Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ta cena z growshopu to je raubírna ale šlo by to udělat z varný baňky ta přece vydrží víc než sklo ze žárovky
"Já jenom kráčím po cestách,které mají srdce.Po kterékoliv cestě,která má srdce.Po nich putuji a jediné,co mě zajímá,je,abych je prošel až na sám konec.
A jak jdu,tak bez dechu jenom zírám a zírám."
Juan Matus
no mne ta ziarovka este nepraskla a uz som cez to daval viac krat......stara dobra TESLA......hehe, mam ich plnu skatulu
edit: pravdepodobnost prasknutia sa rapidne zvysuje vyskytom soli(kt. to cistite). Takze po vycisteni solou to poriadne vymite a nechajte uschnut
a este jedna vec.....pred ohrievanim to pretrite nejakou handrickou aby tam nebola nejaka masnota....sice to mozno bude mat minimalny efekt, ale vzdy lepsie ako nic
Hulil sem s kamosema u reky pres vaporizer na elektriku.Meli sme natahnutou 30ti metrovou prodluzovacku ke kamosovi o baraku.Hulilo se fakt v klidu bubnovali sme na bonga a palili prvni palice z nasich kytek.
Takze radim: Kdo nehulil pres vaporizer tak at to skusi protoze to je dobre a je to jine. Taky se da hulit i ne uplne sucha Ganja a neni to spatne. Vsak vyskousite uvidite
Původní příspěvek od pitris Indi88- dík a nebál bych se toho že žárovka praskne,vem si kolik toho
vydrží za normalního provozu.
jj přesně tak.. taky jsem si říkal, že to praskne, ale pak mi došlo, že ta žárovka je kolikrát víc horká než když to žhavíte zapalovačem.
Jo a ještě jeden typ!!
NEŽHAVTE to zapalovačema, který mají žhavič, myslím takovej ten nesfouknutelnej oheň..
Já jsem takovou chybu udělal a akorát se to sklo prohnulo dovnitř... Stalo se mi to 3 krát a pak sem to položil jenom na stůl a žárovka praskla
Takže shrnutí:
- určitě si to udělejte, je to fakt o něčem jiným
- používejte obyčejné zapalovače
- musíte se naučit z toho kouřit, pže mě to chvíli trvalo, než sem přišel jak to musím dělat (myslím tím techniku rozžahvení materiálu ke kouření)
Cau vsem.Tenhle zazrak jsem si taky vyrobil,ale zkouset ho budu az zitra,dnes uz jsem zpatlanej dost.Vyroba byla snadna,jen jsem trochu zaimprovizoval,hrdlo lahve opatrne nahral zapalovacem a nasrouboval na zavit zarovky.Drzi jak ulity.Nahraty hrdlo se musi nasroubovat rychle,protoze plast rychle tuhne.Mne se to povedlo napoprvy,zalezi na nahrati hrdla.Proste ani moc,ani malo.To je odemne vse.Mejte se
Dnes jsem si tento vaporizer vyrobil a musím uznat, že mě mile překvapil - rychlé, jednoduché a hlavně účinné.. i chuť je špičková .. mnohem lepší než např. ze skleněnky K+