Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čágo. . .
Dnes jsem si poridil dalsi vetrak 150m3/h.
Uz jsem ho i zabudoval pouzil jsem ho jako odtah a ten sunon co sem tam uz mel jsem otocil a ted bude pracovat jako pritah.
Snad to zreguluje trochu teplotu i vlhkost.
Pri zaple lampe mam minimalni vlhkost, takze chci neco pokutit na vlhkost at to pak porad nebudu muset strikat jak ....!
No a zde jsou fota noveho vetraku a otoceneho sunonu::
Cau, na ty seminka z hermouse se vyprdni, podivej se tu na nabidku rezu a muzes sazet, a na ten vetrak na ofuk lampy se taky vyprdni, je to kravina, neni ti vubec zakryty, ta civka, ja bych se bal, jinak pohoda, makni na tom, at uz muzes sazet poradny rezany
cau ty seminka mam jen takovou zachranu. Uz jsem se domlouval s Dracekgrowem a uz tri nebo ctyri dny se tu neobjevil tak nevim.Ctel jsem si pro to uz zitra zajed ale nevim no co bude.
ahoj po zkušenostech vím,že semínka jsou zdlouhavý proces a pak třeba nedosáhneš požadovaného vysledku--určitě jdi do řezů
později bych dal taky to sklo pod lampu ale nějaké tlustčí aspon 5mm jestli nemáš cool tube
jinak at se ti daří
Dnes jsem byl mile překvapen, protože se mi ozval Dracekgrow a konečně uz mam nejake ty klony.
Vypadaji zdrave a čile do zivota. Dekuju tak Dracekgrowovi.
Takze to zacinam rozjizdet!!
A fotecky kloniku::
1) Vsechno dohromady
2) Jack Herrer 2
3) Big bud 2
4) Jack Herrer 1
5) Big bud 1
6) Chronic 1
7) Chronic 2
8) 2*BB, 1*JH, 1*Ch
9) Opet vse dohromady, ale uz pod lampou.
Mam tu nove fota mích kloniku. Jsou paty den pod lampou.
Mel jsem prvni dny potize s chronicama, ale uz je vse ok nevim cim to bylo ale oba CH mi zacali tezce uvadat a osychat. Mozna to bylo tim ze nemam zvlhcovacku a meli malo vlhkosti nebo teplotou fakt nevim a tak porad rosim jak blazen. Taky sem tam dal misku s vodou a do ni hadru a dal jsem to co nejbliz k ofukovemu vetraku at mi to troske zvysuje vlhkost. Na fotce chronic 2 jde trosku videt jak osychal.
1) veskere osazenstvo
2) SS v kvetu
3) Big bud2
4) Big bud 1
5) Chronic 2
6) Chronic 1
7) Jack 2
8) Jack 1
Neni to stale nic moc, ale rostlinky se fakt rychle vzpamatovaly od presazeni a ted rostou co muzou.
Jestli to tak pujde dal tak to vidim, ze budu tak za 3 tydny mozna i driv prepinat na kwiet.
Prave jsem nafotil jak vypadaji, ale foto opet nic moc.
Chtel jsem se zeptat:: Mam ve skrince kytku, ktera uz kvete ale ja svitim malim kyti na rust vadi to v necem??Nebo se akorat oddali sklizen?Nevim kdyz tak pisnete.
A taky se mi objevily v kvetnicich ty male cerne musky!Mam tam lapace, ale zatim to moc nepomaha. Mate nekdo nejakou radu jak je vyhubit? Ale nechci pouzivat nejak moc chemii.
obrazky:>
1:- vse
2:- v zadu BB,ve predu v levo JH a v pravo CH
3 a 4:- presazene kyti ze seminek, ktere sem nechal vyklicit (potomci super skunku)
5:- JH
6:- CH
na mušky si udělej vývar z tabáku nebo z mýdla (nebo z obojího dohromady). když nepomůže, mě pomohl postřik nějakou ale chemkou fast
u tý nakvetlý kytky otrhej květy, zrovna včera sem taky trhal ;-)
mě osobně po zvhlčovačce růst viditelně zrychlil, těch 700 marných neni ;-)
ps:
bacha na ty kytky co máš pospolu, přesadil bych to zvlášť
Čus zahradkářům
Dnes jsem ráno zaštipoval vrcholky u řezů. Takze by se to melo zacit rozvetvovat. I kdyz myslim, ze sem nemusel ani zastipovat bo rozvetvene je to celkem dost na to ze je to 15 dni pod sluncem. Ale i tak sem zastipl myslim ze to bude lepsi a budu mit jistotu ze mi to nepreroste. Fota kyticek sem pridam jeste dnes, ale musim to nejdrive nafotit. Fotim telefonem a ten nezvlada ty vlny co vyzařuje ta lampa, tak asi pro to.
Zatím hoj . . . .
To Celller:
Svitim 16/8 protoze si osobne myslim ze ta skrin dela docela velky hluk, tak sem to alespon omezil ted vychazim ok. Je to asi kdyby jeli dve mikrovlnky naraz. A mam to v mem pokoji.
myslím si že by stačilo 250 na růst a 400 na květ
taky nemám zvlhčovačku ai pod 250 to pere:-)
na ty svilušky jsem teď koupil spruzit a po 5 dení kůře je mám čisté jako okvětí bílé lilie :-) není to chemka mrkni na můj přízpěvěk stojí 190kč uděláš z toho 5L . jinak omnistop mě taky pomohl ale je to chemka
ať se daří
souhlas s MIRIS rozdělit .a ulehčí to manipulaci ve skříni
ja bych svitil 18\6 a s hlukem co ma spolecneho sviceni?klidne muzes na dve posledni hodky sviceni vypnout vetrani kdyz ti vadi hluk ne?kdy budes prepinat na kvet?jestli pises ze tam jedes i ze seminek (ta potrebuje aspon ten mesic aby mohla kvest ale rizky za mesic budes mit mega.......)
To Duffy duck:
-Dik za info toho spruzitu, ale musky skoro zcela vymizeli sami, vetsina se prilepila na lapac a nejake sem pozabíjel.
S tim presazenim z truhliku mate pravdu, ale nejdriv musim koupit substrat. Nebo se na to vykaslu necham to tak a nebo to hodim za okno. Uvidime musim cekat nez mi dojdou prachy.
To aero1:
-Tady nad tim sem neuvazoval, ale myslim ze kdyby jela jen lampa 2 hodiny bez vetrani, tak by se uskvarily. Na kvet mam v planu prepinat az to bude vysoke cca 30cm ted to ma kolem 25. Taky sem pred chvili smotal sit a chci se pokusit o scrog. Ty kytky ze seminek jsou stary asi 20 dni, takze nevim jak budou reagovat na prepnuti, ale jak uz sem predtim psal seminka sem nechal vyklicit jen proto, ze sem nemel jistotu ze budu mit klony byla to takova mala zachrana. Hold budou se muset podridit klonum.