Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hehe, to je dobry! :-) Nedavno jsem četl na strankach www.osel.cz výzkum, kde kterého má na IQ mnohem horší vliv dnes běžná záplava informací - v experimentu jen zvonení a upozornování na zprávy a emaily, a pokles IQ o celých 10 bodů
Inability to accept the mystic experience is more than an intellectual handicap. Lack of awareness of the basic unity of organism and environment is a serious and dangerous hallucination. (Alan Watts)
no nevim, ja povazoval www.osel.cz za duveryhodnej server, ale kdyz tvrdi, ze marihuana snizuje iq (sice mene nez prijimani e-mailu), tak mi uz tak duveryhodny nepripada ...nevim kde na to prisli... podle me je to blbost, uz to srovnani s mj zavani picovinou
Já si myslím, že přílišné hulení
způsobuje takovu mentální lenost,
která se mimo jiné projeví i snížením IQ,
on ten mozek je prostě línej ty věci zpracovávat,
taže to nedělá.
Ale je to možný, já sem se zůčastnil v osmé třídě IQ testů, které u nás na škole prováděla mensa, to mi naměřili 120 bodů, což je prý lehce nadprůměr. No a když sem dělal ten test národa tak my vyšlo 111 bodů, no ale to se zas až tak nedá srovnávat.
dave: neda, nehlede na to, ze test mas delat dopoledne po uplnem probuzeni, jeste neunaven, takze navecer ti vyjde vzdycky horsi vysledek . IMHO na me jsem pokles inteligence nijak nezaznamenal, urcitym zpusobem vzrostla, ale to je spis prirozeny vyvoj, protoze do urciteho veku se inteligence da rozvijet (neco pres 20, presne nevim a asi to bude dost individualni ) a pak uz jenom klesa, cim vyssi je vase iq v tomto zlomu, tim pomalejsi ma tendenci klesat a samozrejme procvicovani mozkovych zavitu ma kladny vliv . Na druhou stranu jsem mnohem linejsi vstrebavat pro me nedulezite, nebo nudne informace,,,
,,no a alkac? O minulych prazdninach jsme s kamosem 10 dni v kuse chlastali (cca 0.5l tvrdyho denne),,, proste to vzdycky tak nejak dopadlo, dalsi kalba, dalsi narozky a pak kamos stal nad motorem a nedokazal zkombinovat poradi kabelu na rozdelovaci (4 kabely zapojene systemem 1342 podle cisel valcu),,, od ty doby tolik nechlastam, protoze to byl stav totalni vymletosti, kdy clovek nebyl schopen ani normalni komunikace
2 blockhead: jak kde na to na oslovi přišli? Stačí si přečíst výše uvedenej článek zde a je to snad jasný. I když nevim, kde to bylo původně publikováno, nechce se mi to vyhledávat. Podle mě tam mohli seriózně napsat i to, že mírné hulení (dle experimentu) IQ zvýšuje
No, jinak když tu tak pročítám některé reakce na článek od začátku až sem, tak bych si skoro myslel, že marihuana asi snižuje inteligenci mnohem víc Nic ve zlym Jen pár poznámek (zopakování toho, co je v článku): mírné hulení dle výzkumu zvyšuje IQ o cca 6 bodů. Bývalí huliči měli vyšší IQ cca o 3 body. Huliči více než 5ti špeků týdně měli IQ snížené cca o 5 bodů .. ostatně vše si můžete přečíst v článku
Nicméně souhlasím s Pavlíkovou mentální leností, která může u někoho nastat ... a s tím, že těch pár bodíčku ve změně IQ jsou spíš k smíchu, než k vědeckým výzkumům a závěrům ... ale když už se tím někdo chce zabívat, je fajn si to aspoň pořádně přečíst a pochopit Peace
Inability to accept the mystic experience is more than an intellectual handicap. Lack of awareness of the basic unity of organism and environment is a serious and dangerous hallucination. (Alan Watts)