Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Věděli jste jestli budete pokračovat po 1. jointu?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Věděli jste jestli budete pokračovat po 1 jointu?
šel jsem do trávy a podle toho jak to zachutná budu pokračovat
pouze to zkusim 1* a dost. nepovedlo se
nepamatuju
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
chlupatyjohn
Nový Člen

Karma uživatele chlupatyjohn - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

ja poprve v zivote ochutnal speka ve dvaceti na vojne.hned na to prisla hlaska od operacniho ze jako jediny dostupny ridic musim presunout ZILa do autoparku(asi 100m). byla to prdelka ale zmaklo se to v pohode.jinak o huleni nactiletych si myslim svoje.v 15-16 sem mel jine konicky.

Old Post 10-07-2007 v 08:55 AM
chlupatyjohn je offline   Profil uživatele chlupatyjohn   Find more posts by chlupatyjohn   Foto galerie člena chlupatyjohn   Click here to Send chlupatyjohn a Private Message   Add chlupatyjohn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Šudo#2
Stálý Člen

Karma uživatele Šudo#2 - 75% PěstitelskáKarma uživatele Šudo#2 - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Ja keď som s kamošom húlil 1. krát boli sme v tom, že ideme užívať marihuanu. Mali sme 14 rokov, nič som o tom nevedel, len tak mi už chlast liezol krkom. A odvtedy húlim skoro každý deň.

Old Post 10-07-2007 v 12:31 PM
Šudo#2 je offline   Profil uživatele Šudo#2   Find more posts by Šudo#2   Foto galerie člena Šudo#2   Click here to Send Šudo#2 a Private Message   Add Šudo#2 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tomicz
Nový Člen

Karma uživatele Tomicz - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

Lol, šudo ve 14 začít hulit každej den, kvůli tomu, že tě chlast přestal byvit já ve 14 běhal za fotbalovim míčem a vůbec jsem netušil co tahle "droga" dělá

Peace

Old Post 10-07-2007 v 12:56 PM
Tomicz je offline   Profil uživatele Tomicz   Find more posts by Tomicz   Foto galerie člena Tomicz   Click here to Send Tomicz a Private Message   Add Tomicz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TeCZko
Stálý Člen

Karma uživatele TeCZko - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

citace:
Původní příspěvek od peter07
v devítce jsem říkal kámošům , že to svinstvo do mě nenatlačí. a posléze v prváku mě donutili no... měl jsem šílenej stav, kterej jsem si chtěl zopakovat... a už se to nějak rozjelo samo

ja odolaval jeste v prvaku . rozjelo se to az na vojne, pak skoro dva roky pauza ale zase jsem se do toho dostal

Už když poprvé potkáš někoho, kdo je ti drahý, můžeš počítat s tím, že jednoho dne bude mrtvý a zahrabaný.

Old Post 10-07-2007 v 14:50 PM
TeCZko je offline   Profil uživatele TeCZko   Find more posts by TeCZko   Foto galerie člena TeCZko   Click here to Send TeCZko a Private Message   Add TeCZko to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Šudo#2
Stálý Člen

Karma uživatele Šudo#2 - 75% PěstitelskáKarma uživatele Šudo#2 - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

Tomicz:
Ja som asi nemal žiadne iné záujmi okrem nejakého rozjebania. Chlast mi bolo už málo tak som hladal niečo nové. Som rád, že som našiel práve GANJU :-)

Old Post 10-07-2007 v 16:20 PM
Šudo#2 je offline   Profil uživatele Šudo#2   Find more posts by Šudo#2   Foto galerie člena Šudo#2   Click here to Send Šudo#2 a Private Message   Add Šudo#2 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bobor84
Nový Člen

Karma uživatele bobor84 - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

Na prvy raz aj po velkych davkach nič, to sa opakovalo asi 4 krat. To mi bolo asi 14. potom som zohnal afghan v hashovom oily a to vám bola rezba. Prvý krat vtedy som mal čisté halucinácie porovnateľné s lsd.

