Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
noo kym boli este malinke mohol si ich zakryt nejakou plastovou nadobou. prve dva tyzdne by mali mat vlhkost tak 80-90% ale rastu aj tak pekne. ja budem hnojit guanom, zo slepicakmi nemam skusenosti. myslis ze su lepsie?
no tak muzu umazat ten napis- navod, ale proste me napadlo ze kdyz sou tu takovy vořeši, ktery pisou ze maj kyticku a ze se jim tam delaj naky bily chlupy a co maj s nima delat, tak kdyz si prectou tohle tema tak se muzou i z tech mych prispevku (ktery mi na my urovni nepripadaj az tak spatny a zavadejici) neco priucit, misto aby hledali (pokud umi hledat) z mnoha temat nejakou konkretni vec... to si myslim (pokud pokud ne tak se hluboce ponizim a vse smazu :-)
hele mam dotaz. staci tyhle stredne velky kvetinacky na to, aby kytky vyrostly tak, ze bude rozpoznatelny pohlavi? do tech kyblu chci dat uz jen samice... diky za rady a navrhy
Určitě to bude stačit. Mohl bys jen tak pro přesnost udat rozměry květ.?
Já jsem měl jeden rok jen tak na zkoušku pár kytek v kelímcích od jogurtu - toho malýho 150 g - a všechny mi vykvetly a v pohodě i bylo sklizeno, jen toho bylo docela málo. Jinak se můžeš kouknout na Jahůdkovi thready, tam to pěstuje v kelímcích od hořčice.
no maj tak 12-13cm v prumeru, na vysku tak taky - nevim jestli si me dobre pochopil, chci je tam mit jen tak dlouho dokud nepoznam jejich pohlavi, mam pripraveny velky (relativne) kybly, do ktreych dam rozpoznane samice COMPRENDO?? (nechci je mit az do podzima v nakejch kelimkach vod jogurtu)
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."
Hnojivo - na rust AB extrakt (celkem levne dobre vypadajici, 3v1, prectete a zhodnotte, dik) casem budu ordinovat SLEPICAKY (pekne kvasej, smrdej jak rasuv pytel- no delikatesa)
porovnejte s 6. týdnem (přispevek č.28) ty prirustky!! (zvlast je to videt u tech zastipu) mam dojem ze Bi-algeen ma neco do sebe (este uvidime, obdobi nejvetsiho rustu je teprv pred nama)