Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
No, tak já si určitě hodim něco malo nonameku,co si s kámošem sbíráme semínka jenom tak na pospas a určitě bych byl rád, kdyby dopadl i ten Passion 1.Toť asi vše, ale zas další rok Těch značek už bude víc
Samozřejmě, kromě Durbanu můžu komukoliv nabídnout výše uvedené ve formě řízků, nejraději výměnou za jinou genetiku... Tedy PWP, Belladonna a Santa Maria.
Ja idem skusiť kupiť od Nirvany DURBAN PASSION ked ho tak všetci vychvalujú a potom ešte kupím. PURPLE POWER PLANT. Xel som si kupiť aj EARLY MISTY ale nejako su neni groweri s nim spokojní ako som sa tu dočítal tak na to kašlem. Doteraz som pestoval iba no namy tak sa dosť treším na tento rok čo z toho bude
btw. zdá se mi to, nebo je Durban teďkonc nějak IN
každey druhey ho chce pěstit
no - jen tak dál, přátelé...
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
ja sazin durban no name white rhino afghan a ice snad to vyroste a zkouri me to!!!!!! vam vsem taky hodne stesti asi ho vsichni budem potrebovat at už pred zviratkama tak hlavne pred corkama zasranyma!!!!!!!!!!!
Ještě jednu podrobnosť k letošnímu sázení (tj. 2005)
Jelikož moje zásoba ganji došla již na začátku zimy, do podzimu je ještě daleko jaxviň a já jsem člověk od přírody nedočkavý, rozhodl jsemse, že letos sklidím 2x
Tj. 1. výsadbu provedu již na začátku února, plánovaná sklizeň bude někdy kolem dubna - května; pokud kytí nevykvetou samy, budu je zatemňovat - od 7 večer do 7 ráno je dám do místnosti bez oken; sázet budu nounejmy do květináčů, kytky porostou za oknem, kvést snad již venku... ; očekávaná výška rostlin je tak kolem 0,5 metru, víc asi nestihnou
Esi má někdo k tomuto druhu pěstování nějaké poznámky či poznatky, rád je uvítám
Samozřejmostí je klasická sadba kolem 1. května - jaxem již psal, bude to hl. DP + experimentální noname
howgh
No chci na tý první sadbě hlavně trochu experimentovat, monitorovat, poučit se z chyb (jsem v pěstění ješte máslo ) a pln entusiasmu se vrhnout do výsadby hlavní. Esi se to povede a nevyseru se na to, chtěl bych popis pozdně zimního pěstování hodit na Grouwra, no...
Tak mi držte pal(i)ce
Som si zohnal od NIRVANY blue mystical som strasne zvedavy co to bude dufam ze to bude dobre no uvidim ale najde sa aj daky no name ale to zasadim asi len tak na divoko.
Verim ze uzivanie cannabisu vedie k odpusteniu hriechov...c.e.
Letos prvně zkusim semena ze seed banky,po delšim pročítání groweru sem vybral Pasion1,Durban poison,a myho malého skleníčku Shaman.Vše od Dutch passion,ovsem z rakouska.Jelikož prd vim jak má balení vypadat tak jsem zvědav.
Jestli mi to nepošlou tak to do tý Vídně asi pojedu hodit do luftu.Taky sem ušetřil na foták,tak si konečně udělam pořádný foto.Loňskej no name je mimořádně vydařenej jen ta chuť je opět drsnější.Každopádně semena no name pujdou ven taky,to bude taková jistota.