Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
dneska jsem byl na fleku a lilo ze mě jako z konve.. a už o 10:00 ráno... to je mega.. no jinak kytky vapadají skvěle.. po phytaminu se začaly krásně větvit a rostou jako z vody..konečně že byla dneska aspon bouřka..
notak chlapi,sry ze přidávám UP-date moc opozdene... ale natom velkým keříčku jsem objevil samčí koule tak jsem ho hned vytrhl.. noa hashplant ze seminka krasne roste...foto pridam nekdy..stejne to nikoho nezajima
dneska jsem byl kytizz zalejt Plagron alga bloom8ml/2l...vypadají dobřeblue mystic#citral se pekne rozjel,doufam ze to nebude samcour,jo jinak na fleku přisazen Jack Herer
Kolomane, ty ses pekny hovado... pokud si se neprepsal tak si uvedom vyznam slova "Bloom" ...v prekladu = květ !!!!!! takze ten tedka kytka asi tezko vyuzije.. na rust je "Grow"
neuvazujes o nakej prirodnich hnojkach? (slepicaky, koprivy,...)
neee maji tak 80CM a to jen velkej hashplant.. ker uz neni.. byl to hermáč! noa sory přepsal jsem se davam alga grow,AH phyt-amin ted koupim Krompax??pisu to dobre? guano,a B'cuzz
byl sem se podivat na polickach a vypadaji dobreakorat jsem zapomel vyfotit rez dvouhlavého Jacka Herrera a AK-48 ,doufam ze dozrajou tad mate nejaky fotky:
1-hashplant-rozvetveni
2-hashplant--
3-blue mystic#citral
4-fraise sativa na policku I.
5-fraise astiva na policku II.
6-Early misty I.
6-Early misty II.
tak,vcera jsem se byl dívat na fleku a kytky vypadají docela pschle,3dny jsem tam nebyl a ony zacaly nasychat!takze jsem jim dal hned poradnou varku AH-postrikal phytaminem a poohybal kolinkama,vzal jsem s sebou i fotak ale az jsem ho nazhavil tak se mi tam zobrazilo "no memory card"---ja lbec jsem ho nechal domablbec takze sem zase smatlal zpatky... no jeste budu sadit love potion,blueberry a WW ...všecko řezy..