Old Post 10-07-2007 v 17:22 PM
bobor84 je offline   Profil uživatele bobor84   Find more posts by bobor84   Foto galerie člena bobor84   Click here to Send bobor84 a Private Message   Add bobor84 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 23

ja podobne ako bobor... spiekol som sa asi az na 3-ti alebo 4-ty krat... no ono nie vzdy clovek zacina s neakym super skunkom... hehe
ale do hulenia som isiel skor stym, ze to bude pretrvavat dalej, pretoze som bol dost dlho obklopeny ludmi, co uz dlhsie hulili a tak som mal dostatok informacii odnich, aj samopozorovanim ich.. heh ta tak to umna zacalo

Old Post 10-07-2007 v 18:06 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kripix
Stálý Člen

Karma uživatele Kripix - 100% PěstitelskáKarma uživatele Kripix - 100% PěstitelskáKarma uživatele Kripix - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

tak ja teda sem poprvi hulil skunk(jack herrer) a je to moc davno. kdyz se koukam v kolika ste poprvi hulili vtak radsi nebudu psat vek kdy sem huli ja poprvi! asi nejak zblbla doba! ale kazdopadne muzu konstatovat ze to bylo moc krasny! celou noc sme se jenom rechtaly a mely haluze! nebyl to sice uplne prvni spek (pred tim byly nejaky vobycejny venkovky, co poradne ani nedavaly) ale bylo to nejvic supr! uz v tu chvly(este kdyz se se podival na kamose) sem vedel ze to neni posledni spek v mim zivote

Old Post 10-07-2007 v 21:00 PM
Kripix je offline   Profil uživatele Kripix   Find more posts by Kripix   Foto galerie člena Kripix   Click here to Send Kripix a Private Message   Add Kripix to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
peter07
Stálý Člen

Karma uživatele peter07 - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

v celé 9 třídě jsem to měl asi 2x. v prváku tak 5, ale v druháku se to rozjelo a to dost....

Old Post 11-07-2007 v 08:12 AM
peter07 je offline   Profil uživatele peter07   Find more posts by peter07   Foto galerie člena peter07   Click here to Send peter07 a Private Message   Add peter07 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kvasimodo
Stálý Člen

Karma uživatele kvasimodo - 91% PěstitelskáKarma uživatele kvasimodo - 91% PěstitelskáKarma uživatele kvasimodo - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

ked som hulil prvy krat tak som moc nevedel do coho idem ... ale pacilo sa mi to a dobre som sa bavil tak som sa nad tym ci to bolo naposledy ani nezamyslal skor som sa tesil kedy budem hulit zase vedsie prekvapko pre mna ale bola salvia ... v telke vraveli ze je to podobne ako marihuana ale ked som si dal prveho praska a rozdvojil som sa tak som vedel ze aj salvia mi ostane .... hehe

pestovanie na okne-jednoducho a lacno

Old Post 11-07-2007 v 12:27 PM
kvasimodo je offline   Profil uživatele kvasimodo   Find more posts by kvasimodo   Foto galerie člena kvasimodo   Click here to Send kvasimodo a Private Message   Add kvasimodo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dokktor
Stálý Člen

Karma uživatele dokktor - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

no problém je, že poprvé sem hulil z fajky, ale jo, věděl sem to už před ňou, že to bude na dýl

Old Post 11-07-2007 v 13:01 PM
dokktor je offline   Profil uživatele dokktor   Find more posts by dokktor   Foto galerie člena dokktor   Click here to Send dokktor a Private Message   Add dokktor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tarrnaa
Stálý Člen

Karma uživatele Tarrnaa - 94% PěstitelskáKarma uživatele Tarrnaa - 94% PěstitelskáKarma uživatele Tarrnaa - 94% PěstitelskáKarma uživatele Tarrnaa - 94% PěstitelskáKarma uživatele Tarrnaa - 94% PěstitelskáKarma uživatele Tarrnaa - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

Chtěl sem to jenom zkusit a byl sem zklamaný bo mi to nic nedělalo vzhledem k okolnostem užití Časy se mění

PUBERŤÁCKÝ_MICROGROW
400W_COCOS
OUT2008
OUT2014
LOW_COST_BIO_GROW2015
OUT2016
SELEKCE- probíhá 4 kolo...
ŠALVĚJ

Old Post 11-07-2007 v 15:55 PM
Tarrnaa je offline   Profil uživatele Tarrnaa   Find more posts by Tarrnaa   Foto galerie člena Tarrnaa   Click here to Send Tarrnaa a Private Message   Add Tarrnaa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tarrnaa
Stálý Člen

