Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak ze zase nejke nove foto.Boli sme pozret v poradi tretie policko nachadza sa tam dokopi 8 rastliniek, ktore su visadene na troch miestach vzdialenych od seba cca. 25metrov.Zahnojili sme ich
biostimom, lebo na guano stale cakame.
miesto 1 s prava safari mix, FL, safari mix jednotlvo sme nefotili
miesto 2 CELOK kde sa nachadza 2*
no names minuleho roka prezivka
CITRONbolo to velmi dobre hulco
dalej HH a FL
citron 1
citron 2
HH
HH s hora
FL
FL s hora
a nazaver CHRONIC ten sa nachadza
na tretom miestecku a je tam sam(a)
Zdravim Pajlo, tak rastlinky mas pekne, a najme ten chronic je najsamlepsi. Som prave na nho zvedavy bo vela ludi ho ma a ja sa chystam na buducu sezonu ho otestovat a konecne aj nejake nove vzorce.
dik dik.ja sa ties na ten Chronic strasne tesim bo po minule roky to boli iba no name a ters konecne aj nejaky ten dobri vzorcek no uvidime co stoho bude
jo taky to nemas spatne jako jen by mne zajimalo cim to hnojis a taky jak us je mas stary ty kytky ale jinak to vypada lakave hlavne by mne zajimalo jakou chut bude myt ten citron
ahoj hudo tak stare to je asi mesiec + jedne tizden neviem uz presne.
No hnojene to bolo zatial iba BIOSTIMOM, lebo zatial nic ine nemame
no najblisi cas bude GUANO
inak ten citron vonia naozaj citronovou vonou fakt super hulco to bolo
as nato ze to bol hermac, tak si myslim, ze to bude zase hermac ale co kvalita je super no budem ich musiet asi presadit aby mi to tam neosukali
inak je tu aj jeho foto na GROWERI no nviem do akeho prispevku som ho dal ak budu nejake seeds s toho bo minuli rok boli iba DVA tak ti napisem PM a uvidis ako to vonia ak ti to vileze
A DAKUJEM VSETKYM CO MY DALI NEJAKE TO KACKO+ diky dik
Ahoj Huddo22 tak s hodou nahod sme prave vcera prisli s policka ktore mozes vidiet v prispevku c.15 (okrem tych nonamov bo smejovi sa tam nechcelo ist tak kiticky zase o nieco povirastli no jeden zo safari mix bol nejaky udupany asi to ma na svedomi nejaka srna alebo diviak
tak tu nejake nove fotecky
foto c.1, 2 je chronic ale druha rastlinka ne stoho pola po vise
foto c.3, 4 a 5 ja safari c.1 tej sa celkom dry
foto c.6 a 7. safary2 ale newizera moc nato dobre
vid stopku myslite ze to nejak prezije???
Tak som tu zase s nejakymi now foto jedna sa o policko v kukurici
s 5 kitiek sa ukazali 2 samce tak nam tam ostali este tri rostomile
samicky jedna so o NONAME
FOTO 1 dve palicky po kope ta tretia sa tam nezmestila
Pekny podvecer prajem, tak policka sme uz dlhsie neboli pozriet
tak si dovolujem prihodit nejake to foto s mojej izby co mi rastie
pod oknom
Jedna sa o no name
ahojte tak uz nam konecne prislo GUANO cca. 400 gramov
vdaka ludom ktory nam dali zo svojho posledka s RK city
rozrobil som ho do 7 2L flias (nieco este ostalo ) a dneska
pojdeme zahnojit dufam ze smejo vezme ja fotak nech dam
nejake nove foto do galerky
Tak to je zatial asi tak vsetko dufam ze foto uz tu bude vecer
Ahojte ludkovia!!!
V prvom rade by som sa chcel ospravedlnit ze som sa tak dlho neozval, lebo som bol v Anglii a na PC co som tam chodil do mesta sa grower stranka nedala zobrazit tak tim padom som bol v piiiic..
moje milovane palice som nevidel presne dva mesiace a par dni okrem tich doma za oknom, tak ze budem to musiet ist vseko pobehat ako sa holkam darilo bes mojej pomoci foto sa budem snazit dodat co najrichlejsie
Tak tu su nejake tie foto s mojej izbicky mama mi to trosku za ten cas co som nebol doma prehadzala celu izbu tak stolik na ktorom boli tam uz nie je.Na palickach vidiet ze boli hnojene pred 2 mesiacmi-sisky su stras nemale.Neskor teda dohodim foto aj s vonku ak tam teda ovsem este nieco namna caka