsi bylo tak 9g Kytek me zbylo 5z9 jeste cik cak po truhlicich takze jsem ani poradne nemohl soustredit svetlo, kdyby byly vsechny samice tak verim ze by to slo okolo 60 g, takhle toho bylo asi 35 +-, tj shruba stejne jako v prvnim mojem growu... A ten treti prave bezi, extremne male misto, extreme hodne kytek vynos se bojim tipnout, protoze uz vim jak to zas k...y seschne
Ale rozhodne budes spokojenej s kvalitou, to ti zarucuji
Vsak je to este uplne cerstve, ziadny naznak dozrievania, 7-10 dni vidim, ako skoda prist o dobre palice. Pisal to uz Steewosh predo mnou, myslim, ze ma pravdu
Ak si netrpezlivy tak sekni jednu a ostatne nechaj dozriet