Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » stává se vám někdy že nemůžete chodit!!!!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
nemo
Stálý Člen

Karma uživatele nemo - 63% PěstitelskáKarma uživatele nemo - 63% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

To se mi stalo ani jsem nemusel hulit. Jen jsem se chvíli skláněl v koupelně, a když jsem se zvedl, tak jsem sebou za pár vteřin sekl taky.
Nízký krevní tlak řekl doktor.

nemo

Old Post 18-04-2002 v 02:52 AM
nemo je offline   Profil uživatele nemo   Find more posts by nemo   Foto galerie člena nemo   Click here to Send nemo a Private Message   Add nemo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

souhlas s greaterem, mně se fakt spíš NECHCE chodit, vyjednávání s kamarádama, kdo pude pro něco k pití se potom mění na nekonečné diplomatické rozhovory jak o míru na středním východě (s podobnými výsledky)

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 18-04-2002 v 16:07 PM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Srooga
Grower Kuchtík

Karma uživatele Srooga - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

To já někdy chytnu plazivou...prostě chodit nejde a je to třeba, tak se plazim Teda, spíž lezu - jako pes, hezky po čtyřech

Srga!

Old Post 18-04-2002 v 18:31 PM
Srooga je offline   Profil uživatele Srooga   Find more posts by Srooga   Foto galerie člena Srooga   Click here to Send Srooga a Private Message   Add Srooga to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
maestro_007
Stálý Člen

Karma uživatele maestro_007 - 97% PěstitelskáKarma uživatele maestro_007 - 97% PěstitelskáKarma uživatele maestro_007 - 97% PěstitelskáKarma uživatele maestro_007 - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

minus22: Jo kamos to taky dela, ale bez plavek. Fuckt to nikomu nepreju videt 8-))

"Je na case, aby clovek prestal pusobit jako neochotny spravce zoologicke zahrady na Zemi a konecne se stal tim, cim ve skutecnosti je - dalsim druhem, ktery touzi prezit nikoliv na ukor, ale ve shode s ostatnimi organismy na teto planete."

250w - Hlina - Plagron - Indoor Mix

Super Satan 4,2m => look IT

Old Post 19-04-2002 v 18:17 PM
maestro_007 je offline   Profil uživatele maestro_007   Find more posts by maestro_007   Foto galerie člena maestro_007   Click here to Send maestro_007 a Private Message   Add maestro_007 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Piskot
Stálý Člen

Karma uživatele Piskot - 25% PěstitelskáKarma uživatele Piskot - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

Piškot @ like @ high

Old Post 19-04-2002 v 18:56 PM
Piskot je offline   Profil uživatele Piskot   Find more posts by Piskot   Foto galerie člena Piskot   Click here to Send Piskot a Private Message   Add Piskot to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Blitz
Nový Člen

Karma uživatele Blitz - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

To já po nějakým dobrým modelu dřepím na zadku a pozoruju všechny ty lidi okolo jak pobíhaj sem a tam a připadá mi že celej jejich život je jen o čase.taky se vám to stává?

Old Post 19-06-2004 v 17:38 PM
Blitz je offline   Profil uživatele Blitz   Find more posts by Blitz   Foto galerie člena Blitz   Click here to Send Blitz a Private Message   Add Blitz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
system_failure
Stálý Člen

Karma uživatele system_failure - 31% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

mě se tohle nestává. já po brku rád chodim (ale nikdo se mnou nechce chodit )
kámošovi se stala přesně opačná věc, než o který tady píšete- To takle jdeme zhulený po silnici a on na mě začal uplně panicky volat že nemůže zastavit

Neříkám nic, ale na má slova dojde.Muhuhuhehehe. jsem totiž génius

Old Post 20-06-2004 v 10:04 AM
system_failure je offline   Profil uživatele system_failure   Find more posts by system_failure   Foto galerie člena system_failure   Click here to Send system_failure a Private Message   Add system_failure to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lordWilliam
Pěstitel jejího Veličenstva

Karma uživatele lordWilliam - 68% PěstitelskáKarma uživatele lordWilliam - 68% PěstitelskáKarma uživatele lordWilliam - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

Když se zkouřím tak většinou chodit můžu (pokud se doprava mojí biomasy z místa A na místo B dá nazývat chůzí) Jen jednou se mi podařilo zkouřit se tak že jsem nemohl chodit, bylo to loni v Amstru, poslední den a my jsem dokuřovali zbytky (asi 6gramů všeho možnýho, hl White Widow) no a asi ve 2 hodiny ráno dne odjezdu po asi 9 hodinách intenzívního zbavování se trávy jsem se rozhodl že půjdu na záchod, v tu chvíli z vody vylezl asi 2 metry vysokej ježek a začal si to štrádovat právě k záchodům, tak že se na něj půjdu podívat asi po 40 sec chůze jsem zjistil že jsem se nehnul z místa :-°) což mě přesvědčilo k tomu že bych měl jít spát. TO vypadalo asi tak že jsem se za pomoci hlavy, břicha a ěnkolika jiných doposud funkčních částí těla "dohousenkoval" na svoje místo a usnul. :-°)

Paní Schrödingerová říká manželovi: "Cos dělal s tou kočkou? Vždyť je napůl mrtvá!"
Vědí vaši rodiče že hulíte?|Přesazení větší kytky do RW|Marihuana má velká rizika :-°)|Jaké činnosti si nedovete představit bez hulení?|Podivné listy x Fotoperioda|2005 - HPS 150W Magic Crystal + Nebula|250W + 115W CFL Box - ScroG|

Old Post 20-06-2004 v 19:26 PM
lordWilliam je offline   Profil uživatele lordWilliam   Find more posts by lordWilliam   Foto galerie člena lordWilliam   Click here to Send lordWilliam a Private Message   Add lordWilliam to your buddy list     Navštiv homepage uživatele lordWilliam! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.Hanka
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.Hanka - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

Obcas kdyz jsem radne vycazenej, tak je docela pochopitelny ze moje chuze je trosku vic opozdena, obcas az trhana, sem tam holotrop. Ale ze bych proste nemohl treba vstat a ujit nekolik metru se mi jeste nestalo..... Spis se me parkrat stalo ze jsem nemohl mluvit....Proste kdyz se me nekdo na neco zeptal, nedokazal jsem mu odpovedet. Parkrat jsem zakoktal nejakej ten nesmysl ale vic nic jsem nedokazal rict

Old Post 29-06-2004 v 21:21 PM
Mr.Hanka je offline   Profil uživatele Mr.Hanka   Find more posts by Mr.Hanka   Foto galerie člena Mr.Hanka   Click here to Send Mr.Hanka a Private Message   Add Mr.Hanka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 05:31 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás