Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
odkaz sa zapacil. Ale je otazne, ci mali prave 16. Totiz stretol som kokotov aj 15-rocnych aj 20-rocnych. Prednedavnom dokonca aj 25-rocnych. A keby si sa chvilu pozeral u nas na Slovensku na spravy, zistil by si, ze vo vlade su kokoti aj 50-rocny. Takze to je otazne Holt prajem ti vsetko dobre do growu, a nex sa ti 16-rocny kokoti uz neukazuju.
$tul{}
When the power of love overcomes the love of power, world will know peace.
-Jimi Hendrix
Jaj tak to je pac jina. Ale je to v podstate jedno. Len som chcel vyjadrit nazor ze ludia dospievaju v inych vekoch, a dovtedy su deti. A tipkovi v 16 sa ani nedivim.
$tul{}
When the power of love overcomes the love of power, world will know peace.
-Jimi Hendrix
pár foteček ze skledníku, je to shluk belladonny, superskunku a už nevím čeho ...u kamáráda ve skleníku se to trochu rozjelo a mají dva metry. 5 kytek z toho 3 samci vrrrrrr
EDIT 10.10.
Z 5-ti čtyři samci, no to je fakt k nasrání
tak moje nejkrásnější belladonna na první fotce. Krásně rozvětvená, nádherný keřík.
Když jsem přišel na další políčko asi tak po měsíci byl jsem mile i nemile překvapen. kytky povyrostly tak o metr ale na druhou stranu byly skoro všechny ohnuté plazily se v kopřivách a jedna to nějak neustála a totálně se rozlomila na tři větve ale žije dál!!! musím jí zachránit je to 2,20 metrů vysoká holka, škoda jí nechat na pospas. Asi nějaká silná bouřka. No jo není to legrace to pěstění
Jinak všechno už začíná nakvétat takže hnojím Plagron Alga Bloom, na něco OBM
takže první fotka je belladonna, je krásně rozvětvená a abych předešel problémům s rozlomením raději jsem ji předem vyvázal, podepřel a všelijak vyztužil.
tohle jsou 2 kytky dobrýho noname před a po mírném tuningu. sral jsem se s tím snad 2 hodiny a tak doufám, že se to vyplatí. čert ví jestli stihnu sklidit, bojím se plísně, jsou na začátku květu takže snad bude vlídné počasí
první polámaná kytka mi trošku pomrzla u tý druhý jsem přižel o dvě větve. docela mi to nasralo, dal jsem si s tím hodně práce.
další 3 fotky jsem z jiného políčka, jedna kytka byla polámaná a chyběly větve, ale nějaké jsem našel na zemi takže nejspíš srnka, čorky zatím vylučuji už z toho důvodu že byla nejmíň zralá. hezky už se to rosí pryskyřicí a krásně už voní. Mám z nich radost