Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Moc dekuji vsem nynejsim i budoucim za chvalu a karmicku.
Dalsi fota budou ze ctvrteho tydne. Dnes jsem holkam daval napit a vzpadaji zatim, ze se jim dari velmi dobre. NLko je opravdu nenarocna, na prostrih odolna, vyborne stavena roslina - vrele doporucuji.
Zdravim vsechny zahradniky.Tak konecne tu mam dalsi slibovane pokracovani fotek ze zahradky. Neni to vsak z mnou inzerovaneho ctvrteho tydne, ale ze zacatku pateho. Ted pres vikend zkousim pepnout na 24/3, zda se jim nakopne trochu vitalita a snad zmohutni. No uvidime.
Ahoj Walhallo, diky moc za chvalu a kacko, ale ted uz tak pekne nevypadaj. Usychaj jim listy a ztraci vitalitu, tak jsem jim ted svitil 3 dny v kuse a zatim to vypada lepe, zacinaj se pekne cukrovat a vyrazi nove, snad zdrave listky. Jestli jsem je predtim moc brutalne neostrihal. Jinak je NLko jak rikas vytecna rostlinka, tak mi drzte palce, at to tentokrat neposeru tesne pred finale. Diky a ahoj s dalsima fotkama.
Tak se vam vsem omlouvam, ze uz dalsi fotky nebudou, nebot jsem nemel k dispozici fotak. Ve finale zacaly holky nejak rychle starnout, tak jsem je v sedmem tydnu povesil hlavou dolu a tri dny nechal bejt. Pak jsem to zaviral do sklenic spolu s vanilkovym luskem a kazdou volnou chvili jsem to vetral a rozkladal po podlaze. Mokreho toho byla plna naruc, jako velkej puget ruzi. Sucheho asi tak 140g. Chut je vcelku jemna, ale musim rict, ze me to zas tak moc nezhuluje, ale jinak si vsichni pochvaluji. Je to takove hlubokomyslne a ja radeji nejakou bezduvodnou euforii. Proto chci ted zkusit silnou BB.