Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Marilize Legajuana
GROW iT! - ROLL iT - SMOKE iT & Be H!GH WhiTe LED grow BOX, Skrytý microLEDbox - secret power inside *** Klasická studie na trenažérech z roku 1991 prokázala zhoršenou schopnost pilotovat letadlo 24 hodin po jedné marihuanové cigaretě.
El_Liberal: jo, takhle to na internetu chodí. sám jsem hrál nějaký rok Ultimu Online jako ženská postava. Všichni na mě byli milí a ochotní. Ale jakmile dostali na budku, mužské ego se ukázalo v celé hloubce....
Zdravím všechny uživatele, forum používám již delší čas a musím říct že jsem tu mnohokrát získal dobrou radu. A tak jsem se rozhodl že se stanu aktivním uživatelem, třeba se některé mé zkušenosti budou také někomu hodit. Indoor jedu asi 4 roky a posekal jsem toho už docela dost. V podstatě jedu stále stejnou osvědčenou metodu, jen občas něco vylepším. V posledních měsících se zaměřuji na klonování...
Kouřím pravidelně už pár let ........
Původní příspěvek od ipote1 jo to bych musel vědět co to thread znamená
thread je tema zaloz si sve vlastni tema...kdyz se tak divam na ty tvy salamy tak nejlip v indoor galerii..precti si v sekci oznameni pravidla a vitej chlape...