Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak to maté asi naky hustý genetiky když nejsou cejtit. Ja mam v paneláku 2 X 150W A pres 1 dvere to je cejtit kdyz mati vetrá uz v 1.patre (sem v druhym) Myslim si ze jediny resení je pacháč nebo ňaka vuně co by to přebily třeba BRIESE ONE TOUCH. Nebo VAPORTEK na growsystem.cz . A odtah do DIGESTORE je píčovina protože by to na TUTTI provonělo cejej bárak. PIECE Všichni
loeX..hele závisí to na konkrétním baráku, třeba u nás je trouba od digestoře vedená rovnou ven ze zdi...a hlavní potrubí který saje z wc a koupelky je nový, v plastu, řek bych že těsní opravdu dobře..vývod na střeše, to už by měl vítr rozfoukat v pohodě, nebo použít nějakej ten smrádek jak píšeš, či pácháč..
Dost dobrej napad. Treba kamos bydli ve starsi bytovce a tam maj takovehle odvody v kazde mistnosti (drive to slouzilo jako kourovod, v kazde mistnosti byly kamna), takze jsme na to ten odvod ze skrine normalka napojili a ohledne toho jestli to bude citit taky u nekoho jinyho, tak toho bych se nebal, protoze to uz davno nikdo nepouziva a navic ten kamos bydli v poslednim patre.
Nepěstuju jen pro to, abych měl hulení a nehulim jen proto, abych byl zhulenej.
U některejch typů baráků (ty 3 patrovy např.) jsou dělaný rozvody rovnou z bytu ven.. Takže každej byt má odvod ventilace hned ven a ne do společnejch rozvodů..
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
Já bydlím taky v paneláku a myslim, že já bych toto řešení asi nepoužil.
1)Stoupačky kde vede odtah sousedí s kuchyní, koupelnou a WC a do těchto místností bych skříň asi nedal
2)odsávání už pěknou dobu nefunguje a myslim, že by to šlo leda tak k sousedům, ale to by se dalo vyřešit filtrem
Áá větrání řešíte, no taky jsem dumal....
Já pěstuju v klasický panelákový spižírně, odtah mám vyvedenej přímo dírou ze špajzu ven zdí před barák, při květu se to táhne určitě k sousedům nade mnou, ale asi netušej...To spíš už zvuk větráčků je podezřelej myslim. No kdyžtak to zkoukněte, odkaz je hnedle dole