Karma uživatele Tarrnaa - 94% PěstitelskáKarma uživatele Tarrnaa - 94% PěstitelskáKarma uživatele Tarrnaa - 94% PěstitelskáKarma uživatele Tarrnaa - 94% PěstitelskáKarma uživatele Tarrnaa - 94% PěstitelskáKarma uživatele Tarrnaa - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

Kripix : Tak já sem ve 12ti zkusil něco jako éčko. Kámoš z atletiky byl unešený z anabolik z Ruska a taky mi nějaké dal .... tak "vypatlaně šťastný" jsem snad nikdy nebyl Po několika málo zkušenostech s travkou jsem začal pěstit a v poslední době ujíždím na šalvěji. U travky to byl takový náhodný vývoj. Před lety mě to vůbec neoslovilo a teď jsem se k tomu vrátil. U šalvěje jsem věděl, že to bude doživotní láska už než jsem si ji pořídil

PUBERŤÁCKÝ_MICROGROW
400W_COCOS
OUT2008
OUT2014
LOW_COST_BIO_GROW2015
OUT2016
SELEKCE- probíhá 4 kolo...
ŠALVĚJ

Old Post 11-07-2007 v 16:05 PM
Tarrnaa je offline   Profil uživatele Tarrnaa   Find more posts by Tarrnaa   Foto galerie člena Tarrnaa   Click here to Send Tarrnaa a Private Message   Add Tarrnaa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Winston Smith
Stálý Člen

Karma uživatele Winston Smith - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

Já jsem poprvé zahulil někdy v 16 nebo v 17ti....už si na svoje poprvé ale vůbec nepamatuju: )... ale moc jsem to neřešil a hulil příležitostně...jenže to tehdy bylo klidně jednou z půl roku,když se vyskytl člověk, který něco měl...pak jsem začal pravidelněji až na výšce, nejdřív tak jednou za 14 dní, pak jednou týdně v pátky a na konci prváku bylo jasné, že musím začít pěstit: )...takže teď pěstím třetím rokem

Old Post 12-07-2007 v 12:04 PM
Winston Smith je offline   Profil uživatele Winston Smith   Find more posts by Winston Smith   Foto galerie člena Winston Smith   Click here to Send Winston Smith a Private Message   Add Winston Smith to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Expiry
Stálý Člen

Karma uživatele Expiry - 86% PěstitelskáKarma uživatele Expiry - 86% PěstitelskáKarma uživatele Expiry - 86% PěstitelskáKarma uživatele Expiry - 86% PěstitelskáKarma uživatele Expiry - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

Semnou se to melo tak,ze uz od malicka jsem porad neco pestoval a docela me to bavilo,pak jsem se zacal zajimat o travu a zacal jsem s technickym a v tu ranu jsem si rekl,ze bych mohl zkusit pestovat travu.Dlouhou dobu jsem se na to jak vedomostne,tak i vybavenim pripravoval,az pak jsem si jednou dal s bratrem speka a to uplne zmenilo muj dosavadni postoj k huleni.Rychle jsem zasadil a obcas neco koupil na huleni.Nyni je trava(spis pestovani nez huleni) na prvnim miste v mych zajmech a rad bych se pestovanim tyhle kytizz jednou zivil.

HPS vybojky s pridanym modrym spektrem

Databaze hnojiv jeste porad ve vystavbe

stavba me nove skrine(2x250w a mnoho dalsiho)

Old Post 12-07-2007 v 16:25 PM
Expiry je offline   Profil uživatele Expiry   Find more posts by Expiry   Foto galerie člena Expiry   Click here to Send Expiry a Private Message   Add Expiry to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Expiry! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lux
Stálý Člen

Karma uživatele Lux - 17% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

já to věděl hned dal jsem si prvního a jak skončil tak se jel hned druhej, ale jestli je to myšlený tak jako zažít druhej stav zhulenosti tak to už si nepamatuju

Old Post 12-07-2007 v 21:03 PM
Lux je offline   Profil uživatele Lux   Find more posts by Lux   Foto galerie člena Lux   Click here to Send Lux a Private Message   Add Lux to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 05:26 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás