Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
To se mi stalo ani jsem nemusel hulit. Jen jsem se chvíli skláněl v koupelně, a když jsem se zvedl, tak jsem sebou za pár vteřin sekl taky.
Nízký krevní tlak řekl doktor.
souhlas s greaterem, mně se fakt spíš NECHCE chodit, vyjednávání s kamarádama, kdo pude pro něco k pití se potom mění na nekonečné diplomatické rozhovory jak o míru na středním východě (s podobnými výsledky)
minus22: Jo kamos to taky dela, ale bez plavek. Fuckt to nikomu nepreju videt 8-))
"Je na case, aby clovek prestal pusobit jako neochotny spravce zoologicke zahrady na Zemi a konecne se stal tim, cim ve skutecnosti je - dalsim druhem, ktery touzi prezit nikoliv na ukor, ale ve shode s ostatnimi organismy na teto planete."
To já po nějakým dobrým modelu dřepím na zadku a pozoruju všechny ty lidi okolo jak pobíhaj sem a tam a připadá mi že celej jejich život je jen o čase.taky se vám to stává?
mě se tohle nestává. já po brku rád chodim (ale nikdo se mnou nechce chodit )
kámošovi se stala přesně opačná věc, než o který tady píšete- To takle jdeme zhulený po silnici a on na mě začal uplně panicky volat že nemůže zastavit
Neříkám nic, ale na má slova dojde.Muhuhuhehehe. jsem totiž génius
Když se zkouřím tak většinou chodit můžu (pokud se doprava mojí biomasy z místa A na místo B dá nazývat chůzí) Jen jednou se mi podařilo zkouřit se tak že jsem nemohl chodit, bylo to loni v Amstru, poslední den a my jsem dokuřovali zbytky (asi 6gramů všeho možnýho, hl White Widow) no a asi ve 2 hodiny ráno dne odjezdu po asi 9 hodinách intenzívního zbavování se trávy jsem se rozhodl že půjdu na záchod, v tu chvíli z vody vylezl asi 2 metry vysokej ježek a začal si to štrádovat právě k záchodům, tak že se na něj půjdu podívat asi po 40 sec chůze jsem zjistil že jsem se nehnul z místa :-°) což mě přesvědčilo k tomu že bych měl jít spát. TO vypadalo asi tak že jsem se za pomoci hlavy, břicha a ěnkolika jiných doposud funkčních částí těla "dohousenkoval" na svoje místo a usnul. :-°)
Obcas kdyz jsem radne vycazenej, tak je docela pochopitelny ze moje chuze je trosku vic opozdena, obcas az trhana, sem tam holotrop. Ale ze bych proste nemohl treba vstat a ujit nekolik metru se mi jeste nestalo..... Spis se me parkrat stalo ze jsem nemohl mluvit....Proste kdyz se me nekdo na neco zeptal, nedokazal jsem mu odpovedet. Parkrat jsem zakoktal nejakej ten nesmysl ale vic nic jsem nedokazal rict