Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No asi nejmíň stálou odrůdou co znam a všichni mi to potvrdí je Noname.Nikdy nevíte co Vám z toho vyroste,spousta phenotypů rozdílné kvality i kvantity.Občas víc indica občas sativa.
Možná Vám z toho vyrostou i papriky třeba.:-D
hoj všichni ...tak jako jak tady píšete nestabilitu Nirvány tak bych se k tomu přiklonil .....sice jedu out,ale pokaždé mi z toho vylezlo něco jinýho jak vzhledově,vůní,stavbou ......a od nirvany jsem měl 4 modely Jock horror(nestabilní),Northern lights to samý Misty taky,jediný co bych řekl že se vyplatí koupit od Nirvany je PPP což je krutej model a kterej sedí na popisku co má v bance enormní potence,extremní růst.....jinak nemám s jinými bankami zkušenost.....btw. nevěřim že nirvana modely jsou f2 jiných bank ...
najhorsia skusenost co som kedy mal bola seedbanka bluehemp-mrdky riedke listove malo zhulujuce a este k tomu neskoro dozrievajuce mal som hi noon a leebanise-ta aspon zhulovala.. takze ddt neviem co ti dali za reklamu na groweri ale nebol to spravny tah odporucat tuto seedbanku...
to gona: taky jsem modely od bluehempu jel loni a v nějakém trýdu tady jsem je skritizoval...valil jsem E-rocket, Chronicle, Lebanese a Silverado....poslední jmenované mě ale nakonec posadilo naprdel skunk dozrávající 26.9. !! Doporučuju vyzkoušet! jinak Bluehemp fakt nestojí za moc!
Mě zklamala Himalaya Gold (nefeminizované) od Greenhouse seeds. 3 kytky na louce vedle sebe a každá naprosto jiná. Po usušení chutnala taky každá jinak... Tomu se podle mě říká nestabilita
pánové.. nic proti ale co se týče out...tak i stabylní odrůdy jsou občas jiný...důvod je jednoduchej a to že každý rok je trochu jiný počasí a proto ty kytky i jinak reagujou.......
Nestabilních odrůd je asi kopa. Bylo by asi lepší udělat kolonky "stabilní" a "nestabilní" a každej by doplnil, jak to vidí. A věřím, že bychom nacházeli v mnoha případech ty stejný odrůdy v obou kolonkách. Zrovna já jsem u K 2 (Nirvana) takovej rozdíl v phenech neviděl. Naproti tomu zrovna dojetá Kahuna (Soma) - tam by si vybral snad každej. Je to zřejmě i komplikovaným původem mnoha odrůd.
A v podstatě souhlasím i s auroraindika. Jen nevím, jestli mu za to poslat červenou či zelenou karmu ... (to byl vtip).
I když je Angelmatic a Devilmatic ještě novější genetika tak díky té neustálenosti
mě zklamala Angelmatka jak vzrůsetm tak chutí a skouřeností.
Už se jí vyhnu - nic moc.