Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
4 nejvetsi? no,pokud jeste nevis pohlavi kytickek,tak se to da poznat take podle rychlosti rustu...mel jsem samce stareho asi tak 3 tejdny a samici 3 mesice,a ten samec ji prerostl o pul metru ale to nemusi byt pokazde...jinak drzim palce
no,jestli to roste rychle,a ma to normal huste zarostlej stonek vetvema adt...tak to je teoreticky samice,ale ma li to velke casti stonku bez zivota,je to nejspis samice
[edit tema castma bez zivotam myslim ty casti rostliny mezi kolinky,z nichz rostou vetve a listy]
no tak asi jsi to blbě napsal, páč píšeš, že buď je to samice nebo samice právě že jsou vysoký nějakejch 40cm a úplný minimum pater, tak doufám že to všechno nejsou samci
no,jestli jsem to napsal nemozne,tak se omlouvam...byl jsem lehce zuhlenej,no,presne jek rikas,z vlastnich zkusenosti ti muzu rict ze cim vyssi sou ty kytky s mensim poctem pater,tim spis to bude samec,ja mam samce asi tam 150cm a mas asi 10 peter neli min....takhle jasem to chtel poprve rict...
tak mě se hlavně takhle táhnou všechny, páč maj asi míň světla než by chtěly, no budu doufat, že většina sou samci
taky jsem zapomněl ještě dodat, že jsem začal hnojit hvojive Floran ( viz. http://www.drogeriemartina.cz/insho...zalni-druchema-[id-14001058].html ), tak uvidíme jak se osvědčí
ked mas problem s tahanim do vysky tak ich zastrihni najlepsie metodou FIM a problem mas vyrieseny, palicky budu mohutniet a kosatiet a nebudu sa tahat tolko za slnkom lebo zastrihnutym pribrzdis ich rast...