Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak jsem opět tady.Mám jenom 3 fotky,jsou to jenom makra(teda pokus o makra).
Kytky zvětšují palice,na jedné se docela dobře zabarvují,však uvidíte na fotkách
no já se tam sem tam objevím..tak jednou za měsíc.vždycky to tam prosekám a du.já se tam fakt moc nedostanu a navíc teď když su na intru,tak vůbec ne,možná až na sklizeň..ale jak píšu,prosekávat jezdím...a doma je pojistka.ALE příští rok se tam chystám dát nějakou genetiku,tak tam budu jezdit.Ještě na podzim to chcu připravit,tak na jaře budou reporty,pokud to vyjde..
jo věřím že jo.teď mě trochu štve počasí,ale tady v JČ kde teď jsem se dneska udělalo krásně a vypadá to na babí léto.Tak zítra uvidím jak sme na tom doma na jihu Moravy.Zítra by mohly být fotos,nejpozději v nedělu.tak zatím
Tak je tu slibovaná aktualizace fotek.
Takže bez zbytečných řečí rovnou k věci:
1.Největší palice
2.Taky ona, ale v porovnání se sirkama.
3.Kytka z mravenčí persperktivy
4.Makro.Jak dlouho si myslíte že ji mám ještě nechat??
5.A co tuhle?Ta vypadá na dýl..
6.Větev.
7.Kmen kytky v porovnání se sirkama.
8.A další kmen.
Víc toho momentálně nemám,kdyžtak ještě něco blejsknu.Kytku jsou focené spíš jako makra,ono celkově se nic moc nezměnilo,akorát paličky trochu nabobtnaly,už aby byla sklizeň
no rozdíl je v době zasazení,takže to koresponduje s tím jak kytky vypadají.Na poli jsem nebyl dlouho,takže nevím jak to tam vypadá.A taky nevím kdy se tam dostanu.Ale pokusím se tam zajet.Naposled jsem tam byl o prázdninách
Zdar
Tak sem se konečně dokopal k aktualizaci fotek.Doma se válím už týden,ale znáte to.
Nejdřív upřesním situaci.Takže.Jedna kytka ze zahrady je už celá na půdě a schne,druhá je sklizená z poloviny.Zbylou polovinu plánuju sklidit v průběhu týdne.Hulení je teď dost, ale bohužel stojí za h...Tento stav mě utvrdil v tom že bude nejlepší jít na jaře do genetiky..už aby to bylo.
Na poli jsem stále nebyl, doufám že se tam dostanu co nejdřív.
Tady jsou fota,další doplním časem.
1. Celá kytka
2. Palice
3. Už se suší..
4. Odpad
5. Další kytka
6. Zbytek který příde na řadu za nedlouho
No moc toho není,ale snad se to ještě zlepší.Každopádně budou fotky z pole. Teda až se tam dostanu.
Díky všem za k+ a zatím zdar.
Zdarec všichni.
Po dost dlouhé době jsem se rozhodl dokončit svůj thread a dát sem fotky ze sklizně pole. Jsou jenom 4, protože víc jich nemám. Kvalita je taky slabší, protože jsem se sklizní spěchal. Tak začnem.
1. Celkový pohled na to, jaká je to jungle na mém místě.
2. Tahle by ještě chtěla nechat, ale já sem opravdu se sklizní spěchal, takže..
3. Tahle už je lepší.
4. Celkový výnos.
Bohužel se na poli vyskytl samec, takže kdybych měl zhodnotit hodnotu materiálu z pole, tak by to bylo asi tak za 4. Ale příští rok to určitě bude lepší. Ještě doplním že sklizeň se konala 13.10.