Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj, zajímalo by mě jestli někdo máte zkušenosti s platbou přes banku na této stránce Hemcy. Zajímalo by mě jak to funguje a vše okolo. Děkuju za radu
Ahoj, zajímalo by mě jestli někdo máte zkušenosti s platbou přes banku na této stránce Hemcy. Zajímalo by mě jak to funguje a vše okolo. Děkuju za radu
funguje to tak jak popisují na svých stránkách. Vybereš si odrůdy, dáš do košíku a při dokončování objednávky zadáš adresu, email atd.... vybereš si způsob doručení a je to. Tvoje objednávka je dokončena třeba pod číslem 12345, tohle číslo ti pošlou i do mejlu. Ty pak následně zplatíš požadovanou sumu na příslušný účet, do poznámky při platbě uvedeš právě číslo objednávky. V hemcy.at to zkouknou, zkontrolujou a pak následně odešlou semena na udresu kterou jsi uvedl v objednávce.
Složitý viď
Zdary, mám dotaz- když chci objednat formou peněz v obálce, mam zadat (Cash) nebo (Cash on Delivery - only possible in Austria!) - docela mi to mate,-ta hláška, že je to možný jen v rakousku,(nechápala) thanx
Ps: kdo správně odpoví je
Začlo to pokusem, skončilo závislostí na pěstování. Rostlina je duch. Rostlina nemá duši. Duch je vyrovnanost. Rostlina je tedy také vyrovnanost. Nemá strach, za ničím se nehoní. Žije teď a tady. Rostlina dává jen to, co člověk potřebuje. Příroda potřeby lidí zná. Dělá to přirozeně a prostě, neboť ji nepřekáží rozum. Rostliny nám umožňují, abychom pochopili svůj vlastní život.
Původní příspěvek od Apartman Zdary, mám dotaz- když chci objednat formou peněz v obálce, mam zadat (Cash) nebo (Cash on Delivery - only possible in Austria!) - docela mi to mate,-ta hláška, že je to možný jen v rakousku,(nechápala) thanx
Ps: kdo správně odpoví je
tak dneska mi po třech dnech od odeslání z Wídně přišly seeds. bohužel poslali něco trochu jinýho (early durbana ne od Flying dutchmena ale od zenseeds) a reklamace taky probíhá dobře ... a ty druhý semínka byly celkem malý a ne úplně dozrálý - ale asi bude tim že je to asi poslední obchod kde sem našel Hazed erdpurt
pak když byly money na cestě mi v pohodě změnili objednávku...
tak hemcy.at je jedna z najspolahlivejsich seedbank
vzdy pekne potvrdia ze prisli prachy na ucet alebo cash v obalke a ze odosielaju seeds
semena pridu vzdy rychlo, dobre zabalene a ziadne poskodene obaly sa zatial nekonali
+ davaju aj bonus
3x objednavka a vzdy maximalna spokojnost
objednaval som este minuly rok uz na tuto sezonu par modelov
medzy nimi aj Stuporsonic od Sagarmatha Seeds
nebol zrovna lacny stal 90e... ale chcel som odskusat tuto malo znamu genetiku
no zial co sa nestalo po 10 dnoch nevyslo ani jedno semeno...
hemcy ma sice napisane ze nerucia za klicivost rovno v podmienkach ale skusil som
rovno som im napisal ze mi nic nevyslo a ci stym vedia nieco spravit ked tam nakupujem uz 3 roky a ten model nebol zrovna z najlacnejsich...
hned ponukli ako nahradu 10x Erdbeerli nejaka varianta erdbeeru ani neviem od koho ale to ma vobec nelakalo
ale vraj pisali hned aj do Sagarmatha a ze cakaju na odpoved
napisal som ze aj napriek tejto zlej skusenosti mam stale zaujem o Stuporsonic a pockam na vyjadrenie ktore som sa aj tak nikdy nedozvedel
pritlacil som na nich trochu a napisal ze ci semena nemohli byt uz nejake stare lebo viem ze tato genetika sa uz dlhsie neprodukuje kvoli malemu zaujmu
nahradil ju Kwik Kali a Stuporsonic sa uz len dopredava
po tyzdni dohadovaciek povedali ze sa dohodnu so Sagarmatha a pekne ponukli aj poslali ako nahradu Kwik Kali v takej istej hodnote
dokonca ani genetika neusla daleko lebo to je vlastne Western Winds x Stuporsonic