Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím všici, pokud mohu napsat svou zkušenosti s konopnou mastí tak asi takto: od 3 měsíců mám atop. exem do 15 roku to bylo kazdodeni mučeni, pak kdosi vynalezl vysoce agresivni kortikosteroidni masti a muj problem zdal se vyresen...jen sem po par letech pri vyšetřeni zjistil ze mam zhruba o polovinu tenci kuzi nez kdo jiny (diky americti engeneeři ) v 19 se ke mě dostala mast, kterou o dost starši kamarad - spis znami jmenoval jednoduše KONOPKA...krasne mastne svinstvo co mi prilis nevonelo...ale presto jsem to zkusil a hle od te doby nemam problem a to nekecam - kdyz je nejhur - hlavne tedy na jaře a na podzim - sáhnu opět po kortikoidech ale jen na par dni (ještě jednou díky americti engeneers ) dnes je mast vylepšená a skoro bez zápachu a po koupeli už si nedovedu přestavit že bych ji u sebe neměl....na PM kdyžtak zašlu v poho drobny vzoreček...peace a buďte zdrávi......
" Having a taste for quality is having a taste for LIFE! " Zino Davidoff
Zdravím lékárníky a babky kořenářky ;-)
co se týče pozitivních účinků, dočetl sem se o tolika, že se mi tomu ani nechce věřit. Nicméně moje zvědavost je mnohonásobně větší než nedůvěra a mám již přislíbenou testovací várku pro sebe a mé příbuzné.
Právě kvůli tomu, že chci obdarovat i rodinné příslušníky vyvstává (tane) mi na mysli otázka nežádoucích účinků a kontraindikací.
Prosím zůčastněné, kteří mají již zkušenosti aby se podělili i o tyto zkušenosti, tj stavy popřípadě nálady vzniknuvší díky užívání tohoto preparátu ;-)
Díky všem.
From The Darkness Of Chaos I Rise To Steel Your Soul
Mors Certa, Hora Incerta
Mastičku letos připravuju už 4tým rokem.Nejvíc ji používám na opary na rtech, různé vyrážky a rány a ranky na kůži.
K tomu oparu bych řekl jen to, že zmizí přez noc, když si to namažu.Všeobecně všechno se mi léčí rychleji, když si to namažu.Mažu se i když mi nic není.
Řekl bych, že je to ale hodně o psychyce..Stoprocentně věřím, že pomůže.A taky vždy pomůže
Doporučuju všem lidem i zvířatům na teto planetě
Kamarád si ji skoušel namazat na krční tepny, na víčka, prostě snad všude a vůbec nic mu to neudělalo, takže si myslím, že thc se vstřebává skrz kůži jen velice omezeně.Ale kdyby to někdo snědl, tak z toho bude určitě dobře zmastičkovaný
Jednou jsem dal hrneček mastičky i teťičce odvedle, která říkala, že když si to vnoci namaže na spánky, tak z toho má halucinaceAsi jí pomáhá na lepší sněníJe všemocná
Jo a ještě další tetička, která měla problémy z nějakým egzémem, s kterým si doktoři neuměli poradit přez dva roky.Dva týdny mazání mastí a problém se vypařilBomba
Včera bylo v televizních novinách o týpkovi, co si mastičku vyráběl, a právníci říkali, že držení masti je za 5 let a výroba až za 10 let v base!!!!
ma osobni zkusenost s masti je velkolepa!!!!!!! dvakrat jsem si namazal prdku a po cca dwou tydnech zmizeli hemoroidy!!!!!!! o oparech a ranach nemluvim-petelice nade vse!!! mamince to pomaha na kycle a obcas se ji spatne dycha, tak si namaze cele plice a je to teze good!!! no a kamosovo babicka mela pres deset let problemy s natekanim nohou a po tydnu mazani ji nohy splaskli a beha jak za mlada!!!!!!! a to nekecam!!!!!
takze je to genialni pomocnik,vsestranny a bohuzel ZDE nezakonny....je to ostuda, fuck this system
Bydlim nyni ve Spanelsku a pokud se sem nekdo hodlate vydat na delsi dobu,vrele doporucuji mast pribalit,minimalne v kilovem baleni.Rany se tu hoji velmi pomalu a z maleho skrabanecku se tu da vytvorit neco neuveritelneho.Mast jsem si vyrobil pouze na zkousku ,ale facha opravdu bozsky(po aplikaci do otevrene rany velmi vesele a vdoporucuji)Hasta luego amigos
Jo.Zkousel jsem hotovou mast rozehrat a pouzit teplou jako zabal na zanet slach jedne slecny.Po tydeni aplikaci velka tvrda boule na zapesti temer zmizela a pohybove pry take o dost lepsi.Uvidime dale
Perro verde: Nechci tady plkat moudra, pravda, že školy nemám, ale co sem poslouchal když se zkušenější bavili, tak zánět by se neměl léčit nebo na něj aplikovat teplo.
