Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já jsem prostě nepochopil že do kolonky jméno mám napsat nick a protože jsem byl měkkej tam napsat svoje vlastní jméno taxem se pojmenoval po největším romulanským ukrutorovi co znám.
jo...
tak ja jsem kdysi davno byval DARK (cyberspace) nicmene jsem opustil tyto pofiderni cesty a spojovani me osoby s nejakou temnotou ci co mi uz zacalo lezt na nervy...
a tenhle nick mi vlastne vymyslel muj spolubydlici.
On je totiz pan Lukas, nasi znami jsou pan Petr, pan Jiri.... no a ja jsem holt teda pan Dan. Ono totiz osloveni "pane dane" zni libe memu uchu
btw, dobry tema k++
Teprve až pokácíte poslední strom, zabijete posledni rybu a otrávíte poslední řeku přijdete na to, že se peníze nedají jíst.
muj nick vznikl negde na zakladni skole gdyz jsem si vymejslel svoje game nick... no zezacatku jsme byli dva jeden jogurt [pozdeji MUFiN] a máslo to se velice spatne psalo jelikoz temer v kazdy hre se napsalo m8slo. no a tag vznikl maslo. Jenomze postupem casu jsem jej upravil na maslox aby nemel nic spolecneho s mlecnym produktem.... v dnesni dobe vetsinou pouzivam mazlogzx
Já mám nick i přezdívku už tak 10 let Mám to podle jednoho večerníčku kde byl Radovan a pak tam byl Hugo. Bohužel i přezdívka i nick tohodle znění je hodně časý tak sem rád, že se na Groweru mám nick stejnej jako přezdívku.
Velmi zajímavý téma!
Mates mi řikaj rodičové od malička. Já blb když sme měli v pátý třídě novou třídní, tak se ptala:"Jak ti řikaj doma?" "Mates" no a ta ženská mi od tý doby řikala Matesy!!! Zdá se vám to možná normální, ale mě to rve uši! To jen tak na okraj.
CrazyHorse sem od vejšky, kdy sme pařili po síti Unreal. "Ty seš kůň! Úplně šílenej!" a bylo to.
No a kombinace proto, páč už tu nějakej CrazyHorse byl, tak sem to zkloubil. A Mr. mě tak nějak napadl.
"Slunce v duši" a koukám, že i za oknem.
Letaletoucí kam až má paměť děravá sahá jsem byl Kšanda, asi tak od konce školky kdy jsem na téměř všem nosil kšandy tedy šle. Když jsem začal kreslit a malovat přátelé tvrdily že mí panáci vypadají jako od Egona Schieleho o kterém jsem tenkrát neměl ani páru, dnes patří k mým oblíbencům. No a od Kšandy přes Šle a Schieleho byla jen krátká cestička k Schle. Kšanda mi říkají všichni známí, přátelé a dokonce ženě i dceři to někdy ujede. Schle používám na internetu a na kresbách a obrazech.
2 Shadowlady: Tak že bych byl nějakej přerostlej tak to pravda nebude. Vzrůstu jsem normálního, váhy spíš té z nižších kategorií. Ale tak nějak to koresponduje s mým příjmením.
.......get high.......higher than before..........
Nooo tak to ja pouzivam tendle nick na netu uz asi 2 roky...
Muzete se s nim sejit jeste v zkracene podobe a to jako vajce....pouzivam ho pri hrani cs,na chatech,mejly jsem samozrjmne take obsadil...No a lidi,co se s nima znam hlavne pres kompy me jinak nereknou...
No a vniklo to uplne jednosu,byl sem zmastenej,sel sem na chat a nejak me to napadlo...byl originalni a neni nikdy obsazenej......a ma to byt recese na Bonda,Jamese krestnim jmenem ))
Před několika lety jsem poprvé viděl filmík Big Lebowski, ten mi úplně zkultovněl, no a Dude je od té doby mojí nejoblíbenější filmovou postavou, takže Dude
Mě tak říkají všichni od mala. Já už ani nevím proč... ale prý od toho Mufa ze studia Kamarád (rosa?). On pořád zlobil a já PRÝ taky.
Zajímavé je, že mi tak nový lidé neříkají. Leda od doby, kdy jsou u nás doma a slyší mámu, nebo starší přátele.
To jsou fakt hustý příběhy . Taky přispěju malasortemu karmou a ještě jedna další pro Aloo, ten
mě opět nezklamal .
to minus22: 22 je i moje šťasný číslo .
to Bryant: Věříš, že jsem ten film ještě neviděl . Když jsem ho sháněl po půjčovnách, tak na mě koukali a nevěděli, která bije. Půjdu to zkoušet znova.
to Avitas: Tak tohle by mě teda nenapadlo a přitom je to tak jednoduchý .
4C3:Taky moc hezká skládačka .
I vznik ostatních nicků je velmi zajímavej a zábavnej. To jsem zvědavej co se dalšího dozvíme