Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
flushovals nevim co je, ale me rikal ze to je s mandaly, mozna sem preslech zitra se ho zeptam. na kvet ma byt SON-T ze???? tak ja sem tam mel jinou. a je mozny ze kdyz sem tam mel sodik na rust, ovlivnilo to cely rust kvetu?????
klasicky zacatecnicka chyba..procti si faq projed to tu dej fotky...kytka mohla zmutovat...kvetem rustem kvetem..mohlo byt ph spatne a neprijimala ziviny...proste projed faq PORADNE! a dozvis se vse co potrebujes..hlavne nahod fotozz.
jak rikal deth,cist cist cist thready na groweru a za par ses odbornik ,-)
obednat si za facku genetiku,nemusis mit do startu model za 100 ecek takze se klidanko i s postovnym vlezes do par stovek a budes mit luxus model s jistotou.
uf,ted jsem psal popis jak pestovat v PMku,skoda ze jsem si to neulozil a nemuzu to zkopirovat,ulehcilo by ti to start.
a za dalsi,vune sena->podle me jasna chybka pri suseni [jak rikal jestedman tadyhle predemnou koukam]
no tak uvidime az jak dopadnou ty beladony, sou krasny ale to je asi vsechno, fakt se bojim ze nebudou skurovat. snazim se cist vsechny theardy tak uvidime, zitra dam fota
Hele vim ze je to asi blbost ale nerika se ze Top 44 je nejrychlejs zrajici model protoze kvete zhruba 44 dnu???Rek bych ze si to tam nechal az moc dlouho..... (pouhopouha moje dedukce,nerikam ze je to tak)
ja bych teda rekl ze se pryskyrice neutvorila protoze byla nekde chyba se mi to taky stavalo na zacatku....kytky proste zmutujou a pak uz nenadelas nic..si nemyslim ze by typek tu pryskyrici prehlidl v 44 dnu kvetu .....chce to proste zacit znova..jet poradne nic neojebat vse mit v cajku a hlavne zvysit wataz minimalne na 150W
Já bych řekl, že jsi ten model testoval pár dní po sklizni co? Bylo to špatně dosušený? Nech to tak 10-15 dnů hezky proležet a dalších 15 dnů to skladuj v uzavřený sklenici nebo pytlíku a pak si dej na vzorek... Ty kapičky pryskyřice musí být suchý, za mokra to špatně hoří a ... však počkej a pak dáš vědět
„Autority ti říkají, že nesmíš kouřit trávu, protože je to pro tebe špatné. Přesto, když tě při tom chytí, tak tě zavřou do věznice. Myslím, že je pro tebe lepší kouřit trávu a být na svobodě než být ve věznici." Bob Marley
je to mozny ze to prezralo, ale me pride ze v ty skrini mam vsechny kytky hrozne spomaleny. dobra necham to poradne proschnout a uvidime. Jeste mam doma jednu 70 W sodik tak myslite kdybych ji hodil k ty prvni ma to smysl?
jezisi marja...kdyby to prezralo tak bys jasne tu pryskyrici videl...ne ze by zmizela ale zbarvila by se jakoby do hneda... ale byla by tam a huleni by bylo vic uspavaci...FAQ FAQ FAQ!
skood-jasny ze to mas zpomaleny voda z vodovodu ma vetsinou ph okolo 7.5 neupravena voda je peklo..70W taky neni oriental expres..mame matky pod 125 envirolitkou a rostou pomalu...nemuzes cekat zadny zazraky...
a posli uz ty fotky at se da identifikovat problem ..ja tipuju spatny ph a nizka vataz...spatne hnojeno ...
citace:
Původní příspěvek od DEVIATIO
a za dalsi,vune sena->podle me jasna chybka pri suseni [jak rikal jestedman tadyhle predemnou koukam]
mno kdyz vypestujes seno tak uz to sebelepsim susenim nezachraanis
„Autority ti říkají, že nesmíš kouřit trávu, protože je to pro tebe špatné. Přesto, když tě při tom chytí, tak tě zavřou do věznice. Myslím, že je pro tebe lepší kouřit trávu a být na svobodě než být ve věznici." Bob Marley
hnojim to jednou tydne palgronem Bloom, ok, v pondeli koupim neco na to Ph a uvidme. ty topky co mam ve skrini uz maj 43 dni od prepnuti a vypadaji jako kdyby byli preply 3 tydny.
Deth - a mohl bych tak mit dve 70Wky, nebo si mam radsi koupit 150W?? asi tu 150W ??
Bude to zřejmě tím světlem. Vzpomněl jsem si, že u mý první kytky jsem použil jakousi výbojku se špatnym spektrem, zřejmě málo UV záření, byla totiž potáhlá zevnitř tou bílou barvou. Kytka vypadala docela dobře, ale absolutně nic nedělala.