Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no aler pdlě mě 125w na nurtuelite je mo na ty rozměry nemyslíš? no já bych dca bral ty trubky vypada ot dobře ale to bych je nemohl vlastně dát nahoru ale svisle do každýho rohu to by šlo ne?
Původní příspěvek od Lagutoda no tak jestli ma 60 cm, tak to ji tam urcite nenarves, muzes koupit z Growshopu, nurturelite 24w zarivkovy trubice , kde kompletni stoji 500kc, je to na www.klecka.cz . Dopurucuju koupuit jednu fialovou a pak mozna vymenit este za cervenou, pokud mas finance. Rizek je naklonovana cast kytky , ktera je urizla z jiny kytky. Je vetsinou rozvetvena uz od spodu, a proto je vhodnejsi. Dal mas zaruceno ze kytka bude samice, pokud si udelal rizek ze samice. Na rustu, to se mysli kdyz holkam svitis 18/6 , tzn 18 hodin svetlo, 6 tma. Pokud uz chces palicky(kvet) tak jim svitis jen 12/12. Jeste neco pane ?
Si tady povidal že bych měl koupit ty dvě trubice a co kdybych do boxu dal jak fialovou tka modrou ?
doclea haluzní přípěvek to si nebyl střízlivej žejo vyluštil sem to že teda spíš zařivky bo usporky ale zařivky sou ty nurturelite trubice takže zas nevim a usporky tjn to by šlo ale zas to sestavit
Hy3nA : tak ty trubice si asi dam to už mam dohromady 1000 a pokud byc hměl dělat i zapojení + ty usporky ... tak to se mi asi vyplatí tam dát nějakou nářez ůsporku jednu ne?
a k ty usporce bych se chtěl zeptat jestli by třeba ne celej grow stačila Envirolite 125 W red.. asi ne co .. fakt mi de i o cenu tak hledam co nejlepší koupi toho osvětlení
2 THCelebrity jo stacila mrkni se k par lidme co taky jedou jen REDkou.. a je to bez problemu.. mnohem lepci nez jet celey grow treba mordou.. jestli sezenes 125W RED tag to budes mit v poho..
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.
zdaar, no strizlivej sem nebyl, tak sem ten prispevek taky hned editoval . Treba ja mam taky Red 125w envirolite, a muzu rict ze ze zacatku, to pod ni moc nejelo, tak sem tam hodil dve ty nurturelite zarivky, fialovou a modrou, a bylo to o neco lepsi, ale myslim ze uplne fpohode s tim udelas celej grow. Ty nurturelite trubice by se ti tam teda vesli, ptz maj nejakych 30 cm. Ale zas by si asi musel koupit vic nez jen dve, ptz svitit na kvet trubici Blue, by asi nebylo to orechovy. Kup si tu envirolitku , mno ono moc levnejch variant nejni, kdyz koupůis ty trubice, tak koupis 2 a stejne za to das pres litr.
zkus vertical scrog a nemusis mit zadny stinidlo , a navic ti jde absolutne vsechno svetlo primo na kytky a nemusi se nejdriv cast svetla odrazet od stinidla a az pak z5 na kyti.
ajo, na to sem uplne zapomnel. mno tak mel by si asi zmenit box. nemas zadnou jinou skrin ? ono celkove se nejak takhle omezovat je na nic. a stejnak ikdyz tam das normalne kytky tak tam chces mit taky jen jednu ? a este tak 20 cm vysokou ? to se vuubec nevyplati.