Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Next:
2. S new radiatorem teplota postupne stoupa na podle me dobrou hodnotu. Netopi to prilis a az se ohrejou i okolni steny, tak to bude o necem jinem. Udelal jsem to tak, ze teplej vzduch od spoda proudi po stranach primo ke kytickam.
je tu někdo kdo mi názorně ukáže jak zastřihávat třeba na své kiti nebo na obrázku mám z toho trochu obavu že to pokazím a taky nevím kdy zastřihávat dík
Původní příspěvek od mikymil je tu někdo kdo mi názorně ukáže jak zastřihávat třeba na své kiti nebo na obrázku mám z toho trochu obavu že to pokazím a taky nevím kdy zastřihávat dík
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."
hele muj nazor nemusis ho vubec poslechnout, zastrihnout bys to mel budes mit alespon vedsi vynosy, ale tak 2-3 at z toho zas nemas ker jak krava na indoor by to melo stacit MUJ VLASTNI NAZOR
Mno tak mam na tom kua svilusek... svine jedny, ale uz jsem je vosprchoval necim co jim ma udelat vazne sqele od zaludku, tak uvidime... jinak jsem zjistil ze je to orange bud. dodam este nejake foto az bude cas.