Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
někde jsem tady čet,že P-A se dá taky použít ve formě zálivky,tak jestli můžu kombinovat zálivku P-A a GH...jo a když budu chtít zalívat GH a nějakým enzymem(třeba od AH) tak to mám namixovat do jedné vody s normálními hnojivy nebo každé zvlášť?
mmm no používat phytamin na zálivku de - ale měl bys k tomu mít nějakej důvod - kombinovat zálivku GH a phytaminem mi přijde zbytečný - hnojky mixuj v poho do jedný vody s enzymama - uvidíš že ti enzymy ani moc nehnou s EC a pH
sorry,že se pořád ptám, ale teda když už me se zhodli na tom,že GH a AH jsou konkurenti , tak nevadí,že budu navzájem mixovat jejich výrobky??? (třeba nějakej způsob konkurenčního boje-jen se ptám)
Zdravím doufám že to tohle nikd není ale hledal sem jako blázen a nikde sem to tu nemohl najít..
takže: hnojím B´cuzz A+B a chtěl bych přidat teď i PK-13/14 a zajímalo by mě jestli to jde smíchat do jedné zálivky a nebo jestli je musím míchat zvlášť. Podle mě by to nemělo vadit ale člověk nidky neví. dál by mě zajímalo jaká je vaše skušenost s mícháním hnojiv a co máte odskoušený že jde míchat mezi sebou a co ne.. (myslím od root stimulátorů, enzymů až po final solution a pod. ). Co se vál osvědčilo a co neosvědčilo...
Díky za odpověď (smysluplná odpověď bude samozřejmě odměněna K+ )
Nazdar, v minuloročnom oute som miešal Alga Blue a Phytamin, alebo Alga Blute a Vermesfluid - to sa mi osvedčilo. Už dávno som čítal, že miešať sa može vačšina organických hnojiv bez problémov. Kto váha nech ide smelo do toho U chemických sa riadiť informáciami na obale, ako už bolo spomenuté.
A+B+PK13/14=ňam ňam - jednoduchá rovnice. Další alternativa je použít květový stimulátor od B'CUZZ. Checkni jejich domovskou stránku, maj tam jasně daný schémata. Každopádně si myslim, že je to čistě otázka genetiky, na 80% je důležitý mít dobrý klony, zbylejch 20 % obstaraj hnojky atp., ale možná je to můj zkreslenej lamersko-zhulenej názor. Jinak jsem to míchal u PWP a A11xMTF a byl jsem spokojen.
čaute. Hele Wade.. určo to tady někde bude.. Spousta lidí se tady zaobírá různýma kombinacemi hnojiv atd.
Ve většině hnojiv by nemělo být nic co by mohlo s jiným reagovat, no a kdyby přece, tak tam bude zmínka s čím to nesmí přijít do styku! Já osobně si ale myslím, že je zbytečný kombinovat hnojiva. Nejlepší budou asi doporučený kombinace hnojiv od stejného výrobce. Např. to 3složkové hnojivo AH + doplňky můžeš vrazit do 1 zálivky bez problema. Vlastně tak docela ne.. třeba Final solution se aplikuje bez ničeho. Je to proto, že by se jeho původní ůčinky vpodstatě vyrušily (Jde o to zbavit se hnojiva, tak proč ho přidávat)!! Dál není dobrý kombinovat root stimulátor s grow/bloom excellaratorem, ale oboje lze smíchat se zákl. 3slož. hnojivem AH a enzymes+ do jedné zálivky. Ale to asi nejspíš víš..
no, vcelku vzato smíchat se dá cokoli, ale po míchání všeho možnýho a zkoušení sem došel k zásadě, že míchat pouze zem se zemí (rozuměj přípravky určené ke vstřebávání kořeny) a list s listem (anlogicky - vstřebávání listovým). Největší zkušenosti mám z Kristalonem, jelikožje nejdostupnější a dá se s ním docílit opravdu mimořádných výsledků. Na malou bonsai nějakýho no name semena (z dobrého hulení) sem namíchal po odměrkách rodonendronu a trávy (na trávník, tráva jako tráva ) a po dvou odměrkách startu s univerzálem. Vyrostlo z toho křoviniště největšího kalibru, že sem to ani nečekal, ale bylo to v kombinaci s cíleným zaštipováním, jelikož na paralelní kytce se stejným způsppbem zaštipování s normal hnojkou se tento efekt neprojevil.
Na velký kytky v zemi použíám univerzál, teďkom novinka, obsahuje dusíku zhruba jak start a fosforu s draslíkem ještě víc než plod a květ. K tomu přidám pár ptačích hoven od dědka, tabletu multivitamínu na 10l konev a občas dosypu trichodermu. Výsledky pasou, believe dat.
We don't talk to police, we don't make a peace bond
We ain't trustin in the judicial system, we shoot guns
We rely on the streets, we do battle in the hood.
I was born in the G Code, embedded in my blood
OTAZKA: da sa zmiesat bez problemov alga bloom od Plagronu s PK 13/14 od Bio novy?
Ma niekto skusenosti.
I've come a long way, I used to think of myself as nothing but a loser, but I'm here now and I'm winnin'. I'm startin' off fresh, and this is the beginnin'. JUST NEVER GIVE UP. peace