Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Moje nejoblíbenější modely:
Shiva Skunk, Blueberry a White Rhino.
Teď jsem objevil u Nirvana Seeds model Blue Mystic, ale nechtěl bych kupovat zajaca v pytli. Nevíte o tom někdo něco??? Dík CannaSmoke
Původní příspěvek od CannaSmoke Moje nejoblíbenější modely:
Shiva Skunk, Blueberry a White Rhino.
Teď jsem objevil u Nirvana Seeds model Blue Mystic, ale nechtěl bych kupovat zajaca v pytli. Nevíte o tom někdo něco??? Dík CannaSmoke
Mam ju od 06.03.2003 zo semena,hydro bubler,Co2 z flaše ,AH hnojivo,400W matalhalogenid 18/6 a teraz 3 dni 400W sodik zo zvyšenou svietivostou.Dufam že samica inak jej bude škoda.
A ak možem dodať Big Bud dobra rastlina ale mam nejake problemy s bublerom snim.Pri AH sa rozpadaju koreňe.Z toho čo vyrastlo asi 15 g z rastliny fakt super.Teraz ho skušam v zemi.
Vypadá to že s většinou zde přítomných fainschmackerů se shodnu na dokonalém Blueberry,které uchvacuje nejen svou perfektní vůní a dlouhotrvající chutí, ale na naše poměry i nezvykle dlouhým a silným "High".Když se dobře ušpeče, tak tri jointos peros dokážou živit čtyřčlennou partičku celý den. Další z mých oblíbenců je Orange bud, který má takový pohodový "ne-do-sraček" high, s velmi jemným nájezdem,dlouhým jezdem a neznatelným dojezdem, zároveň učaruje každého svou jemně kyselkavou chutí. No a další bomba je Shiva skunk,který snad nemusím ani představovat,jenom mě na něm trošku štve ten ostrý a tvrdý dojezd.
to Maharsi - nesmis verit vsemu co se kde pise, hlavne na strankach nejake seedbanky, jejich modely jsou vzdy nej. atd. S ICE mam prakticke zkusenosti a v zadnem pripade bych nerekl, ze ma 23 % THC, stav je takovy klidny, muzes u toho delat spoustu veci, je to takove denni koureni, kdyz to srovnam treba se zminovanym Mazarem, tak se to vlastne ani srovnavat neda, ten te posle uplne mimo.
Jednoducho oplati sa kupovat semena oblubenych modilkov. Trava ti musi chutit, musi mat to spravne aroma v ustach. Mne osobne sa najviac pacia: Northern lights, Pot of gold, AK47, Shiva a shiva skunk. Tot vse.
Muj oblíbenej modýlek je Durban poison.Má dlouhotvající zničující high.Chuťově taky výbornej.Co mi sere,tak sou dojezdy.Tak 3 hoďky sem zhulenej a další 3 sem takovej pomalej,vospalej.Jinak ho můžu doporučit všem.
Muj oblibenec je Durban, nakoupil jsem ho kdysi od Sensi a protoze to neni hybrid, tak teprve v 5 generaci semen pestovanejch venku v cechach zacinalo bejt znat, ze uz to degraduje. Ten durban od sensi ma high, kterej miluju a rikam mu pracovni. Clovek neni zmastenej, muze delat prakticky cokoliv, jen je opravdu vysoko nad vsim a ten stav drzi dobry 3 hodinky. mam Durban rad, protoze high nema devastacni efekt.<p>
Super Skunk od sensi naopak je takovej devastator...proste do sracek. Nejkej blbec ) mi kdysi rekl, kdyz jsem mel prave sklizenou skrin SS, ze Forest Gump je komedie, at zahulim a jdu na to. Dal jsem 4 prdy z SS a dodneska mam depresi z toho, jak mu ta kocka umrela na AIDu. Hruza. ) Ale kdo ma rad do kase, tak je SS jasna volba. )<p>
Co nedoporucuju je Maple Leaf Indica od senzi...copak, pestuje se pomerne dobre, ale smrdi tak ukrutne, ze se neda bejt v baraku. Pestoval jsem ji v panelacku, v pestirne ze spajzu. Panelacek mel 16 bytu. Kdyz zacala Javorovka dochazet, mel jsem velky problemy. Pres veskera opatreni s vetranim byla cejtit v celym baraku. O sklizni nemluvim - kamos sel do hospody po chodniku 50 metru od baraku, zavetril a dorazil do sklizne. ) Narozdil od veselejch historek se smradem jsem jich pri hileni moc nezazil, MLI ma takovej jakejsi vyblitej high, nijakej na vsechny strany...proste mi nesedla, nedoporucuju.
Super Skunk jsem měl taky od sensi seeds, kámoš ho pěstoval v takových šílených podmínkách, pořád tam měl teplotu kolem 32 ze začátku malý vlhko, větrák vevnitř žádnej jenom odtah a člověk by řekl co z toho vyroste za chcípáčka ale ta síííííla fakt do sraček, pryskyřice tuna, paldy sice takový malý ale jako by někdy platilo že čím horší podmínky tím zmutovanější degen nebývalé síly
No kazdy tu furt pise to same tak sem se ani nechtel do diskze zapojovat, taky k cemu abych vam zde znova napsal Blueberry nebo neco tak.
Nevim jjestli nikdo z vvas nehuulil BELLADONNU od paradise seeds panove s modelama ktery tu u vas vedou (BB Durga....) mam taky skusenosti ale tedka poprve jedu Bellu a myslim si ze BELLADONNA je vítez kdo neskusí neuvěří
dost subjektivni hodnoceni,dost zalezi na genetice,pestebnich podminkach atd.-podle me sou vsechny modely co ste tu vyjmenovali
dost dobry,akorat zalezi jak je clovek udela-tudiz pomlouvat jacka
herera,nebo spontanicu.(viz.str.c1)-jmenovite sem tyhle modely
videl a ochutnaval,a byly luxusni,holt dobre udelany z dobry genetiky.
osobne pridam WhiteRhino a somango www.kcbrains.com
bubble gum www.seriousseeds.com a blue monnshine www.theamsterdam.com