Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to slepecC: to jsi mi teda fakt pomohl Mně je jasný, že to bude nějaká plíseň, nedostatek(nadbytek) něčeho nebo nějakej škůdce - co jiného to může být.......Jsem bezradnej. Prostě ať hledám jak hledám, nikde na G nemůžu nic najít
mam to same na listech ale jeste sem na rustu a mam tam takovy ty zluty lapace(papiry ana ktery se sviluse prilepi)staci to nebo mam pouzit postrik?Jaky doporucujete?Neco BIOlogickyho?
Čas sklizně PP se blíží, jelikož na následky svilušek to jde pomalu ale jistě na kosu a stav kytíz se spíše jen zhoršuje. Postřik nikotinovým vývarem sice pomohl, ale ne tak jak bych si představoval. V tomto growingu jsem se setkal se širokou škálou problémů a když už mám na tom hledat nějaká pozitiva, tak jsem rád zkušenosti, díky kterým se těmto problémům v příštím kole (snad) vyvaruji a budu se jim snažit předcházet. Takže k problémům: z počátku málo vzduchu, jelikož v kotelně žral vzduch kotel (toto byl nejhorší problém, jelikož jsem nemohl přijít na to, čím to může být, že se kytkám nedaří), poté špatné pH vody v jiné části domu, než všude jinde - to vždy trvalo nějaký čas než jsem vyřešil. Poté se zdálo, že by vše mělo být ok a mé nádherné vyhlídky lepších zítřků na kvalitní pokuř zhatily svilušky. Výnos (i když nevím jaký bude) a fotky celku zde raději nebudu zveřejňovat, jelikož se za tento počin stydím.....
Už je to pár týdnů, co jsem kytky setnul. Po zvážení jsem byl mile překvapený, že toho bylo docela dost, navzdory všem problémům, které mě potkaly. Takže celkem toho bylo 57 g. Příští týden bych chtěl rozjet nový growing, ve kterém snad vše dopadne nejlépe jak půjde a výnos bude vyšší než tentokrát. Jinak BG zkuřuje více než PP - Pro oba modely platí, že chuť je velmi dobrá, nekope to, nájezd pozvolnej po deseti minutách HIGH, který trvá tak 40 minut a následný dozvuk, který trvá několik hodin bez žádných vedlejších účinků či náznaků únavy či bolesti hlavy. Zkrátka pohodový pokouření.