Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mrakoplas : Nebudu proplejtat, vím že bych to nevyplet, takovej blázen nejsem !!!
Ta mřížka je spíš pro rovnoměrnější rozložení větví, abych nemusel při tomhle počtu kytek složitě ohýbat.....
No uvidíme kolik tam bude samců, třeba se to dost zredukuje ale doufám že to tak nedopadne ! zatím mám podezření na jednoho, všechny ostatní vyhazujou větvičky od velkejch listů a tomuhle se nějak nechce...
...Ano, punk je skutečně již dávno mrtev ALE DO KYTAR SE DÁ ŘEZAT POŘÁT !!!
Tak a je to tu, v posledních dnech jsem nestačil zvedat lampu...
Nyní je přepnuto a uvidíme, co se bude dít dál....
Hnojky zatím stále stejné, ale to se již brzy změní !!!
Takže,dnes jsem vyselektoval 2 samce, 1 Shiva a 1 Afghan, osazenstvo tedy nyní tvoří 7 slečen, 4S a 3A.
Hnojím zatím jednou týdně 0,6 ml Alga Bloom na 1,5 l vody.
Podařilo se mi ulomit jednu větvičku během přemýstění slečen, no můžu si za to sám, bez ofuku to je hold křehký.
Zjistil jsem : Stínidlo vyměnit nebo předělat !
Zářivku dám příště napříč
Podle účtu za el. patrně přidám ještě jednu 125 red.
Budu muset vyřešit ofuk !
No a foto dodám co nejdřív !
Aaaa začíná jít asi do tuhýho.....
Vytahuje se to jak sviňa !
.....A co si taky čekal ?!
...Ale když já myslel.... že.....
No ?
No že když je to čistá indika, že jako zůstane nízká.....
Stříhat se mi to nechce, budu jen pozorovat a tiše doufat.....
Štípnul jsem skoro vše co mělo nebezpečnou vejšku, vypadá to, že poslední tři dny slečny kulminují a dále už viditelně nelezou.
Hnojim 3-4 dny v týdnu 9-10 ml Alga bloom na 1l vody. To je denní zalivka na všech sedm krasavic. Zalívám denně.Substrát kopletně prosychá tak za dvacet hodin.
No, doufám že to prosvítím a nebudou moc řídký palice.
Chybama se člověk učí....
Hnojku sem zvýšil na 5 krat tydně 12ml na 1l vody.
Kytí už nerostou do výše, a pěkně paličatěj.
..... Taky jim k tomu pouštim Strokes, by jim snad mělo bejt hej....
.I. : Pritah mam pasivni a odtah aktivni, ten větrak je klasickej Life pruměr 8cm na 12v a 0,13 A. Vím už že je to málo, ale dál to řešit nebudu, mám na další grow hotovou novou skříň, menší a pojedu zaručeně ScrOG z řízků.
Jo a jestli máš mžnost přebrat skřínˇ na východu čech tak je za 500,- tvá ! (Jen bedna, samozřejmě).
No, takže opět aktualizace.
Zdá se, že tím prostříhem jsem tomu poněkud pomohl, ano někdo by mohl namítat že teď budou palice samej list ale nemyslím že by to bylo na škodu, zvláště při tom množství pryskiřice.
A že jí tam je.....
Na těch fotkách bez blesku to není příliž vidět.
No slečny v mé snaze tomu co nejvíc momoct, dostaly posledně dvojnásobnou dávku Alga Bloomu + 10 ml NPK 6,5,6, orchidea.
Některejm se to asi moc nelíbylo, začlu vybyrvovat listí do žluta.
Nyní zalívám je čistou odstátou.
Podle seedbanky by měl Shiva kvíst ještě 2- 3 tejdny a Afghanec 1-2, tak uvidím podle blizen, nerad bych aby mě to posléze poslalo pod kytky !
Však začínám tušit že si z tohohle asi čistý brko neubalim.