From The Darkness Of Chaos I Rise To Steel Your Soul
Mors Certa, Hora Incerta
Nemam za potrebi hazet do fora pohadky,proste to facha a to je vsechno.Mimochodem pred tim tahle slecna poslechla zkusenejsi(nechci tim narknout tve zname ale nejmenovaneho doktora)a ani po pekne radce let ji s tim nebyl schopen nic udelat.Castecne hazim pravidla za hlavu zkousim zkousim a zkousim
Taky budu určitě opakovat zkušenosti jiných, ale přidám se.... Mastičku vyrábí kamarád už několik let a od něj se rozšířila do mého okolí. Všichni si jí zamilovali, pomáhá fakt skoro na všechno... Já osobně mám zkušenosti s popáleninama - (moje mamka - popálenina dost hnusná od fritovacího oleje - velká část pychýře se stáhla a obešlo se to bez lékařské pomoci) Já jsem si tím léčil popáleniny od vejfuku nebo popáleniny od pyrotechniky (ty ale musel nejdřív přeléčit lékař)... Dobré je to i na hojení jizev... Na rozpraskané rty to užívá snad každý a z mého okolí musím potvrdit, že opravdu prý funguje na ty hemeroidy...
bcrich:Mastička není nezákonná... Nezákoné je si mastičku vyrábět sám, protože k tomu musíš pěstovat a uchovávat rostliny konopí, ale Konopná mast je již legální. V Čechách existuje již více jak jedna firma, která se zabývá konopnými výrobky - také konopnou mastí. Dá se koupit třeba v lepších lékárnách nebo alternativnějších lékárnách. Je na ní i návod k použití, kdyby jste měli zájem nafotím a přepošlu sem. Vím třeba o jedné lékarně v Ostravě, kde se dá koupit...
Mesias: v konopný kosmetice, která je volně prodávaná, taky nesmí být víc jak 0,33% (bo kolik je v zákoně) THC, takže klasická, podomácku vyrobená mastička legální není
ale hurá, že se konopný věci dostaly i do lékáren, protože parádně fungujou, podle zkušeností, který jsem slyšela
jedu: jojo taky občas použivam koupeny z lekarny...cannaderm apod. ma to vyborne promašťovaci učinky a dá se říct že i blahodárné ale léčivý efekt bohužel u sebe postrádám, domácí se hold nevyrovná...
jedna paní mi poslala svoji zkušenost s mastí - Měla sem dost ošklivé akné a po té mastičce se hodně zlepšilo (už si troufnu zase mezi lidi:-D) ještě se zbavit červených skvr po beďarech
Já mám pecku... Kamarádova mamka měla škaredé kožní znamenko... Po soustavném několikatýdením mazaní znamenko zaschlo a SLOUPLO SE!!!
Protože je to taky o kožní obludce, přidávám to sem - jedna paní mi řekla, že má na noze bradavici, tak třikrát do roka se jí nechtěně povede ji seškrábnout nehtem (je na blbým místě) a bradavice se vždycky během týdne pokryje tvrdší kůží, pod kterou zase vyroste do původní velikosti. Před týdnem a kousek si paní zase bradavici seškrábla a protože měla mast, namazala si strup. Kůže na tom místě neztvrdla a bradavice se (aspoň zatím) tváří "já tu nejsem". Jedule.
Původní příspěvek od Mesias Já mám pecku... Kamarádova mamka měla škaredé kožní znamenko... Po soustavném několikatýdením mazaní znamenko zaschlo a SLOUPLO SE!!!
"Svět jde do pýče, to je jasné, chce to změnu, to je jasné. Dáme brko? Jasné. " Mishelou
"Až se svět ohlédne za 20. stoletím, bude plakat. Ne proto, že bylo zaplaveno krutostí, ale proto, že dobří lidé mlčeli. "Martin Luther King
"Brko na beka je požitkářský přežitek, který je třeba vymítit!" Mishelou
"We will survive, everyone else will suffer." Putin
Konopnou mast si vyrábím sám cca pět let na léčbu atopického exemu se kterým mám problémy cca dvacet let. Od té doby jsem nemusel navštívit kožního lékaře ani jednou předtím min. šestkrát ročně/léčba chloramfenikolovou mastí a pod/takže naprostá spokojenost. Dále se osvědčila na popáleniny,drobná zranění jako oděrky a pod.lupénku,opruzeniny/vlk/a pod. Dokonce jí bratr použil na doléčení po plastické operaci prstu který si zranil při práci na hoblovce. Vedlejší učinky jsem nepozoroval jen tchýně prý měla divoké sny ale myslím,že to bylo pouze psychyckého rázu/placebo efekt/. Děkuji za prostor k vyjádření svých postřehů.
kouří táta kouří máma kouří dcera kouří syn proč by nemohl prach a broky hulit taky Temelín ?
Další důkaz že konopí je rostlina budoucnosti: bratranec má 4měsicni holcicku, mela velké problémy s opruzeninami (sleep&play - uzitecny asi jen pro reklamu na nove) po zoufalém a zbytečném boji jsem ho ukecal k nasazení a vyzkoušení konopné masti z lékařské vazeliny - HOMEMADE, a ona opravdu zabrala, ted míchám mast tak dvakrát do měsíce, nehledě na to že tchýně zjistila ze je dobrá i na bolavé kouleno (jestli ono za to nemůže tech jejich 200 kg).....peace