Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ja poprve v zivote ochutnal speka ve dvaceti na vojne.hned na to prisla hlaska od operacniho ze jako jediny dostupny ridic musim presunout ZILa do autoparku(asi 100m). byla to prdelka ale zmaklo se to v pohode.jinak o huleni nactiletych si myslim svoje.v 15-16 sem mel jine konicky.
Ja keď som s kamošom húlil 1. krát boli sme v tom, že ideme užívať marihuanu. Mali sme 14 rokov, nič som o tom nevedel, len tak mi už chlast liezol krkom. A odvtedy húlim skoro každý deň.
Lol, šudo ve 14 začít hulit každej den, kvůli tomu, že tě chlast přestal byvit já ve 14 běhal za fotbalovim míčem a vůbec jsem netušil co tahle "droga" dělá
Původní příspěvek od peter07 v devítce jsem říkal kámošům , že to svinstvo do mě nenatlačí. a posléze v prváku mě donutili no... měl jsem šílenej stav, kterej jsem si chtěl zopakovat... a už se to nějak rozjelo samo
ja odolaval jeste v prvaku . rozjelo se to az na vojne, pak skoro dva roky pauza ale zase jsem se do toho dostal
Už když poprvé potkáš někoho, kdo je ti drahý, můžeš počítat s tím, že jednoho dne bude mrtvý a zahrabaný.
Tomicz:
Ja som asi nemal žiadne iné záujmi okrem nejakého rozjebania. Chlast mi bolo už málo tak som hladal niečo nové. Som rád, že som našiel práve GANJU :-)
Na prvy raz aj po velkych davkach nič, to sa opakovalo asi 4 krat. To mi bolo asi 14. potom som zohnal afghan v hashovom oily a to vám bola rezba. Prvý krat vtedy som mal čisté halucinácie porovnateľné s lsd.
ja podobne ako bobor... spiekol som sa asi az na 3-ti alebo 4-ty krat... no ono nie vzdy clovek zacina s neakym super skunkom... hehe
ale do hulenia som isiel skor stym, ze to bude pretrvavat dalej, pretoze som bol dost dlho obklopeny ludmi, co uz dlhsie hulili a tak som mal dostatok informacii odnich, aj samopozorovanim ich.. heh ta tak to umna zacalo
tak ja teda sem poprvi hulil skunk(jack herrer) a je to moc davno. kdyz se koukam v kolika ste poprvi hulili vtak radsi nebudu psat vek kdy sem huli ja poprvi! asi nejak zblbla doba! ale kazdopadne muzu konstatovat ze to bylo moc krasny! celou noc sme se jenom rechtaly a mely haluze! nebyl to sice uplne prvni spek (pred tim byly nejaky vobycejny venkovky, co poradne ani nedavaly) ale bylo to nejvic supr! uz v tu chvly(este kdyz se se podival na kamose) sem vedel ze to neni posledni spek v mim zivote
ked som hulil prvy krat tak som moc nevedel do coho idem ... ale pacilo sa mi to a dobre som sa bavil tak som sa nad tym ci to bolo naposledy ani nezamyslal skor som sa tesil kedy budem hulit zase vedsie prekvapko pre mna ale bola salvia ... v telke vraveli ze je to podobne ako marihuana ale ked som si dal prveho praska a rozdvojil som sa tak som vedel ze aj salvia mi ostane .... hehe
Kripix : Tak já sem ve 12ti zkusil něco jako éčko. Kámoš z atletiky byl unešený z anabolik z Ruska a taky mi nějaké dal .... tak "vypatlaně šťastný" jsem snad nikdy nebyl Po několika málo zkušenostech s travkou jsem začal pěstit a v poslední době ujíždím na šalvěji. U travky to byl takový náhodný vývoj. Před lety mě to vůbec neoslovilo a teď jsem se k tomu vrátil. U šalvěje jsem věděl, že to bude doživotní láska už než jsem si ji pořídil
Já jsem poprvé zahulil někdy v 16 nebo v 17ti....už si na svoje poprvé ale vůbec nepamatuju: )... ale moc jsem to neřešil a hulil příležitostně...jenže to tehdy bylo klidně jednou z půl roku,když se vyskytl člověk, který něco měl...pak jsem začal pravidelněji až na výšce, nejdřív tak jednou za 14 dní, pak jednou týdně v pátky a na konci prváku bylo jasné, že musím začít pěstit: )...takže teď pěstím třetím rokem
Semnou se to melo tak,ze uz od malicka jsem porad neco pestoval a docela me to bavilo,pak jsem se zacal zajimat o travu a zacal jsem s technickym a v tu ranu jsem si rekl,ze bych mohl zkusit pestovat travu.Dlouhou dobu jsem se na to jak vedomostne,tak i vybavenim pripravoval,az pak jsem si jednou dal s bratrem speka a to uplne zmenilo muj dosavadni postoj k huleni.Rychle jsem zasadil a obcas neco koupil na huleni.Nyni je trava(spis pestovani nez huleni) na prvnim miste v mych zajmech a rad bych se pestovanim tyhle kytizz jednou zivil.
já to věděl hned dal jsem si prvního a jak skončil tak se jel hned druhej, ale jestli je to myšlený tak jako zažít druhej stav zhulenosti tak to už si nepamatuju