Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim vsechny priznivce primerene nizke wattaze, je tu dalsi update. Kyti jsou trochu prostrihane, jinak zadna zmena, flushing pokracuje. Moc zatim nevoni, vetsinu smradku zlikviduje 2 vrstvy pachovy filtr v odtahu. Par trichomu se zacina zakalovat, ale zatim malo - kytky budou zit jeste minimalne tyden . Uz probehlo par zastrizku a ochutnavek(z nejmensi kytky, ta je temer zrala) - a je to docela brutus. Ucinky mi to pripomina silver haze, kterou jsem nedavno ochutnaval v hullandu. Vcera sem ubalil mensiho speka, a musel sem ho davat na 3x . Foto:
kytka2 - vidlicka
kytka2
kytka3 - zurive kvete . .
kytka3 - horni vetve
kytka3 - misty se listy barvi do cerveno-fialova
makro zastrizku
. . . a tady jsou kyticky ve svem skromnem pribytku
tak a je tu jeden z poslednich updatu. nakonec sem kytkam svitil 72 dni na kvetu, pak dostaly 2 denni kuru tmou, a ted uz se houpaji . posouzeni jak to nakonec dopadlo necham na vas, prejdeme tedy rovnou k fotkam:
kytka1 alias mala zrudka alias nahradnice - fotky nejsou a nebudou , kyti dozrala cca o 10 dni drive nez zbyle 2, a tak na ni probihaly intenzivni zastrizky, ted uz je komplet zhulena , pokud nekdo bude trvat na fotce necham si udelat rentgen plic
kytka2 alias vidlicka - pres pocatecni probelmy nakonec docela pekna kytka, posudte sami . . .
kytka3 - pekna kytka imo, veskere deni ve skrince bylo podrizeno jen a jen ji , trochu prerostla ale nic co by trochu ohybani nespravilo. po sundani kotvicich dratu se kytka pod vahou palic skoro zlomila . . .
. . . a jeste foto obou zkosenych kytek "na hromade" a makro zastrizku z kytky2
az kytky poradne proschnou, pridam jeste nejake makra, zhodnoceni a smokereport . . .
jinak vynos odhaduju na 40g sucheho, coz na jednu stranu neni uplne spatne, mohlo to byt ovsem mnohem lepsi, vice si ale necham az na zhodnoceni... until then, bye bye
...mno tak teda koukám na ten tvůj grow......velikost ...mno docela dobrá ale je to samí listí...málo prorostlí....zkus přitlačit....aspon 150w nejlíp 250 a uvidíš mazec....to nemluvim když na to pustíš wattů 600)
2-badboy-: No jasně nebo 2x 1000w. to by taky nebylo špatný že? mimochodem všiml sis že ta pestírna nemá rozměry manželské postele ? ta 70 w tam je fakt ideál.... 150w by bylo dost asi by se tam nevešel ani cooltube teda pokud by sis neudělal HomeMade.....
Tvůj grow se mi fakt líbí.... už jenom vzhledem k tomu že je to tajnej grow..
na 150w ani cooltubu nepotřebuješ a pro tvůj prostor by byla "ideální" známej svítí na 2 kyti též 150 v podobnym prostoru bez cooltuby a pohoda.....rozdíl ve výnosu a hl. v prorostlosti je ale nesrovnatelnej fakt má docela velký a hl tvrdý palice. newim...já na ty malí waty nejsem....zkus tu 150w a udělej si radost. (i mě)
nemusel bys ani nic měnit jen tu sodíkovku popřípadě + klipsnovej větrák
Zdravicko panove, omlouvam se za delsi prodlevu, prejdeme hned k vasim pripominkam: tento grow uz neni mega-tajny(do pokoje mi nikdo neleze), ale jeste porad se muzu proflaknout nadmernou spotrebou elektriky -> upgrade na vyssi wattaz nepripada v uvahu. Presto musim uznat, ze 150W slunce(bez CT) by se kytickam libilo mnohem vic. Pudorys skrinky neni velky, vyska 65cm je vsak dostacujici - 70W prosviti poradne sotva pulku teto vysky. . . A ted konecne k tomu slibenemu shrnuti:
Smokereport: Palicky voni jemne nasladlou skunkovou vuni, pri huleni vubec neskrabe, speky jsou naprosto jemne a lahodne. Ucinky energicke, silny high a trochu stoned stav, o tridu lepsi(pro me) nez powerplant.
A jeste nejake shrnuti, jen kratce v bodech:
+konecne vice mista pro holky
+problemy s teplotou jsou minulosti
-malo casu hlavne zezacatku
-noname hnojivo
-prilis brzky flushing
-sotva dostatecny ofuk kytek
-provizorni uchyceni vybojky
Po vanocich se chystam rozjet tuto skrinku znovu, tentokrat poradne, chystam se udelat homemade a-winga . . . genetiku bych chtel zkusit tentokrat jinou - nejakeho krizence sativa/indica (75% sativy), uvidime . . .
foto:
1-nejhezci palicky
2-5-makra
6-celovecerni ohnostroj pri jakemsyk indickem svatku