Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
inak,poradte mi nekdo z coho mozu byt tie spodne listy take zozltnute???Vcera boli sice take povadnute,ale polial som ich...nemoze to byt z toho,ze som im nedal dlhsiu dobu vodu???
to martinMF :proč tam máš to sklo?? ,myslim že je spíš na škodu,při takovýhle wattáži to podle mě stráci dost na účinosti a ta teplota nějni zas tak vyskoká hmmM?a taky bych možná udělal něco s tim odrazem světla,apoň natřít bílou barvou stěny Pěstu Zdar
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
1,dal bych tam aspon 150W,pořídil lepší hnojky,odstranil to tlustý sklo a udělal bych stínítko.Pak větrák na ofuk,na odtah a přítah.A hlavně pořídil kvalitní řízky.Nato časem přijdeš taky jsem takhle začínal a už se to zlepšilo o 50% však uvidíš sám,měj se a at ti to roste a máš ztoho radost čus
Caf,pritah,odtah aj ofuk vybojky mam,sice to z fotiek nie je vidiet,ale je to tam150W mi pride cca 11-12.2.2007,cize tu sativu,ktora este len zacina kvitnut dokoncim pod 150WKvalitne hnojky kupim az na dalsi grow.Najprv som sa to potreboval naucit pestovat,kedze som zistil,ze to nie je az taky problem,tak dalsi grow bude urcite vydarenejsi Inak semena su sice no name,ale maju dobrych predkov/dobry geneticky zaklad/CAF
Zdravim
Mohol by si prezradit aj rozmery skrine???
Mas to pekne ale to sklo daj fakt prec,,alebo
ked tam to sklo musis mat tak tam daj nejake tensie
napriklad z kremikoveho skla...
mas to pekny, ale na ten Kritalon fakt bacha, taky sem si rikal, jaky je to prima hnojivo, kytky jely brutalne, ale nakonec, i po 14ti dennim flushingu to bylo v kytkach fakt nechutne cejtit... kazdopadne urcite dodrz redeni a nehnoj castejc nez jak je udano (myslim 14 dni)
at se dari!
INITIUM OMNIS PECCATI SUPERBIA EST -- PAX VOBISCUM
Odmítám demokracii, jako jedno z nejhorších možných zřízení, které ve svém důsledku vyneslo k moci nejstrašnější totalitní režimy, jaké jsme kdy poznali. Vláda založená na masách je špatná. Všeobecné volební právo je špatné. Je třeba dospět k Sofokracii, vládě moudrých, volených pečlivě vybranými voliči na základě jejich erudice, vzdělání a inteligenčního potenciálu. Výběr těchto voličů musí být co možná nejobjektivnější, na základě přísných testů předpokladů. Právo volit a tím se defacto podílet na vládě, není přirozené a nemělo by být automatické pouze dosažením daného věku. [edit: ale co, monarchii na vás! ]