Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ahoj
k té ATA-TUNDRE ja jí ted jedu po prve a tento tred me dost incpiroval ze to budu dorby jako IN..a jako OU..
ja jsem jsi udelal jen jednu matku krerou sem trochu orezal a tet sem jí vyhodil do skleniku a necham dojít do kvetu
budu doufat ze bude goot a taky rad budu sledovat ten to tred
zatím
Máma mi říkala že bych mel vysadit, máma je máma, nechal sem si poradit nestačil se divyt co všechno se dá sklidit ....
nemam rad kdys zmich rizku znikaji matky!neres mou cestinu ja neresim tebe
Zdravim!
Tak toto co uvidite na foto je 72 dni na kvete ak pocitam dobre. Je pravda,ze prve blizny vyhodila o 10-14 dni po prepnuti. Ale aj tak rychlo kvitnuca odroda to asi nebude.Aj ked moze to byt aj tou Nurturelite-kou.
Zacali sme uz polievat cistou vodou,jej dni sa uz blizia.
Oproti tomu skorsie seknutemu klonu,ma sladsiu malicko citronovu vonu, sisky su pevnejsie,mensie ale hrubsie.Su pekne tvrde,co ma pod tymto svetlom tesi. Co ma vsak zaujalo je to,ze sisky pomaly ale aj tak neustale rastu do vysky,vrcholec musel byt zastrihnuty, pretoze uz som nechcel davat svietidlo vyssie....
Inac pekne na prvej foto vidno,ako stihla vyrast,za ten cas na kvete.Ked sa prepinala bola priblizne rovnako vysoka ako ten "asi prehnojeny" clon vedla.Mensi klon je ohybany a ma priblizne 28 cm.
Posledna rastlina seknuta cca na 80 dni kvete !. Na rovinu poviem,ze nezhuluje ! ,nejaky stavik na 20 minut tam bol ale to sa neda vobec nazyvat zhulenie.
Chut bola citit malicko po hnojive /malo cistena vodou/ a bola priblizne rovnaka ako predchadzajuci hermac. Po zaokruhleni z nej bolo 33 g nezhulujuceho materialu s ktorym nevieme co robit .
Svetlo: Nurturelite 200 W Red Substrat: pre pokojove rastliny Sisky: tvrde,ale uz nie po ususeni ,nie velmi masivneho vzrastu.malo pokrystalizovane,vonali jemne citronovo. Hnojivo: Biobizz Bloom, Canna PK Stavba: nezastrihnuta,typicky tvar stromceka Vynos: cca 33 g Smoke report: nezhuluje Zhrnutie tohoto growu...neuspesny pokus: Hermac a technicke konope!
ahoj tak to je neprijemna sprava,na to ze ji ted jedu v In..
ale jinak ty rostliny vypadaji moc pjekne..
ten zbytek te normalne zhuloval???
Máma mi říkala že bych mel vysadit, máma je máma, nechal sem si poradit nestačil se divyt co všechno se dá sklidit ....
nemam rad kdys zmich rizku znikaji matky!neres mou cestinu ja neresim tebe
Hermac zhuloval normalne,ziadny stoned efekt ale zhuloval. Mozno sme prave do matkarne vychytali nejake nezhulujuce pheno alebo co. Dufam,ze ty budes mat stastia viac. So vzhladom rastlin som bol spokojny. Este sa susi maly treti klon z tej nezhulujucej matky tak uvidime co a ako,ale to az tak za mesiac ked budem nazad v UK.
Co ma sere je ta robota,cas a vyhodene prachy za to.
Podotykam,ze tuto odrodu neodsudzujem,nemozem robit zaveri z jedneho pestovania preto by som bol rad,aby kazdy kto ma nejake skusenosti pripadne foto s touto odrodou nech to sem kludne,do tohoto threadu hodi. Dakujem!
Este budem casom informovat ako to ide s tymi dalsimi klonmi.
edit:Nakoniec matka aj klony vyhodene.Zostavajuce semena pravdepodobne zostanu na out 09
říkáš že to nezhuluje jo??já měl taky tundru objednanou ,ale poslal jsem prachy a oni se na mě vykašlaly ,nebo spíš to zašily někde na poště ,takže prachy vniveč a seeds žádný:/chjo.jinak K+ za pěkný pálky!
kam na začátku jsem si říkal jaký jsi labužník když zvolíš netradiční model.. ale taky me mrzí že to byla slabota.
třeba byla slabá lampa, ale to by vlim mit asi takovýdle nemelo.
tady máš třeba tu fólii, ale normálně to dej do googlu : Folie antidetečkní, a najde ti to takovejch obchodu že nebudeš vedet z kterého. cest http://eshop.growroom.cz/index.php?...chk=1&Itemid=25